|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() 100 mesaj sonra yazacağım (NASIL BIRAKTIM) adlı yazımı kısaca anlatayım.Sağlık kısmında bayaa problem olmuş.(Arı sokmasında temiz görülen çamuru, iğneyi çıkardıktan sonra sürün eğer serum yoksa ![]() Arkadaşlarım; Ben 27 yıllık içicilikten sonra dört yıldır sigara içmiyorum. Bu ne doktor nede annemin tavsiyesiyle oldu.Tamamen kendi özirademle olan birşey.TEKRAR EDİYORUM AKUPUNKTURLA VE BENZERİ olaylara kesinlikle inanmıyorum. Tamamen kendi isteğin, ötesi OLMAZ. Birinci ilke; BEN SİGARAYI BIRIKIYORUM diyeceksin. İKİNCİ; TAMAM BU SON. SABAHA SİGARA YOK (SABAHA KADAR İÇ HATTA TİKSİNİNCEYE KADAR GÜN IŞIMADAN BİTİR) SABAH KAHVALTI YAPMA ÖĞLEYE KADAR NİKOTİNİN TİKSİNTİCİ ACI HİSSİNİ HİSSET.AMA SİGARA YAKMA.BU OLAYLARI HAFTA İÇİ YAP BOŞ VAKTİN OLMASINKİ BULAŞACAK, KARIN HARİCİ KİŞİLER OLSUN ![]() Ben böyle bıraktım. Ne hanımla kavga ettim nede işyerinde. Herkesin bırakmasınada kesinlikle tavsiye ediyorum.Kendini düşünmüyorsan bebelerini düşün derim. Ben sigarayı bıraktığımda inanmadılar ama 5 inci yıla adım atıyorum dostlaar.Haydi sizde takılın peşimizeeeeeeeee. içen böyle olur ![]() ![]() ![]() içmeyen ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Sigara ve Alkol İçeren Resim ve Videolar | Necati ARAT | Forum Kuralları | 26 | 02-02-2010 16:14 |
Sigara Içenlere Bir Sorum Var... | ishak BALLICA | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 28 | 30-08-2008 09:39 |
Sigara öldürecek Seni | Epidermoid_Karsinom | SAĞLIK | 13 | 07-05-2008 11:57 |
Sigara ile yapılan bir deney | Lethe | SAĞLIK | 4 | 04-04-2008 18:05 |
Sigara stresi ! | uzman | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 18-04-2006 15:08 |