|
TATLI SU AVI Tatlı sularda olta ile yapılan avlar hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Dur şimdi orayı karıştırma şu 3. yılı hele bir tamamlayalım..
![]() ![]() ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Üstad
|
![]() Bak Öner sen sen ol bundan böyle kesinlikle Seyit'siz balığa gitmeye kalkışma.
![]() ![]() Seyit olmasaymış siz küçücük balıkları çekip çekip suya bırakıp gelecekmişsiniz.Neyseki Seyit günü kurtarmış.Güzel bir av günü geçirmişsiniz sizi kutluyorum.Güzel trofeler çektiği içinde Seyid'i kutluyorum.Daha güzel avlarınız olması dileğimle...
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Konuya alaka gösterdiğin için ayrıca teşekkürler... ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Abi her zaman söylüyorum boynuz kulağı geçti gitti
![]() Ramazan tatiline güzel girmişsiniz tebrik ederim.
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() 1 ay nasıl geçecek bilmiyorum artık oruçtan yılmıyorum ama balığa gidemeden nasıl durcaz bilmiyorum... ![]()
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() tebrikler güzel bir balık
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Teşekkürler çok daha iyive güzelleri sizlere nasip olması dileklerimle...
![]()
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Kaptan
|
![]() Öner abim yine sana yakışan bir av ..
Bu sazanı Senin için, bu yılın başlangıç trofesi ilan ediyorum.. Ramazan sonrası hem sular biraz çekilir hemde bu yakaladığın balığın akrabaları Biraz daha gelişir.. Haydi bakalım şimdiden Rastgelsin.. Seyit kardeşiminde nasibi bol olsun.. Emeğine sağlık.. Afiyet olsun.. Paylaşım için teşekkürler.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Öner döktürmüşün yine.Maşalallah.ben hala sazan sezonunu açacağım.Ama ben gidince size kalmayabilir
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Demirköprü Barajı (5) | adolomorola | TATLI SU AVI | 46 | 16-08-2010 21:17 |
Demirköprü Barajı (4) | adolomorola | TATLI SU AVI | 23 | 11-08-2010 21:22 |
Madran barajı | orhan yıldız | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 20 | 04-08-2010 19:42 |
Demirköprü Barajı (3) | adolomorola | TATLI SU AVI | 39 | 22-07-2010 19:46 |
2009 avları (Soma-Seviçler Barajı) | adolomorola | TATLI SU AVI | 14 | 19-01-2010 21:59 |