|
![]() |
#1 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Öncelikle herkese merhaba.Aranıza yeni katıldım.Kamış almaya niyeliyim.Ben akıntının çok fazla olduğu Sarayburnu'nda avlanmayı düşünüyorum.Malum orada da akıntı çok fazla.Bana önerilen kurşun ağırlığı 100-150 gr arası.Bu ağırlık aralığında takacağım kurşuna göre 40-90 gr çekeli bi kamış almam mantıklı mı?Ya da bu ağırlıkta kurşun kullanmak akıllı bi yöntem mi?Yardım ederseniz çok sevinirim...
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() 100-200 gram atarlı bir kamış ile en iyi verimi alırsınız
40-90 gram atarlı bir kamışla o kurşunları kullanırken yeterince verim alamazsınız Bu kurşunu kullanmak yerine göre normal olabilir akıntılı bir yerdede gayet normaldir bu arada imzanızıda doldurursanız sizi daha iyi tanımış oluruz
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Öncelikle ilginiz için gerçekten içten teşekkürlerimi sunuyorum.Profilimi düzenledim,eksik varsa uyarılarınızı beklerim.Size en kısa zamanda oluşturmak istediğim olta setini göstericem.Dğerli yorumlarınızı tekrar beklicem.En kısa zamanda görüşmek umuduyla...
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Hangi GPS ? | Wetblue | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 05-06-2009 06:26 |
hangi balık hangi denizde | mufi | Deniz Balıkları | 3 | 04-01-2008 20:11 |
Hangi Marka? | Egeli | ZIPKINLA SUALTI AVI | 15 | 12-03-2007 13:20 |
Hangi Baharat ve Ot Hangi Balıkla Gider? | mustfer | Balık Yemekleri | 1 | 21-01-2006 04:43 |