|
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() sevgili arkadaşlar şans eseri netten tüm akdenizi kapsayan bir deniz haritası buldum en ufak kayalığa kadar ve tüm fenerleri gösteren çok güzel bir harita yanlız en büyük eksiği derinlikleri göstermemesi ama cihazı denizde etkin şekilde kullanmaya yeter gibi geliyor bana istersek pc de açtığımız bluenav vasıtasıyla detayları bu haritaya işleyebiliriz.
dosya biraz büyük olduğu için buraya ekleyemedim dileyen arkadaşlar bana messenger yoluyla ulaşabilirler ve oradan kendilerine bu haritayı gönderebilirim. deniziniz sakin kalbiniz sevgi dolu olsun. ventum@hotmail.com
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Rauf Abi, Urla adalar, Çeşmealtı bölgesi ve Sığacıktan Batıya Çeşme'ye doğru
olan bölgeyi gösteren harita varsa ben de isterim. şimdiden teşekkürler ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ahmet bey yeri tam tarif ederseniz yardımcı olabilirim. cıralı neresi bilmiyorum cehaletimi mazur görün
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Ben son zamanlarda maxsea diye bir programı kullanıyorum. En temel farklılığı 3 boyutlu görüntü alabiliyorsunuz. Buda balık avlamaya giderken işime yarayacağını düşünüyorum. Daha tam işe yarayacakmı yaramayackmı bilemiyorum.
İsteyen arkadaş olursa linklerini yayınlayabilirim. Mapsend Bluenav'da güzel bir program ancak hangisi olursa olsun haritayı okuyabilmek çok önemli. Derinlik haritalarındaki çizgilere dikkat edlirse daha verimli avlar yaşanır.
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() MaxSea 10.1.3.2 Linki
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
![]() |
#7 | ||||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
vermiş olduğunuz linklerdeki paylaşımlar, V34MAP1.1 Mediterranean Sea East bölge haritasını da kapsıyor mu? Ayrıca içerik olarak VECTOR,3D Data ve STD Satellite Pictures de dahil midir,yani program ful mudur? sevgilerimle
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() imbat bey
selam cıralı tam olarak kemere baglı antalya kemer tekırovayı gectıkten sonra olympos mevkınde yardımcı olursanız sevınırım a_dogan658@hotmail.com dıger adres otelımın ınfo adresı ama bu ıse benım ozel maılım tesekkur ederım Ahmet doğan |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() TAYGUN kardeş iskenderuna ait bilgi varmı bu konuda?
![]() |
![]() |
#10 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Serdar abi tüm dünya denizlerini kapsıyor. Hangi bölgeyi istediğini belirtirsen en kısa sürede haritayı yüklerim.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Kara ada derinlik haritası | MAVİ FENER | Haritalar | 0 | 16-07-2009 19:44 |
Alaçatı derinlik haritası | MAVİ FENER | Haritalar | 0 | 16-07-2009 19:37 |
Ölü deniz derinlik haritası | MAVİ FENER | Haritalar | 0 | 16-07-2009 19:33 |
kıyı haritaları | mufi | DENİZ AVI KARADAN | 7 | 14-12-2008 22:50 |