|
![]() |
#1 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Emeğine sağlık değerli ağabeyim , selamlar.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Profesyonel Balıkçı
|
![]() Coşkun'cum çok teşekkür ederim. Saygılar.
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Yalçın Baba;
bilğilendirmen ve paylaşımın için çok teşekkür ederim...Uzun zamandır yoktun...dedim herhalde tatile gitmiştir...Keyfin ve sağlığın yerindeyse sıkıntı yok demektir...görüşmek üzere...İyi pazarlar dilerim...
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Profesyonel Balıkçı
|
![]() Alıntı:
Nuri'cim ben teşekkür ederim. Buradayım da yazmıyorum artık. Sadece arkadaşlar bir şey yazarsa teşekkür için giriyorum. Balıkçı adam tatile nerdee. Sağlık yerinde Allah'a şükür. Tekneyi boyaya çekmiştim onunla uğraşıyordum. Denize attım sonrada denizde üst kısımları hallettim çok az bir işim kaldı. Burda yazmıyorum ama çalışmalar tam gaz devam ediyor öğrenmenin sonu yok. Görüşmek üzere, iyi pazarlar. Saygılar.
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
"Mavi Ormanın Son Kralı" 2. Bölüm | Baba Yalçın | Baba Yalçın | 11 | 02-07-2012 19:01 |
"MAVİ ORMANIN SON KRALI" 4. Bölüm | Baba Yalçın | Baba Yalçın | 71 | 01-07-2012 21:09 |
"Nassau Orfoz Belgesel Bölüm 1" | Baba Yalçın | Baba Yalçın | 0 | 12-06-2012 19:39 |
"Mavi Ormanın Son Kralı" 3. Bölüm | Baba Yalçın | Baba Yalçın | 16 | 22-04-2012 08:16 |
"Mavi Ormanın Son Kralı" 1. Bölüm | Baba Yalçın | Baba Yalçın | 29 | 15-04-2012 14:00 |