|
Balık bulucular- Sonar Balık bulucu ve sonarlarla ilgili bölüm... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bilgilendirme için teşekkürler Murat, Türkçe kullanım kılavuzunu çıkarmış oldukları iyi olmuş, cihazın hayırlı olsun.
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Erol Abi
Humminbird 718 Balikbulucum var yalniz Türkce menüsü yok. Nasil yükleyebilirim? Bir de Cesme Dalyanköy deniz haritasi nerden bulabilirim? Yardimci olursan cok sevinirim. Saygilar Volkan |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
|
![]() Merhaba Volkan, 3-4 mesaj üste Murat GÜLKIRAN ın satın almış olduğu yerden belki senin modeline ait kullanma kılavuzu bulabilirsin, lakin menü ve harita ise maalesef ortalıkta yok. Çünkü Firmanın Türkçe menülü bir firmware upgrade yok. Ancak Çesme Dalyanköy deniz haritasını PC lerde çalışan Magellan ın Mapsend programında bulabilirsin. İnternette bir çok forumdan indirmen mümkün, sevgilerimle
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Bende Garmin 400c var fakat ben de verimli kullanamıyorum. Sıkıntım şu: Urla iskelede avlanırken derinlik azami 40 mt civarı avlak yerlerimiz ise daha sığ idi. Buralarda çok sıkıntı çekmedim. Balık gösterme konusunda doğru bilgi verdiğini söyleyebilirim. Sığacık'a geçtikten sonra derin suda balığı göstermiyor. Son iki avda özellikle dikkat ettim. 80 - 85 metreden avlanıyoruz ve her atışımızda vuruşda alıyoruz. Demek ki aşağıda balık var fakat balık bulucu da balık gözükmüyor. Ama işin garip tarafı örneğin çapayı çekerken çapayı algılayıp balık olarak gösteriyor. Sizce sorun nereden kaynaklanıyor olabilir.
yardımınız için şimdiden teşekkürler.
![]() |
![]() |
#5 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() slm . buraya yeni uye oldum tüm arkadaşlara selam olsun 4,90 fiber teknemiz var buna uygun balık bulucu ne önerirsiniz kullanabileceğimiz iyi bişey ... ilginize teşekkür ederim şimdiden gittiğimiz derinlikler maksimum 100 m sakızağacı-ürkmez-doğanbey seferihisar civarı
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() slm adım tahir buraya yeni uye oldum ilgi ve alakanıza teşekkür ederim.... 4,90 fiber teknemiz var buna uygun balık bulucu ne önerirsiniz türkçe menü kullanabileceğimiz kaliteli bişey ... ilginize teşekkür ederim şimdiden. Gittiğimiz derinlikler maksimum 100 m sakızağacı-ürkmez-doğanbey seferihisar civarı
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||||
|
![]() Alıntı:
size Türkçe menülü olarak bütçenize uygun bir Garmin i öneririm. İkinci bir seçenek ise Murat arkadaşımızın da almış olduğu türkçe kullanım klavuzlu cihaz. Alıntı:
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Herkese selamlar,nette bu konuyu araştırıyordum,tevafuk diye buna denir sanırım.Acaba bu sonarlar şişme botlarda kullanılabiliyomu?Eğer kullanılabilirse ne tür bir cihaz önerirsiniz,verimli olabilecek bir sonar ne kadardır.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..........
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||||
|
![]() Alıntı:
Elbette şişme botlarda kullanabilirsin, cihaz seçimini ise mevcut av şekline ve bütçene göre değişkenlik gösterecektir, sevgilerimle
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() ilginize çok teşekkür ederim sağolun
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
aynalı sazan için acil yardım lütfen | GreenRoaD | Tatlı Su Balıkları | 4 | 26-08-2009 17:39 |
pita derinlik haritası için yardım lütfen | shark1 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 3 | 12-07-2009 10:24 |
Balık avı ile ilgili tüm linkler | levrek | Balik Avı İle İlgili Tüm Linkler | 30 | 16-06-2009 20:22 |
balık ile ilgili bulmaca anahtarı | mufi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 18-09-2007 21:48 |
Enez'de karadan balık avlayanları buraya toplayalım. | ykmk | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 0 | 18-06-2006 19:36 |