|
Balık bulucular- Sonar Balık bulucu ve sonarlarla ilgili bölüm... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Selam Hasan,
yeni cihazın hayırlı uğurlu olsun,o paraya alabileceğin en iyisini ,hatta olmayacak bir fiyata almışsın,çok sevindim.Bir arkadaşımda görmüştüm ve görüntüler gerçekten müthiş.Başlangıçta görüntüyü okumak için biraz tecrübe gerekiyor,sonrasında olayı zaten çözüyorsun.Bu teknoloji Humiye lisanslı olduğundan yanılmıyorsam 3-4 senesi daha var public olmasına.Yani Garmin gibi firmalar ancak bu süreç bitiminde bu tarz cihaz üretimine girebilecekler.Sonuç balıkları vay haline,sevgilerimle
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() yazılar için teşekkürler hasan ova seninle irtibata nasıl geçebiliriz
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Slm arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum.
Şu sıralar ilgilendiğim tek şey balık bulucular (fish finder) bana eğer kullandı iseniz 100-200 liralık bir cihaz tavsiye edebilirmisiniz. Moonstar fish finder ve fish finder diye iki cihaz var bu istediğim fiyat aralıklarında bunları kullanan arkadaş var mı varsa kullanışlığı hakkında bir yorum yaprsa memlun olurum Teşekkürler |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||||
|
![]() Alıntı:
almak isteğin cihazı nerede ( kıyı-deniz) kullanacağını belirtirsen sana daha kolay yardımcı olmaya çalışırız.Şayet tekneye takacak isen ne tip derinliklerde avlandığına göre fiyat - performans açısından bir değerlendirme yapmak mümkün olur.Daha doğrusu senin bu cihazdan beklentin nedir?
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Tabiki elimden geldiği kadarı ile izah etmeye çalışayım,
Öncelikle teknede kullanmak için kullanmayı planlıyorum. Max. derinlik ist. boğazında kullanacağım için zannedersem fazla fazla 100 metre olabilir, denizcilik ile uğraştığım için boğazda, marmarada ve bir çok yerde derinliklerin ne kadar olduğunu biliyorum o sebeple 100 metreyi gösterebilen bir cihaz benim işimi fazlası ile görebilir. Benim bu cihazdan beklentim. Üzülerek söylüyorum bu zamana kadar hep istavrit, mezgit, çinekop, izmatit gibi hep küçük balıkları yakaladım, bu cihazla bir adım daha ileri gitmek yani daha büyük balıkları yakalamak peşindeyim nasıl ki sarıkanat olabilir kofana lüfer vs. olabilir |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
|
![]() Ok,düşündüğünüz bütçeye göre piyasada bulabileceğiniz markalar;
Eagle : [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] den FishEasy serisi Humminbird : [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Garmin : [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] den Fishfinder 140-160 serisi
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Erol Hocam bununla ilgili bi konu açtım ama buraya yazmak daha pratik gibi geldi,
bende tekneyle birlikte gelen , fakat henüz montajı falanda yapılmamış/kullanılmamış bir Eagle Cuda 168 var ama kullanım kılavuzu yok, bununla ,ilgili Türkçe kullanım kılavuzu bulabilirmiyim.Nette aradım ama ingilizcesi var... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||||
|
![]() Alıntı:
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Merhaba,
Humminbird 580 Combo balık bulucu/GPS chartplotter balık bulucunun Türkçe kullanma klavuzunu arıyorum İngilizcesi var ama pek çözemedim.Elinde olan varsa benimle paylaşırsa çok memnun olurum. Herkese bol balıklı avlar dilerim...
![]() |
![]() |
#10 | |||||
|
![]() Humminbird 580 Combo nun maalesef Türkçe kullanım kılavuzu yoktur.
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
aynalı sazan için acil yardım lütfen | GreenRoaD | Tatlı Su Balıkları | 4 | 26-08-2009 17:39 |
pita derinlik haritası için yardım lütfen | shark1 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 3 | 12-07-2009 10:24 |
Balık avı ile ilgili tüm linkler | levrek | Balik Avı İle İlgili Tüm Linkler | 30 | 16-06-2009 20:22 |
balık ile ilgili bulmaca anahtarı | mufi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 18-09-2007 21:48 |
Enez'de karadan balık avlayanları buraya toplayalım. | ykmk | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 0 | 18-06-2006 19:36 |