|
ANILAR Yaşanmış veya yaşanmamış anılar. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Babannem yeni vefat etmişti.Bir uğraş gerekiyordu bana üzüntümü azaltmak için.Ben de onu buldum.Daha doğrusu Allah yol göstedi.Ve dayımın tavsiyesiyle bir olta alıp fanatik bir balıçı oldum.Ondan kat kat daha iyi malzemelerim ve skorlarım oldu.Zaten o fanatik değildi.Darısı tüm arkadaşlarımın başına.O günü hiç ama hiç unutamıyorum.NE zaman içim daralsan o günü hatırlar neşelenirim...
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() bizde arkadasımla gece galata köprusunde lüfer akını yaptıgı ıcın galata köprusunu terkedemediik ve yerlerde kar oldugu halde o gece orda sbahladık ve 23 tane lufer tutmustuk sabahda eve gidecekdik henuz otubusler hareket etmediği için dolmusla dönelim dedik 24 saat balıkda olduğumuz için halimizi gören dolmuşçuların şerit değiştirdiği dun gibi aklımda ama zevk işte hastalık huzur veriyo allah ek sik etmesın bu sevgiyi
![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() paylasımın ıcın tesekkurler allah sıze uzun omur versın uzuldum hepımızın gıdecegı yer orası er yada gec
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Naylon balığı (ateş balığı) (Sargocentrum rubrum) | CaTSiLeNcE | Deniz Balıkları | 20 | 23-11-2012 17:01 |