|
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() sakın sakın arkadaşlar bu olta beş para etmez yani bu oltaya sağlam bi balık takılsın istemem boşverin bu olta fiyatına ondan daha güçlü ve kaliteli en az 2 tane olta ve kamış olursınız
|
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Aman almayın alanın elinde kalıyor. Ben aldım kutusunu açıp oltayı açtım. Sapı elimde kaldı. İkincisini açtım. Atıyorum atıyorum gitmiyor. Çok atmaktan yalancı oldum. Sakınnnnnnnnnn almayın ve kanmayınnn. Ben yandım siz yanmayın
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() sakın sakın almayın hiç bi işe yaramıyo.
mandallı olarak yapılmış ayarını denk getiremezseniz ne atabiliyosunuz nede tutabiliyosunuz reklamlar çok abartılı sakın kanmayın |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Adam 10 yıl garanti vermiş. Kötü olsa 10 yıl garanti veremez ki ? Üstelik köpekbalığı çekiyor bununla. Ben normal bilyeli makara ile 2'luk balığı zor çekiyorum. Bir inceleyip Satın almayı düşünüyorum açıkçası.
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() pek işe yaradını düşünmüyorum arkadaslar o fiyata daha iyisini alırsınızz
![]() |
![]() |
#6 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() en güzeli bldiğimiztakımlar . gerisini tanımam
![]()
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() İnsanın en iyi yolu bildiği yoldur arkadaşlar!!!
O reklamlarda çektikleri balıklarda ne hikmetse hiç yeni yakalanmış bir balık gibi çırpınmıyordu!!!! Uğur abinin dediği gibi en güzeli bildiğin takmlardır!!!
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() küçükken dedemle tahta takozlu düz takımlarla başladım şimdide aynı sistem devam ediyorum. at cek olayı zaten yok tek iğne sisteme devam boş kutu cola tenekesi en büyük yardımcım oluyor balığın aldığını anlamak için.. elinle hissedeceksin her bir vuruşu kafa selamını, misinanın yol actığı ince nasırlar parmaklarını yakacak...
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Bende var beş para etmez!
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Instant fisherman'i bir yakınımdan almıştım.Şu an yatıyor.Beş para etmez.3-5 istavriti bile çekemiyor.En kötü motorlu kamış ondan iyidir.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Hiç Solucani Saç Teli Veya Teel Ipine Dikerek Av Yapmayi Denediniz Mi? | murat hindi | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 5 | 26-08-2006 11:48 |