|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() GÜZEL BİR GÜN GEÇİRMİŞSİNİZ BU RESİMLER BN ŞU ŞİİRİ HTIRLATTI.
Öyle Yatma! Heyecanlanıyorum... Bilirsin, güzelliklere Dayanamıyorum... Şimdi yaraşır yanına Buz gibi duble rakı Şöyle limonu bol Akdeniz salatası Öyle yatma Tabakta Ağzım sulanıyor, Bu yürek ızgara balığa Dayanamıyor KUBİLAY ENGİNOL |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() Onur afiyet olsun..şansın bol olsun...
ama şu ifadene bayıldım NOT : Benim tuttuğum balıkların diğerlerinden ayrı olarak tepside durmasının sebebi daha balığa çıkmadan sipariş almış olmam nedeniyle onların önceden rezerve edilmiş olmasıdır … Allah yüzümü kara çıkarmadı , yoksa siparişi veren zatımuhterem “ben 1-2 haftalık balık yemem kardeşim” dediği için sanırım bana halin yolları görünecekti … harikasın... |
||
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() onurum valla sana kilo kilo kurşunda artık fayda etmez kardeşim. yani hakkatten boynuz kulağı geçermiş derler doğruymuş. solladın geçtin herkesi yaaa. benide çatır çatır çatlattın diyar ellerde. helal olsun aman göze dikkat.........
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() onurum tebrik ederim yine organizasyonu patlatmışsın. çok güzel bir hafta sonu avı geçirmişiniz. sen denizlere hastasın ben de sana. tepsiye de yakıştırmışsın hani eline sağlık. bu ava emeği geçen ve iştirak eden herkesi kutlarım.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Tuttuğun balıklara hastayım demek istedin herhalde ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() ve ekip üyelerimiz sol baştan ben,amerikan kuzen aslan,eniştem,torbalılı kuzen cenk ve dayım...Saçlarımızın papazlığı nedeniyle etrafa verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz...
![]() ![]() ![]()
Bu mesaj en son " 15-01-2007 " tarihinde saat 16:02 itibariyle giritli tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Teşekkürler Süleyman abi...Burdaki mercanlar gerçekten hayatımda tuttuğum en baba mercanlarda...Hayatımda ilk defa bir balık benim makinayı sarışımdan daha süratli bir şekilde yukarıya yüzdü...
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
17,02,2007 gümüldür | mufi | DENİZ AVI KARADAN | 19 | 14-02-2008 22:31 |
19,08,2007 gümüldür | mufi | DENİZ AVI KARADAN | 16 | 23-08-2007 01:14 |
14 nisan gümüldür raporu | Lethe | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 6 | 16-04-2007 15:08 |
23,02,2007 gümüldür | mufi | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 10 | 26-02-2007 13:54 |
Gümüldür Raporu (5 Ağustos 2006) | Taygun KOCABIYIK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 41 | 16-08-2006 21:34 |