|
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Göllerde turna için şamandıralı bir sistem.
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Yavaş akan sularda kulanabileceğimiz bir sistem.
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Balıkcı dostlar canlı balıkla turna avında kulanabileceğniz şamandıra ile turna avı için çok basit ama çok yararlı şekilli ve açıklamalı bir resim yolluyorum.
sevgiler,saygılar Selim Öner(balıkcı) Bu mesaj en son " 21-07-2006 " tarihinde saat 15:50 itibariyle balıkcı tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
#4 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
#5 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Selim Bey,şamandıralı takım için teşekkürler,eminim bu takımı deniz için de modifikasyonu mümkün olur,örneğin iğneye takılmış bir canlı kefal (gamit) ile , levrek bırakması ideal olabilir.
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
#6 | ||||||
|
![]() Alıntı:
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() balıkcı dostlar balıkavında pratik bilgileriniz yokmu bu küçük bir bilgi de olabilir daha çok denizde avlanan arkadaşlar benim deniz avında sizlerden öğrenmek istediğim çok bilgi var. sizlere turnanın akarsularda bulunabileceği yerler adlı açıklamalı bu resimi yolluyorum.
sevgiler,saygılar Selim Öner (balıkcı) Bu mesaj en son " 21-07-2006 " tarihinde saat 15:52 itibariyle balıkcı tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
#8 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
Selam arkadaslar, belki bu kadar ince düsünme geregini görmemissiniz simdiye kadar ama düsünün bir kere, saatlerce sirtinda iki igneyle dolasan o kücücük canlinin cektigi aciyi. Siz balik mi tutuyorsunuz yoksa nefsinizi körletmek icin ISKENCE mi yapiyorsunuz. Lütfen CANLI BALIKLARI YEM OLARAK KULLANMAYIN. |
|||
![]() |
#9 | ||||||
|
![]() Alıntı:
Gerçekten bende bazen acımıyor değilim ama yöntem güzel diye ifade etmiştim. Bir diğer konu büyük balık küçük balığı yer büyük balık için küçüğü yem yapıyoruz kimi cani olur acımaz kimi bazen acır bazen acımaz (orta şekerli) kimide duyarlı olur sizin gibi ince düşünceniz çok güzel diğer yazılarınızdanda anladığım doğaya ve balıklara saygılı bir insansınız sizi tebrik etmek istiyorum.
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Balıkıcı dostlar derin sularda avlanırken aklınızda bulunması gerekli olan bir şema siteye gönderiyorum hepinize rastgelsin
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Iğne bağlama makinasi :) çok pratik | shark1 | Takım Çeşitleri | 10 | 21-06-2011 23:44 |
Manisalı İş adamı balık avında öldü.. | Kamil ESEN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 15 | 09-02-2010 19:59 |
Yeni!!! Amatör Tatlisu Balikcilarina Yeni Pratik Bilgiler Tanitim Videolari | balıkcı omer | Videolar | 7 | 26-03-2008 21:45 |
evet 13/12/2006 balık avında oltama takılanlar | by_tiger | FOTOĞRAFLARIMIZ | 16 | 16-12-2006 13:32 |
Tatlısu avında kulanılan yemler | balıkcı | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 9 | 04-04-2006 20:56 |