|
![]() |
#1 | ||||
Organizatör
|
![]() İğrenç görüntüler, allah nasıl biliyorsa öyle yapsın ...
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Japonların deniz konusunda çok acımasız oluşuna bir çok örnek var aslında bir çok ülke balinalr için koruma kanunu çıkarmasına ramen japonlar balinaları katliam derecesinde öldürmeleri, üremee mevsiminde başka sahillerde turist yük geömisi olarak gezen japon gemilerinde balıkların bulunması vs birçok örnek var, teknoloji süper, insanlık sıfır.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() merhaba hemşerim resimlerine baktım zıpkıncısın demek şu bir kac aydır baya hemşehrimiz oldu sana iyi avlar dilerim.rastgelsin
|
||
![]() |
![]() |
#4 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() bu insanlık dışı bir şey ya nedir abi ya bu kadarda olmaz
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() bu yöntemin kesinlikle yasal olabileceğini düşünmüyorum.. her nekadar bu sempatik hayvanları yiyebiliyor olsalarda, bu onları işkence çektirerek öldürebilecekleri anlamına gelmez.. bir çok kere yunusla karşılaştım hatta onları besledim sevdim onlarla yarış yaptım.. bi bu anlar geliyo gözümün önüne birde bu katliam vahşet cinayet görüntüleri içim sızlıyo
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Onurunda dediği gibi,,,,çuvaldız,,,,çok önemli.....mesela bir hintliye bizdeki büyük baş hayvanların kesimini gösterseniz inanın tepkileri bizim şimdi vermiş olduğumuz tepkiden az olmaz,yani nereye geliyoruz,onurun o büyülü cümlesine,,,cuvaldız,,,
![]() |
![]() |
#7 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() afedersiniz ama bu resmen hayvanlıktır zaten sinirden yarısından sonrasını izleyemedim
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Beslenme konusuna birşey diyecek yanımız yok. Evet bizde büyük baş hayvanları kesiyoruz ama bu şekilde acı çektirerek değil. Adam canlı balığı resmen aracın arkasında sürüklüyor. Bence bunun daha teknik ve daha can yakmadan yapılması uygundur. Düşünün birkere sığırları keserken hayvanı bıçağı sallayıp kaçıyormuyuz. Mutlak can damarı kesilmesi lazımki hayvan fazla can çekişmesin. Uzun lafın kısası kınıyorum. İnsanlığa aykırı buluyorum.
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Gürkan kardeş,mezbehanelerde danalar nasıl kesiliyor,görmeni isterim.
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Buna hayır diyebilecek bir babayiğit aranıyor... | xnode | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 31 | 06-04-2010 07:12 |
Denizlerde ki Gemileri Canlı Canlı İzleyin (Haritadan) | Taygun KOCABIYIK | Meteoroloji,Navigasyon , Harita ve Denizcilik | 12 | 22-02-2010 19:40 |
Buna da şükür. | çeşme35 | DENİZ AVI KARADAN | 2 | 12-05-2008 11:18 |
Yorumsuz Bir Video İzleyin | cevat2 | Videolar | 7 | 20-02-2007 18:01 |
Buna da şükür..... | Uzm.Dr.Rastgele | ANILAR | 11 | 02-10-2006 17:48 |