|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Kaptan
|
![]() kardeşlerım. erhan,onur,serkan,güven,ve tago sanırım yolu beğendınız ben o yolu çooooooooook teptım .ama üzülmeyın şımdı sırada ıldır gerence mevkı zırve hep beraber oraya 23 hazıran cumartesı günü hazır olun.nasıpse eşyalarla bırlıkte 45 dk taşlık alanda yurümek şartıyla.sanırım tepeden ınıp çıkmakla kondüsyon topladınız maratona hazırsınız.23 hazıran cumartesı saat 13 te varmısınız.bıraz yordum sızlerı ama mecburdum anlayın.nokta ıstedınız yanılmıyorsam.saygılar selamlar
|
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan
|
![]() sızlerı çok sevıyorum.teşekkürler.erhan,taygun,serkan,haldun,v ede onuuuuur.selamlar güven kardeşım en yakın zamanda senınlede tanışmak ümıdıyle
Bu mesaj en son " 07-05-2007 " tarihinde saat 19:14 itibariyle Hasan BALIKÇI tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() o günün tek sıfır çeken adamı olan ben
![]() ![]() ![]() soldan sağa; ayakta faruk abimiz,eşim tülay,tago,sol arka hasan abimiz(hasan64),serkan,haldun,onur ve kamera arkasında ben. inşallah muhabbetimiz daim olur.sevgiler... ![]()
en güzel günlerimiz;henüz yaşamadıklarımız erhan karasu/1975/gaziemir-İZMİR Bu mesaj en son " 07-05-2007 " tarihinde saat 21:34 itibariyle katiti tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#7 | ||
Guest
|
![]() Güven im... Bu Onur um seninle çok uğraşıyor. bu günlerde hadi hayırlısı diyelim . ama bundan sonra dikkat et. bak sabah kahvenin ardından :
bilerek..kasıtlı ...olarak ![]() 1- sahanda bayat yumurta. 2-küflü peynir / ekmek 2- 1 haftalık çorba.. vs..vs.. gelebilir.... gel güzel kardeşim seni tam kapsamlı hayat sigortası yaptıralım.. noolmaz...noolmaz... ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#8 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#9 | ||
Guest
|
![]() arkadaşlarım ,kardeşlerim .nihayet elle tutulacak bir av haberi geldi.. ben durmam artık buralarda... tebrikler. haa bu arada onur kardeşim hayırlı olsun ... bir ömür mutluluklar sana
|
||
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
durma valla abicim ama giderken bizede bi ses et emi ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Son Zeytinler Avımızdan Görüntüler | Taygun KOCABIYIK | Videolar | 12 | 07-01-2010 20:25 |
Zeytinler 01.01.2010 | mutlupiroglu | DENİZ AVI KARADAN | 16 | 05-01-2010 21:28 |
hafta sonu zeytinler | kturkol | Organizasyonlar | 20 | 17-08-2007 08:48 |
23/24 haziran zeytinler raporu | mufi | DENİZ AVI KARADAN | 58 | 07-07-2007 13:42 |
5 mayıs zeytinler | Rauf | FOTOĞRAFLARIMIZ | 20 | 10-05-2007 20:30 |