|
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Kendi adıma konuşuyorum evet sigara sağlığa keseye ve çevrene zararlı amaaa benim için sigara bir keyif onu içmekten büyük zevk alıyorum hele ramazan ayında pekii bu zevki bırakmalımıyım (kendi adıma)hayır abi ben bundan büyük zevk alıyorum neden bırakayım bırakmam sağlığım mı bozulacak bozulsun istesende istemesende bozulmayacakmı sigarayı keşke bıraksam diyenler sigarayı hiç bir zaman bırakamadılar sonucu malüm ee bari her eline aldığın sigara için pişmanlık yaşamada bu işin zevkini çıkarmaya bak bak ki iradenin zayıflığından kimsenin haberi olmasın eğer ölümüm sigaradan olacaksa olsun varsın şu dünyada her sigara içtiğimde pişmanlık yaşayıp yine içip öleceğime zevk alarak tat alarak keyif alarak ölürüm daha iyi arkadaşlar
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Arkadaşlar;
Zararlı alışkanlıklar sizin bildiğiniz gibi kolay bırakılmaz.Sizin zararlı olarak adlandırdığınız bağımlılıklar; proğramlı olarak bırakılmadığında sizin cellatınızdır. Vücudumuzda oluşacak değişimleri takip etmediğiniz takdirde sorunlarla karşı karşıyasınızdır. (Ben 5 yıl önce nikotini bıraktımda) Bırakmak istediğiniz nikotin bağımlılığı ise;100 mesaj sonra ben nasıl bıraktığımı açıklayağım. Öyle her yazılana inanmayın sigaradan ve alkolden ölen doktorlarda var.Deneyenlerden dinleyin derim ben. Öyle ilaçla, akupunkturla kendinizi kandırmayın; herşey sizde bitiyor.YANİ BEYNİNİZDE VE KALBİNİZDE. Sayın ve saygıdeğer doktorlarımız alınmasın eğer bn onlara inanmış olsaydım dalak,safra kesesi,12 parmak bağırsağı, alınmış olarak karşınızda idim,ama okuma ve araştırmam sayesinde onlardan yırtdım. ![]() Lütfen her şeyi araştırın ve doğal olanı seçin.Kocakarı ilacı kadar dr reçeteside ölümcü olabilir. Lütfen hasta hakları' nı mutlaka okuyun.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Değerli kardeşim. Sözlerinizi dikkatle okudum. Sigara ve alkol konusunda yazdıklarınız çok doğru. Gerçekten bırakması kolay değil. Ben mücadeleme devam ediyorum. Şu anda günleri saymış değilim amaaaa sigara denilen zehirden arındığımı hissediyorum artık.
Fakat bir konuda size katılmadığımı da üzeülerek söylemek isterim. Modern tıbba bir kötü örnekten dolayı sırt çevirmek yanlış. Eğer sizin doktorunuz kötüyse, doktoru da bırakmak lazım ![]() İlginize teşekkürler.... Saygılarımla....
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Sigarayı Bıraktırma Programı | levrek | SAĞLIK | 4 | 26-07-2006 10:11 |
2 Günde sigarayı bırakın... | uzman | SAĞLIK | 8 | 20-03-2006 01:36 |