|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() abi ben bunlardan kayalıkta at çek ile yada el oltası ile karides ile yakalıyorum ancak hepsine birden kaya lagosu diyoruz.. üzerindeki benekleri enine şeritler halinde olan boyuna kesik kesik olan, parça parça olan, beneksiz olanlar var.. sanırım hepsi bir çeşit..
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Organizatör
|
![]() Helal olsun rauf abi ustalık budur diyorsun yani ...
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tebrikler Rauf abi.Rapala resmini de atmışın saol...
Yunuscan Konyar. 22.08.1991 Merkez/Kırklareli ogameci39@hotmail.com [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu mesaj en son " 15-06-2007 " tarihinde saat 17:25 itibariyle ykmk tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Rauf Abi gercekten cok güzel baliklar ama o kücük Grida yi almasan daha iyiymis...
![]() |
![]() |
#5 | |||
Miço ![]()
|
![]() mükemmel balıklar tebrik ederim
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Rauf abi tebrikler.güzel balıklar.Turna dediğin balığın rapala,olta vs. ile alınabildiğini hiç duymamıştım.genellikle bırakma ağlarında çıkardı.(saroz körfezinde) ve adını da ıskamroz diye biliyorum. yerel olabilir. saygılarımla.RASTGELE
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan
|
![]() rauf abı tebrıkler balıklar güzel afıyetle yersın ınşallah.emeklı olunca oralara gelmeye çalışcam.nasıp olursa bekle abı .saygılarımla bol balıklı günler senle olsun rastgele
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#9 | ||
Guest
|
![]() Uuuuufffff
baba Raufffff güzel balıklar hocam.. |
||
![]() |
![]() |
#10 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() tebrikler baba,paylaşım içinde ayrıca teşekkürler darısı alayımızın başına saygılar sevgiler...
![]() |