|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Süleyman abi tebrik ederim
Süper balıklar... çipura harika...
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Masallah........Baska söyleyecek birsey bulamiyorum...
![]() |
![]() |
#3 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() süleyman abi harika balıklar ve paylaşımın için seni tebrik ederim...umarım ilerleyen günlerde daha sağlam parçalar tutup kendi rekorunu kırarsında bizde bakma zevkine erişiriz...levrek için bırakmada ne kullandınız öğrenebilirmiyim mümkünse saygılar ...
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Super bir av olmus tebrikler darısı başımıza,
rastgelsin |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() tebrikler abi güzel av olmuş afiyet olsun
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
20-25 arası takım bırakıyorum ve ancak 1-2 balık geliyor. oran düşük. RASTGELSİN...
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tebrikler süleyman abi çok güzel avlar yaratmışsın paşaya bittim gerçekten o paşa harbi süper bi paşa..
Böle güzelliklerin devamı diliyorum abime ![]()
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
anlayamadım da...
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Paşa demek deniz mahsüllerinin başı demek paşa demek hayat demek paşa demek herşey demek paşa işte ordaki al yanaklı kalın dudaklı abimizdir.. Onsuz asla..! Saygılar Rastgelsin
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() bu raporları görüp de,gaza gelmemek mümkün değil..yarın akşam bende,nemrut limanında gidiyorum..bir aksilik olmaz ise,gece 24 gibi orada olacağım...ve sabaha kadar av yapacağız..Süleyman Abi'nin çupralar gibi balıklar yakalamayı çok istiyorum..nasip olursa inşallah bizde kısmetimizi arayacağız..
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Adalar bereketi(4)lodosta .... | kaptankarabulut | Süleyman Karabulut | 26 | 20-01-2010 15:00 |
Adaların Bereketi... | kaptankarabulut | Süleyman Karabulut | 28 | 16-12-2009 16:59 |
ayaz havanın bereketi 2 | ismail çakır | FOTOĞRAFLARIMIZ | 9 | 05-01-2008 13:27 |
Bursa'da Hafta Sonu Bereketi | activist | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 20 | 15-05-2007 11:45 |
ayaz havanın bereketi. | ismail çakır | FOTOĞRAFLARIMIZ | 68 | 09-02-2007 22:12 |