|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() banada gönderirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkür edrm.
tokmaktorun@hotmail.com |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Şimdiden çok tşkler |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan
|
![]() arkadaşlar bendede kara avcılıgı için olan awm-701 var ay görünümü tutuyor turkce kılavuzu buluna bilirmi
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Şu an elimde mevcuttur isteyen olursa bana MSN ahmet_kanmaz@hotmail.com dan ulaşabilir
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Arkadaşlar bi meraktır gidiyor, yokmu bunu deneyen, işe yarayıp yaramadığını söğleyecek bir vatandaş... Merak içinde bekliyoruz.
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Gürkan abi ne zamandır göremiyorduk, iyi oldu geldiğin.. Abi saat konusuna gelince ben kullunmadım ama kullanan abim var.. Saati ilk aldığında bölge kordinatlarını (Enlem ve Boylamları) girmek önemli imiş.. Kendi deneyimlerine göre saatin aktif olduğu saatlerde gerçekten balık yakalamış.. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() murat kardeşim kullanım klavuzu banada lazım gönderirsen sevinirim..aahmetduymaz@hotmail.com şimdiden teşekkürler
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() banada yollarsanız cok sevınırım hasan_yildiz_87@hotmail.com
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() ıkı gun once saat bugun balık tutulmaz dıyordu ama aldım takımları manavgat ırmagına gıttım 4saat balık avladım ve gercekten tutulmadı hatta tutulmayı gec tık bıle demedı kım bılır belkıde saat gercekten calısıyor ınsallah tuttugum gunlerde olur
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() arkadaşlar banada kullanım klavuzu gonderecek varmı acaba yasintrbjk@hotmail.com
ilgilenen arkadşlara sımdıden teşekkurler |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Casio fishing aw82 türkçe kılavuz arıyorum | der76 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 3 | 22-11-2011 20:20 |
casio protrek saat | mesir | Satıyorum | 2 | 04-10-2010 13:15 |
2 saat kaldık | eminkaya | ZIPKINLA SUALTI AVI | 14 | 21-06-2008 11:21 |
gps libalık bulucu saat | theimam35 | GPS | 21 | 09-05-2007 14:23 |
casio mrt 200k-2v daliş saati | theimam35 | ZIPKINLA SUALTI AVI | 5 | 09-02-2007 21:56 |