|
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Yok abi bu garmin bana kafayı yedirecek .. Orjinal haritaları açamıyorum .. Herşeyide tam olarak yaptıgımada eminim aslında ..
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Tahminlerime göre, indirmiş oldugum harita G2 vision ve nuvi 200 cihazlar vision haritaları desteklemiyor .. Blue chart indirip tekrar deniycem sonuçları tekrar paylaşırım ..
![]() |
![]() |
#3 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Merhaba, foruma yeni katıldım. GARMIN Etrex 20 el GPS cihazım Amerika'dan hediye geldi. Cihaza Ege Bölgesi için deniz haritası yüklemek istiyorum. Garmin TR sitesinde harita fiyatları benim bütçemi aşıyor. Bir alternatif uygun yolu var mıdır? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() bende garmin nüvi 215w mevcut.buna deniz haritası yüklenebilrimi?eğer yüklenir ise tekniğini yazabilirmisiniz?elektronikçi olduğumdan elim yatkın!saygılar
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Erol Bey, Paylaşım için Teşekkürler. Görüyorum ki sorulan sorulara elinizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorsunuz. Diğer benzeri forumlarda paylaşımın ardından bu denli aydınlatıcı cevap bulamadığım için sitenizi çok beğendim.
Garmin Etrex 20, Turuncu renkli ekran El tipi GPS cihazıma bu haritayı yüklemem mümkün mü? Mümkün ise kısaca anlatırmısınız? Teşekkürler.. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() selam sayın erol hocam burda bayağı faydalı bir paylaşım yapmışsınız teşekkürler yalnız pc den ve programlardan pek anlamadığım için bana bu konu hakkında özel mesaj atarsanız çok teşekkür ederim.en azından bu mesajı bilgisayar programcısı bir arkadaımla halledebilirm diye düşündüm.
cihazım, garmin gps map 421s cihaz amerikan geldiği için genel dünya haritası yüklü fakat ben doğu akdeniz haritası yüklemek istiyorum istediği kart BlueChart g2 vision SD karta nasıl yüklerim bi derdime derman ![]()
![]() |
![]() |
#8 | ||||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Paylaşımınız için teşekkürler güzel bir bilgi.
![]() |
![]() |
#10 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() erol abim sanırım son yazdığım ya silinmiş yada kaydırılmış..özelimde mesaj gözükmüyor sıfır mesaj gösteriyor mail limede baktım ama göremedim nerden bakmam lazım acaba ?
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Deniz haritalı Garmin Nüvi 200w | levrek | Satıyorum | 7 | 28-04-2010 09:28 |
Deniz salyangozu ve deniz patlıcanı avcılığına ait yasaklar Madde:27 | MAVİ FENER | Resmi Avcılık Duyuruları | 1 | 20-02-2010 18:45 |
Rüzgar ve Deniz | adolomorola | Dökümanlar ve Makaleler | 16 | 31-01-2010 10:21 |
Deniz Yosunları ... | mufi | Tabiatı ve Canlıları Koruma | 4 | 09-10-2009 19:50 |
Deniz Balıkları | Güven ÖZYELDAN | FOTOĞRAFLARIMIZ | 3 | 25-08-2006 23:37 |