|
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() kahve bugün tıklım tıklım maşallah
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() abıler muhabbetınız bol osun keşke bende oralarda olsam ya gıptayla takıp edıyorum sızı cok ozledım boyle ortamları buralarda boyle muhabbetler yok malesef. belkı bı gun goruşuruz kısmetse
![]() |
#3 | |||
Kaptan
|
![]() Cümleten selamunaleyküm..
Hayırlı işler bol kazançlar ve keyifli forumlar dilerim.. |
|||
![]() |
![]() |
#4 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() herkesin iyi bir gün geçirmesi dileğiyle hayırlı işler dilerim..
![]() |
#5 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() a.s guzellıkler sızın olsunburak ve necati kardeşim hayırlı gunler
![]() |
#6 | |||
Kaptan
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
#7 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() sağol İbrahim hocam iyi avlar, iyi muhabbetler olsun..
![]() |
#8 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() kıyıdan levrek avı ıle ilgilenen arkadaşlar bu konuda bılgılerını bızımle paylaşırlarmı acaba. levrek zamanı ne zamandır mesela dıp yapısı nasıl olmalı sabah erkenmı cıkmalı ne tur yem kullanmalı olta seçimi nasıl olmalı gibi bu konuda yardımlarınızı beklıyorum armutlu boz burun cıvarında levrek olduğunu biliyorum ancak nasıl tutabiliriz acaba ilgilenenlere şimdiden teşekkurler herkese rastgele
![]() |
#9 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
İbrahim abi bir zaman önce açtığım bir konu vardı Levrek ile ilgili geniş açıklamalı bir konu .. Sanırım buradan istediklerini bulabilirsin.. Link i veriyorum.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Not : İmza ayarlarınını tekrar düzenledim bir yanlışlık varsa bana tekrar dönebilirsin.. |
||||
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() abi çok teşekkurler eline sağlık bende acaba kım yaptı dıyodum guzel olmuş. bilgi için ayrıca saol. bu sene kafaya koydum bi levrek tutucam abi umarım. nasipse olur cok teşekkurler ilgine.
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Rastgelsin | umur45 | Tanışma | 13 | 20-06-2010 11:59 |
Rastgelsin | bucalı ferdi | Tanışma | 11 | 14-10-2009 14:02 |
rastgelsin | seckinmisket | Tanışma | 13 | 10-06-2009 10:26 |
Rastgelsin.. | bulsep | Tanışma | 7 | 07-12-2006 17:59 |