|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Sizin kontrol nasıl geçti
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Abi siz çay içerken yeni gelmiştik Karareis'e. Oltaları attık 10-15 dakika sonra bir fırtına koptu ki sorma. Biraz yedik içtik. Baktım gelen giden yok biraz uzanayım dedim şöyle güneşte vitamin alayım. 2 dakika geçti geçmedi kalk tago uyuyana ekmek yok dedim. Yemleri değiştirip oltayı salladım bir kaç dakika sonra bir mırmır teşrif etti ama tabii hasan abinin mırmır yanında esamesi okunmaz. Hepsi hepsi o kadar. Rüzgar çok çarpınca rahatsız oldu yanımızdaki bayan arkadaşımız saat 5:30 gibi toplanıp döndük.
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() bütün ekibi tebrik ediyorum..gerçekten gönüllere ve göze hitap eden güzel bir av olmuş..
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
En azından org yerini ve son durumunu yakından görme fırsatınız oldu . ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#8 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Merhaba arkadaşlar öncelikle bu avı düzenleyen ve emeği geçen arkadaşları kutluyorum ve bizlere çektiğiniz bu göz ziyafeti için de ayrıca teşekkür ederim sanal alemde havada uçuşan dostluk, arkadaşlık, samimiyet gibi kelimelerin ne kadar sahte olduğunu görmüş ve yaşamış biri olarak şunu söylemek istiyorum. bu sanal alemin delikanlı dediğim adamları nasıl bozduğunu gören ve bilen biriyim..! umarım bu gurubun içindeki arkadaşlar böyle olmaz umarım hiçbir menfaat sizin dostluğunuzu bozmaz umarım bu arkadaşlık ve dostluk zor zamanlarınızda da devam eder umarım herkes samimi ve içtendir, işi bittiğinde sırtını dönenlerden değildir. hepinizi yürekten selamlıyorum
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() sadece gösteriş meraklısı olarak yapmıyoruz buradaki bulunan dostlarımızda benim gibi düşünüyorlarki dostluk ve tanışma adına yapılacak organizasyona katılma kararı adı. ![]() amaç sadece balık deyil kendi adıma söylüyorum eğer benim en ufak bir menfaat karşılığı yapmış olduğum bir işi görürseniz ne isterseniz onu diyebilirsiniz. ![]() amacımız yeni dostluklar yeni arkadaşlar tanımak birşeyleri iyisiyle kötüsüyle paylaşmaktır ![]() herkese sevgi ve saygılar ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Paşa Team Karareis'te... | discus | DENİZ AVI KARADAN | 50 | 29-03-2010 21:13 |
Bir Başkadır Paşa Team | Necati ARAT | DENİZ AVI KARADAN | 22 | 19-02-2010 10:03 |
14.02.2010 Paşa Team | ofturkol | DENİZ AVI KARADAN | 18 | 15-02-2010 17:32 |
Paşa Team Nostalji 1 | ofturkol | DENİZ AVI KARADAN | 13 | 05-11-2009 22:23 |