|
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Çok güzel ve faydalı bir alıntı. Biraz daha kısasını bir yerlerde görmüş ama sonra bulmakta her defasında zorlanmıştım. Burada tekrarlanması çok iyi oldu; emeğinize sağlık. Sufiks xl strong a dikkat edin derim
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
![]() Kaya abi bende sana katılıyorum,ama genelde bir çok misinadan çok çok güzel bir misina Sufiks xl strong ![]() Bende T-Force Tournament Tough, Trabucco 0.35mm 0.368mm 16.85kg 10.634kg merak ediyorum acaba kullanan arkadaşlar varmı
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Benim misina çekmiyor arkadaş.
Çekmiyor işte . Bir paşa çekemiyor, bir levrek çekemiyor. Kahroluyorum ![]() Öner'im paylaşım için teşekkürler. Kitaplıkta bulunsun bu bilgilerde. Her zaman lazım oluyor.
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Öner kardeşim; nefis bir araştırma ve nefis bir paylaşım olmuş. Misina alınırken aktardığın bu veriler mutlaka herkes tarafından dikkate alınacaktır. Şahsım adına çok çok teşekkürler.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Örgü misina ile at-çek yapılabilir mi? | araştırıcı | AT-ÇEK | 23 | 03-02-2012 22:14 |
Misina test | cevat2 | Balik Avı İle İlgili Tüm Linkler | 5 | 22-10-2009 02:41 |
misina ipi | legend1907 | Misinalarla İlgili Herşey | 3 | 19-10-2007 10:02 |
Misina Temizliği | hunter2005 | Misinalarla İlgili Herşey | 24 | 17-01-2007 09:23 |
Misina renkleri | h.barutcu | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 5 | 27-08-2006 22:00 |