|
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Teke ve madya resmi yok elimde ama mamunu ekliyorum. Mamun çıkarma ile ilgili de bir video vardı, eğer bulursam ekleyeceğim. Mamunu çamuru çiğneyip, kepçelerle topluyorlar.
Madyanın nasıl toplandığını bilmiyorum. Teke için ise suyun sakin olduğu sığ kayaların aralarında elle, şapka filesiyle, mutfak eleğiyle vs. toplayabilirsiniz. Alışınca çok kolay ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Madya istanbulda yok sanırım ege ve akdenize has bir canlı
uzatma ağlarında bolcana çıkıyor limanlara giderseniz 1 gün önceden söyleyin (tabi insan gibi bi balıkçı bulmak şart) size istemediğiniz kadar verir...
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Mamun videosunu buldum. Alıntıdır, onu belirteyim
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Çok teşekkürler..
Temmuz 15 te Didimde bu yemleri kullanarak avlanıyor olacağım. Sonuçları akşamları sizlere aktarırım. Hemde önerilerinizi dinlerim.
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() bu sistem mehmet kardesim yemi yutmayan ağzında gezdiren balıklar için yapılan bir sistem çupra gibi alıp yemi bir süre gezdiriz..kursunun ağırlığını hissedip yemi bırakmasını engellemek için, misinanın serbest kalmasını sağlıyoruz bu sayede ve balık istediği kadar yemi gezdirme yani yutma vakti tanınıyor ve son tavaya giden sepetteki yolculuk..denemeye devam et acemiliktendir herhalde..saygılar...sevgiler...rastgelsin...
|
||
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() ben gezer kurşunlu oltayı sadece karadan ve sığ sularda kullanıyorum... güven beyinde söylediği gibi yeme direk saldıran balıkların aksine onlarla oynayan balıklarda kullanıyorum... bu arada eğer sırtı çekmiyorsanız ya da taklit yemleri uzağa atamıyorsanız kullanmanızı tavsiye etmem...çapariylede iyi çalışmışsınız tebrikler...rastgelsin...
|
||
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() yardımlar için sağol..ama bu tür takımları nasıl atıcaz gezeer kurşunlu bedene alttaki iğnelerin karışmaması için..
![]() |
![]() |
#8 | ||
Guest
|
![]() gezer kurşunda genelde tek iğne kullanılır...fırdöndüden sonra 25-30 cm. iğneyle arada boşluk bırakılmalı...çok nadir dolaşır...eğer dolaşırsa kolay açılır...
rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#9 | ||
Guest
|
![]() yukarıda sadece karadan ve sığ sular demişim biraz karışmış...
sadece karadan ve eğer teknedeysem o zaman sığ sularda kullanıyorum...bunu anlatmak istemiştim..umarım farkedilmeden düzeltmişimdir...kusura bakmayın... |
||
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() tek niğne kolay çözülür tabi de maket balığa uygun değil anladığım kadari ile bu sistem..çözme problemi zaten yok ama ana bedene takıldımı suda olmasınında bi anlamı yok
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Sülünes nasıl yakalanır | ZAAAA | Sülünez | 3 | 22-12-2011 19:57 |
Hangi Balık Nasıl Yakalanır 2 :D | Ege Demirağ | Amatör Balık Avı nedir nasıl yapılır? | 5 | 14-12-2011 21:02 |
Karagöz, Mercan, Isparoz, İzmarit, Gopez Nasıl Yakalanır?????? | Taygun KOCABIYIK | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 36 | 01-10-2011 10:34 |
çipura hangi ay ne ile yakalanır | Halil İplikçi | DENİZ AVI KARADAN | 3 | 03-09-2010 20:08 |