|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Serkan abi eşkina daha sarımsı oluyor çok benzedikleri doğru ama aynı balık değiller
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() Doğrudur Tago dedim ya diğerini hiç görmedim.Fotoğrafa bakarak konuşuyorum.Yalnız, madem öyle çok benzediklerini de belirtmeliyim...
|
||
![]() |
![]() |
#3 | |||||
|
![]() Çok benzediklerinde hepimiz hemfikiriz sanırım
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||||
|
![]() Karagöz ve ısparoz gibi bu balıklar amca oğlu
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() arkadaşlar eşkina yı ben marmarada tutmuştum . mert in dediği gibi benzer balık ama
minakpota çizgi var renk açık hatta ilk tutuldugunda koyu gri gibi tonları var. ama eşkina ise daha koyu.. en azından benim ambarlıda(İstanbul) gördüklerim çok koyu kahverenini andırıyor..başka türleri varmı bilmem... selamlar |
||
![]() |
![]() |
#6 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Karakulagın büyüğünü yılanbalıgını yavruları ile yakalayabilirsiniz salma ile
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
|
![]() Mehmet abi imzana ismini yazmanı rica ediyorum forum kuralları gereği
![]() Birde şu salma dediğin nedir biraz tarif edersen sevinirim? cehaletimi hoşgör ![]()
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Evet marmarada da bunlara minekop veya kötek balığı deniyor Eşkinaya çok benziyorlar 3 senedir eşkina tutmayı bıraktığım için bende zor ayırdım minekopdan ama kesinlikle minekop balığı bizim buralarda teke ile çok yakalanıyor ama eskisi kadar pek yok marmara da
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Mersinden Selamlar | sekoya | Tanışma | 5 | 16-02-2009 12:44 |
Mersinden sevgilerimizle 03/12/2008**** | Wetblue | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 9 | 06-12-2008 09:50 |
super star motor | lastmoses | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 28-09-2008 14:37 |
Alba Star Milenium 60 Makinem Bozuldu Yardım | emrereis | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 6 | 04-08-2008 23:13 |
Ankara cevresi | Güven ÖZYELDAN | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 1 | 31-07-2006 17:41 |