|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Fakat biz iki kişilik ekip olarak paraya kıyıp nevalelerimizi de bolca alıp PİKNİK yapmak için mekanı deniz olarak seçtik. Bu arada kaçırdığımız balıklar da cabası. Diğer ekip arkadaşım Mehmet abiye çok güzel bir balık geldi fakat tekneye alamadık kamış çekemedi elle çekerkende tekneye yakın bir yerde kurtuldu ve özgürlüğüne devam etti. |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() murat ben balığa mola verdim kardeş bayrağı sen devir al son 2 balık avım hüsranla sonuçlandı denize 1 aylığına küstüm mayıs ortalarına kadar gitmem sanırım bu arada senin raporlarına yorum yapmak için 4 gözle bekliyorum bilesin bereketli ıldırı balığı hareketlenmiş görünüyor balıkların hepsi birbirinden şahane afiyet şeker olsun. rastgelsin
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Alıntı:
Sen buraya gel ben seni götüreceğim fakat benim kadar balığa düşkün biri varmıdır bilemiyorum yani anla ne kadar bu işe hasta olduğumu o sebeple önceliğimi güzel bir gün geçirmeye göre ayarlıyorum sonrası kısmet artık. Zaten tutacağım niyetine göre modu ayarladığım zaman hüsran oluyor. . Güzel bir hava da yapalım bir organizasyon gidelim ıldır dan. Kısmetimize ne çıkarsa diyerek %50 ihtimalle boş dönmeyiz kalan %50 (?) işareti. Selamlar. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Murat kardeş eline sağlık çok güzel bir av olmuş..
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Iste dostlugun, beraberligin galip geldigi an.Onemli olan balik tutmak degil,beraberce dalgalarin kirildigi yerlere umut savurmaktir amator balikcilik..Muratcigim seni kutluyorum avlarina yeni basarilar eklemeni umuyorum..
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
İnşallah devamı gelir. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Üstad
|
![]() Eee,Murat hadi bakalım,sezon açıldı.balıklar kendini göstermeye başladı.sizleri kutluyorum,avlarının devamını diliyorum.Afiyet olsunlar..
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Sezonu güzel açtık ve içimize sindi. Av konusunda duayen olarak sizin avları sabırsızlıkla da ben bekliyor olacağım. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Murat; İyi sabahlar;
Harika balıklar avlamışsınız...Olta takımıda yakışıklı....Resimler ve paylaşımın için teşekkürler...
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Urla Çeşme Ildır Balıklıova 25.02.2012 Cumartesi gecesi balık avı turu... | tolgaserap8890 | DENİZ AVI KARADAN | 10 | 06-03-2012 16:00 |
26.01.2012 Ildır (İzmir) balık avı | avlar | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 21 | 01-02-2012 17:02 |