![]() |
#11 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bunlar deniz salyangozu sanırım balıklar yemiyor bunları
test edip onayladım vakti zamanında ![]() Yunuscan çöpçün çok güzelmiş ben bayılıyorum bunlara anılda vardı bitane barbun gibi olmuştu ![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||
Guest
|
![]() bilmeyen arkadaşlara yardımcı olması açısında mamunun yakın plan resmi açıklayacı bilgi olabilir......rast gelsin
|
||
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Deniz salyangozu o yunuscan balıklar pek yemiyo onu anca mazmuz yapıp kokusuna balık çekebilirsin.
Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#14 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Vallahi akvaryumlarla ilgilenmeyi seviyorum.Zamanında çok balık geçti elimden.O resimdeki çöpçü bir albinodur.TAygun abi dediğin balık hakikaten barbun gibi.
Anıl bence ölen balığın bir aksesuarın içinde falan öldü.Çürüyüp yok olmuştur.Az başıma gelmedi.Sadece iskeleti kalıyor.Bi de ben şuan lepistes bakıyorum onlar yer ölü balığı.Başka çöpçü varsa o da yer... Aslında bir akvaryum bölümü açsak hiç fena olmaz ama konu dışına çıkmayalım derseniz o başka... Bu arada mamunu tanımış oldum hepinize teşekkürler...
![]() |
![]() |
#15 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Akvaryum deyip beni zehirleme Yunuscan bi sürü para döktük zamanında bilmedik bakmayı (küçüktük o zamanlar) sonra kayboldu akvaryum motor ıvır zıvır zehirlenirsem hepsini alırım yeniden
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#16 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() TAygun abi zaten bir kere başlamışsan akvaryuma bir daha mümkünatı yok bırakamazsın.Akvaryum çok değişik bir hobi.Bazen ortadan kayboluyor bazen kudurtuyor insanı.Ben geçen sene arkadaşımdaki ufak akvaryumu görmeseydim,2 seneden beridir balık bakmıyor olacaktım.Bir gördüm görüş o görüş....Tekrar başladı hobim.Bir seneden beridir çok ciddi anlamda akvaryumla ilgilendim ve derslerimi çok etkiledi...
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Taygunum gel sana kuralım diyom bak benim yavrularda büyüyo balık desteğini sağlıcam sana hertürlü teknik desteğide verecem sana gel kuralım sana bi tane akvaryum.
Ha bide kardeşim şu akvaryum bölümünüde açarsan sevinirim bişiler paylaşırım en azından orada.
![]() |
![]() |
#18 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Anıl msn adresin varsa ekle beni akvaryum hakkında birbirimizi tamamlarız.Bu arada TAygun abi açalım artık şu bölümü yaw.
![]() |
![]() |
#19 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Littorina littorea,,latinca adı,almancadan türkceye çeviri yaparsak kumsal sümüklüböceği.
![]() |
![]() |
#20 | ||
Guest
|
![]() Biliyormusunuz bağzı deniz minarelerinin sümüklü böcek türünden bağzılarının ise ayaklı olduklarının nedeni cinssinden değil tamamen ölen bir sümüklü cinssin kabuğuna yerleşen bir nevi yengec olduğunu.ve bu hayvanın bir nevi beleşten ev sahibi olarak hayatına devam ettiğini.selamlar.
|
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Çoklu alıntı nedir? Nasıl kullanılır? Önemi nedir? | Taygun KOCABIYIK | Üye olma ve Forum Kullanma Kılavuzu | 10 | 12-03-2010 10:03 |
Sis Nedir ? | MAVİ FENER | Atmosferle İlgili Herşey | 0 | 15-07-2009 21:50 |
Kar Nedir ? | MAVİ FENER | Atmosferle İlgili Herşey | 0 | 15-07-2009 21:39 |
Mamun | MAVİ FENER | Çimçim,Karides,Teke,Mamun | 1 | 15-06-2009 14:42 |
GPS nedir ? | levrek | GPS | 16 | 17-03-2009 15:32 |