|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Kaptan
|
![]() ısmaıl abıcım elıne koluna sağlık balıkların yıne süper hemde çooooook süper sana saygı duyuyorum saygılarmla rastgelsın abı
|
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() İsmail bey helal olsun size.Hemşerim olarak ayrıca tebrik ediyorum sizi.Çanakkaleyi en yi şekilde temsil ediyorsunuz.Ben burada karaya vurmuş bir denizci olarak sizin balıkların fotoğraflarına bakarak büyük keyifalıyorum ve yaz için biliyorum kendimi
![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() ben artık birşey demiyorum , ağlamak istiyorum
![]() |
||
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() İsmail abicim tebrikleeeeeer
![]() ![]() ![]() yalnız birşey dikkatimi çekti...sanki eski fotolara nazaran İsmail abimin poz verişinde farklılıklar var gibi geldi bana ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() süper balıklar gözlerim bayram yaptı balıkçı tezgahında bile o kadar balık yok maaşallah rastgele
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan
|
![]() ismail abim yine çok bereketli bir av tebrik ederim allah bozmasın inşallah...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() tebrıkler ısmaıl amca.balıklar çok ıyı.babamda çok ıyı bır av yapmış.senın kadar olmasada fena sayılmaz.resımler karadan balık avında
![]()
Hüseyin Caner BALIKÇı 04/05/1989 Altındağ/İZMİR/TÜRKİYE Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur! O ŞİMDİ ASKER ş=222 |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Guest
|
![]() abi bir tane nazar boncuğu tak allah aşkına nazar değmesinnnnnnnnnnnnnn....
|
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
22 Nisan | ismail çakır | FOTOĞRAFLARIMIZ | 16 | 29-04-2007 12:40 |
22 Nisan Raporu | Taygun KOCABIYIK | DENİZ AVI KARADAN | 40 | 25-04-2007 21:51 |
15 Nisan Taşova Avı | rüzgar2 | FOTOĞRAFLARIMIZ | 15 | 16-04-2007 16:47 |
nisan 1 | ismail çakır | FOTOĞRAFLARIMIZ | 17 | 09-04-2007 22:09 |
nisan 5 | ismail çakır | FOTOĞRAFLARIMIZ | 15 | 09-04-2007 13:23 |