|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Şu adminlik bende olsa şov yaparım vallaha..The big magician....Sami TAŞDEMİR....Neler yapılır neler....
|
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() sami abi büyük bir sihir ustası olarak mesela bir balığı olatanın ucundayken ikiye bölüp, livarda ayrı parçalarını birleştirebilir misin
![]()
![]() |
![]() |
#13 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Yapar ben Sami kardeşimizin bu dediğini başarı ile yapacağından şüphem yok ama ne yapsın hakimiyet onda değil eli kolu bağlı.
![]() |
![]() |
#15 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() şU NADA ÖYLE BİR YETENEĞİM OLSA ŞU SEKOLARIN BALIĞA GİDECEĞİ GÜN YAĞMUR YAĞDIRIRIM Kİ BU UZAK GÖRÜNMÜYOR.bENİM BİRADER KAFADAN SİHİRBAZDIR BİR ŞEYE NİYETLENDİYSE BİR AKSİLİK ÇIKAR ZATEN...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||
Guest
|
![]() Ben de ondan korkuyorum ya...Mustafa çok hevesli,Allah afet vermesin...Zaten hava yağışlı...
|
||
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
:haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Serkan hava böyle de yağsa gidelim mi?
![]() |
![]() |
#19 | ||
Guest
|
![]() Gideriz abicim,kaç haftadır paslandık...
|
||
![]() |
![]() |
#20 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Tatlı Su Şamandıraları | Güven ÖZYELDAN | Şamandralarla İlgili Herşey | 7 | 17-09-2012 22:34 |
Levrek Balığını Tanıyalım Avlayalım | Necati ARAT | Deniz Balıkları | 16 | 30-07-2010 16:57 |
tatlı su avı için | 35kalamarcı | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 0 | 07-10-2008 01:27 |
birbirimizi tanıyalım | cevat2 | Tanışma | 12 | 19-05-2008 23:56 |
Tatlısu balıklarını tanıyormusun | balıkcı | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 37 | 28-08-2007 10:12 |