|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() tbrklr güzel av olmuş suat./sevgili imbat granyöz son üç senedir izmirin yerli balıklarından oldu.sübye ile avlıyoruz.tekneyle çıkma sansın varsa çakal burnundan çimçim ile kıyıdansa küçük sübye kafası ile avlayabilirsin.bunu sadece aklında bulunsun diye söylüyorum.avlanmak istersen daha detaylı yardımcı olabilirim.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Eh gerisi denemeye kalıyor.
![]() |
![]() |
#13 | |||
Kaptan
|
![]() Paylaşım ve anlatım için teşekkürler ..
Emeğinize sağlık.. Paşa gerçekten Sürpriz yapmış.. Bundan sonraki avlarınızdada başarılar .. Rastgelsin.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Suat kardeşim tebrikler. Körfezde güzel balıklar yakalamışsın. Yabani dediğin çupranın bir benzerini de 22 Kasım da ben Ceyhan Botaş civarında yakalamıştım. Umarım bir süre daha bol av vermeye devam ederler. Rastgele... D.F.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() ellerine sağlık izmirden selamlar.herdaim rastgele.
ibrahim sepetçi 1972 BORNOVA-İZMİR Deniz.. Gözlerin gibi mavi. Gözlerin gibi yeşil. Üzüntülerin kadar siyah. A rh+ ![]() Bastığın Toprakla Vuracağın Av Arasındaki İnce Çizgiyi, Yüreğindeki Heyecan Doldurabiliyorsa İşte O Zaman Avcısın... |
|||
![]() |
![]() |