|
|||||||
| DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
#11 | ||||||
|
Kaptan
|
Alıntı:
keşke sende bizlerle olsaydın ne çay demledim bi görcektin.bu süleyman abi sen ne anlarsın tekneden balık tutmaktan deyince bende seve seve geçtim ocakbaşına ama büyük keyif aldım ben bundan sonra hep teknedeyim.![]() rıdvan biladerim resimleri yükledim yardımın zaten yeterdi ![]() |
||||||
|
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#12 | ||||||
|
Kaptan ![]()
|
Alıntı:
![]() ben bi markete kadar gideyim ![]()
"VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
||||||
|
|
|
|
|
#13 | ||||
|
Çımacı ![]()
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
İzmaritler çıtır çıtır maaaşallah tebrikler
|
|
|
|
#14 | ||||||
|
Kaptan
|
Alıntı:
![]() |
||||||
|
|
|
|
|
#15 | ||||
|
Kaptan ![]()
|
Alıntı:
![]() vallahi ustacım bu hafta kesin Hasan abiyle buluşurum diyordum ama malesef istanbulda bir tanıtıma gitmek zorunda kaldım. güzel günler yakındır abicim.
|
|
|
|
|
#16 | |||||
|
Kaptan ![]()
|
Tebrikler valla tüm ekibi. Çok güzel birgün olmuş. Bu arada Hasan abi paşalar yollarını gözler biz de paşa fotoğraflarını tabii
![]()
|
|
|
|
|
#17 | |||
|
Kaptan ![]()
|
hasan abi süleyman abim en sonunda ayaklarını yerden kesmiş senin
nasıl teknenin zevki bambaşka oluyor değilmi heleki dostlarla çıkıldığında tadından yenmez ![]() ![]() |
|||
|
|
|
|
|
#18 | ||||||
|
Kaptan
|
Alıntı:
o dediğin paşalar şu an ısınma turları atıyor. bende biraz iş yoğunluğundan peşlerinden koşamıyorum. ama az kaldı işler hafiflesin sana özel birkaç avda paşa çekeriz![]() benim acelem yok uğur um paşalar düşünsün hele şu ağız içi kemikleri sertleşsin yumuşak yemi bıraksın ben onlarla savaşırım ![]() çok sağol uğur kardeşim ![]() |
||||||
|
|
|
|
|
#19 | ||||||
|
Kaptan
|
Alıntı:
öyle bir kesildiki dörtbir yanım suydu adam teknede cambaz, bense yeni yürümeyi becermiş insan yavrusuydum allahtan tekne sağlamda bende sağlam kaldım.![]() amaaaaa herşeyden önemlisi seninde bildiğin yaşadığın gibi kişileri mutlu etmesini çok iyi biliyo sağolsun ![]() |
||||||
|
|
|
|
|
#20 | ||||
|
Kaptan ![]()
|
Tüm katılımcıları kutlarım
![]() Yanlız hasan abi bu sefer paşa yok hayırdır...
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
|
|
|
![]() |
| Sosyal Paylaşım |
|
|