|
Site Organizasyonları Sitemizin yönetimi tarafından kararlaştırılıp gerçekleştirilen organizasyonların yer aldığı bölüm... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Böyle bir organizasyonun hazırlanmasına emeği geçen tüm arkadaşların emeklerine sağlık...
![]() |
|||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
#3 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
İshak Hocamızın Feyzinden Nasiplenmek lazım.. İshak abimin tabiri ile.... -Karşılıklı iki beşlik bozmak lazım.. ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yanlız ben tekneciyim karadan atmasını bile bilmem ona göre. Sen atarsın artık benim oltayı. ![]() ![]() ![]() İsparoz falan ne denkgelirse artık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
İstersen tekne yada bot ile de katılabilirsiniz.. ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Necati abi çok güzel bir açıklama ve paylaşım olmuş. Taygun zaten benim ismimi belirtmiş ben bu duyuruyu Ege Üniversitesinde de yapıyorum. Kesin bir yanıt alırsam sana bildiricem. Taygunla ben nasipse kesin orada olacağız. Taygununda söylediği gibi konuştuğumuz haber beklediğimiz kişiler var. Onlarıda ikna etmeye çalışıyoruz. Kesinleşen olursa sana bildirceğiz... Teşekkürler...
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Sen ve arkadaşlarının katılımı bizleride memnun eder.. İsimleri belli olurca listeye kaydını yaparız. ![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Manisa listesine adını yazdığım arkadaşlardan ailecek gelecek olanlarda var
ama ben şuan hangileri söyledi hatırlamıyorum.Bu arkadaşlar listeye isim ekletsin lütfen..
![]() |
#10 | |||
Kaptan
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
1.Dostluk ve Tanışma Org. GÖRSELLERİ | Necati ARAT | Site Organizasyonları | 83 | 11-05-2010 07:59 |
1.Dostluk ve Tanışma Org. VİDEOSU | Necati ARAT | Site Organizasyonları | 52 | 03-05-2010 07:12 |
1. Dostluk ve Tanışma Org. Son Bilgilendirme | Necati ARAT | Site Organizasyonları | 42 | 22-04-2010 07:17 |
Rastgelsin 1. Dostluk ve Tanışma Kıyı Organizasyonu | Hasan BALIKÇI | Site Organizasyonları | 22 | 13-04-2010 17:00 |