|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Süleyman Abi, Bahar Hn. ve Gökhan Bey henüz tanışmadık ama Necati hocamla gıyabınızda bir hayli konuştuk. Temenni ve dilekleriniz için hepinize çok teşekkürler..
Süleyman Abi bir gün mutlaka limana gelip bir çayını içeceğim hoş geçen hafta sırf bir görmek için 2. limana geldim ama çekindiğimden uğramadım ama en kısa zamanda sizi ziyaret etmek isterim..Bahar Hn. ve Gökhan Bey sizlerin forumdaki sayfalarını kullanarak eşime azda olsa şu balık işini sevdirmeye çalışıyorum ama hala sonuçta bir ilerleme kaydedemedim ama eylemlerim devam ediyor. Benim balik arkadaşlarımlada ayarlayabilirsek bi ara sizin oralarıda bir denemek isterim iyi akşamlar dilerim..
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||
VİP ![]()
|
![]() Burak kardeşim ortaya çok güzel bir karışık çıkarmışsınız tüm katılımcıları kutlarım.Mandagözlerde çıtır çıtır afiyet olsun.
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tebrikler. Böyle güzel raporların devamını bekliyoruz...
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||||
Kaptan
|
![]() burak biladerim dolunayın bereketi bu olsa gerek
![]() ![]() bundan sonrakiler bundan daha iyi olacaktır mutlaka ![]() ![]() paylaşımın için teşekkürler ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#16 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() abi afiyet bal şeker olsun korktuğun gibi olmadı bol bereketli bir
av olmuş daha iylerini yakalaman dileklerimle
![]() |
![]() |
#17 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Hasan abi valla Öner hocamında yardımıyla Solunar takvimine göre gittiğimiz akşamın av için çok uygun bir zaman olduğunu öğrendim, tabii daha bir ümitle gittik. Çok şükür mahçupta olmadık inşallah beraber avlarımızda olacaktır.. Bu arada mevkiniz Altındağ gördüğüm kadarıyla benim annemlerinde çocukken evleri Çamdibi`ndeydi şu an askeriyenin lojmanları olan köşe bizim bahçeydi..iyi akşamlar dilerim..
![]() |
![]() |
#18 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() kerem kardeşim teşekkür ederim, korkma olayı şundan burada paylaşım yaparken insan bir sürü bu işin ustasının içinde mahçup olmaktan utanıyor istemeden de olsa, iyi akşamlar dilerim..
![]() |
![]() |
#19 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() elbette beraber av yapma imkanımızda olacak ![]() ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Burak abi tebrik ederim.
Avın hikayesini geçtiğimiz gün Necati abiden dinleme fırsatım oldu ![]() Evde esen sert rüzgarlardan da haberdarım ![]() En kısa sürede tanışmak, görüşmek dileğiyle abicim... Sevgiler saygılar...
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
29-05-2010 İZMİR / Özbek Gece avı | Denizkızı35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 35 | 09-06-2010 19:54 |
Ildırı gece avı.. | brkknc | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 19 | 28-05-2010 15:46 |
Çeşme Ildırı 16 Mayıs 2010 | seabream | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 6 | 18-05-2010 09:51 |
01.04.2010 Çeşme Ildırı | seabream | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 24 | 05-04-2010 17:33 |
14.03.2010 Çeşme-Ildırı | seabream | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 23 | 19-03-2010 00:08 |