|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() mustafa abi biliyorsun bu avımızı seferihisarda yapacaktık ama hava durumu muhalefeti ile ertelemiştik fakat ekip güvercinliği tercih etti. birgün ansızın yanına gelebilirizzz. sizlerinde şansı açık iğneniz keskin olsun.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Eline koluna diline sağlık Tuncay kardeşim anlatım detaylı süper balıklar harika kaçan için sakın üzülme oda bu güzel günün zekatı olun selamlar biraderim.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan
|
![]() HELALİN VAR TUNCAY BİLADERİM
![]() iyi antrenman yapmışsın çok güzel ![]() ![]() ![]() böyle güzel anlara nedenebilirki kardeş yüreğine sağlık demekten başka bişey demem. ![]() dahada iyileri sana yakışır kardeşim. ![]() ![]() sana misilleme yapayımmı istermisin ? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
|
![]() Alıntı:
bu arada ben gibi bir çömezi gale alıpta misilleme yapman senin şanına namıma leke düşürür be üstadım bırak çömezle çömez olma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() sen çömezsen bende senin yanında stajer olayım ![]() ![]() ![]() ![]() sen zaten bana istesende ulaşamazsın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() haklısın üstadım sana yetişemem ben tutmayı öğrendim sadece ama sen onlarla iletişim de kuruyormuşşsun ben öyle duydum ![]() ![]() ![]() ![]() kaplumbağa kaf dağındaki sevgilisini görmek için yola koyulmuşş düşmüş yola yolda orman ahalisi bunu görmüşler ve sormuşlar kaplumbağa kardeş nereye gidiyorsun kaplumbağa cevap vermiş: kaf dağının ardındaki sevdiğimi görmeye eee yol çok uzun senin ömrün yetmez demişler. kaplumbağa cevap vermiş. : olsun ona ulaşamasamda yolunda ölürüm. ![]() ![]() ![]() ![]() bu arada sığacıktan balığa çıkmışsın üstadım konuyu açmanı bekliyorummm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Kurtlar iyice bi dökülmüş onca yola değmiş
![]() nasıl hissettin? iri mercan ya da sinaritte olası bence... oltayı hep dipleyip güzel kaba lida aldığımız bir avda 1.0 kg civarı bir sinarit almıştım seni okurken onu yeniden yaşadım adeta; keşke kaçırmasaydın.
![]() |
![]() |
#8 | |||||
|
![]() Alıntı:
![]() kaçanın çıpra olduğunu kesin bilemem tabi öle olduğunu tahmin ettik kaptanda çupra geliyor deyince öyle kabul ettik artık dediğin gibi de olabilir. ama şundan kesin eminim kaçan balık gerçekten büyük oluyormuş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 | ||||
|
![]() teşekkürler kaptanım beraber de olur inşallah birgün sana misafir olma düşüncesindeyimm. anlatıma gelinde gece geç vakitte yazdığım için fazla yazmadım kısacık yazdım geçtim beğendiğinize sevindim.
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Tebrik ediyorum güzel bir av olmuş izmaritlerde maşallah çok iriymiş.İnşallah daha güzellerini de organizasyonda yakalarsınız ..
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Katliam..!!! | gerence | Tabiatı ve Canlıları Koruma | 7 | 23-08-2008 09:39 |
geçen yıl ve öncesi | mufi | ANILAR | 8 | 26-02-2008 21:14 |
Pazar günü ne yapalım? | Çağatay | DENİZ AVI KARADAN | 1 | 27-05-2007 08:02 |
bigi paylaşımı yapalım | mufi | Dökümanlar ve Makaleler | 5 | 11-09-2006 06:30 |
Çapari yapalım dedik | Taygun KOCABIYIK | El Yapımı | 5 | 16-05-2006 21:55 |