|
|||||||
| DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
#11 | ||||
|
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
mustafa abi biliyorsun bu avımızı seferihisarda yapacaktık ama hava durumu muhalefeti ile ertelemiştik fakat ekip güvercinliği tercih etti. birgün ansızın yanına gelebilirizzz. sizlerinde şansı açık iğneniz keskin olsun.
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#12 | ||||
|
|
teşekkürler kaptanım beraber de olur inşallah birgün sana misafir olma düşüncesindeyimm. anlatıma gelinde gece geç vakitte yazdığım için fazla yazmadım kısacık yazdım geçtim beğendiğinize sevindim.
|
|
|
|
#13 | |||||
|
|
Alıntı:
bu arada ben gibi bir çömezi gale alıpta misilleme yapman senin şanına namıma leke düşürür be üstadım bırak çömezle çömez olma ![]() ![]() ![]() ![]() sen koskoca paşa avcısı hasan balıçısın uyma banaaa![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#14 | ||||||
|
Kaptan
|
Alıntı:
merak etme sağlığımız sıhatimiz yerinde olsun sadece balığa gitmek anlık mesele ![]() sen çömezsen bende senin yanında stajer olayım ne olcakki mesele çok balık tutmak deyilki önemli olan balığa gidip keyif almak. sen her balığa gittiğinde müthiş keyif alıyorsunki yazılarında bile bize bunu yaşatabiliyorsun.![]() ![]() sen zaten bana istesende ulaşamazsın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
|
|
|
|
|
#15 | |||||
|
Kaptan ![]()
|
Kurtlar iyice bi dökülmüş onca yola değmiş
kaçanın çipura olduğununasıl hissettin? iri mercan ya da sinaritte olası bence... oltayı hep dipleyip güzel kaba lida aldığımız bir avda 1.0 kg civarı bir sinarit almıştım seni okurken onu yeniden yaşadım adeta; keşke kaçırmasaydın.
|
|
|
|
#16 | |||
|
Kaptan ![]()
|
Tebrik ediyorum güzel bir av olmuş izmaritlerde maşallah çok iriymiş.İnşallah daha güzellerini de organizasyonda yakalarsınız ..
|
|
|
|
|
#17 | |||
|
Kaptan ![]()
|
hey maşallah tuncay abi bu balılar ne böyle vallahi gırgır gisin tebrikler abi şansın bol olsun yeni yılda sana hep şans getirsin rasgelsin
|
|
|
|
|
#18 | |||
|
Kaptan ![]()
|
Balıklar çok çok güzel. Fakat anlatışındaki ifadeler o kadar iyi ki o kadar heyecan verici ki o anı tekrar yaşıyorsun ve bizlere de yaşatıyorsun. Nefis bir paylaşım olmuş. Teşekkürler ve tebrikler.
|
|
|
|
#19 | ||||
|
Kaptan ![]()
|
Harika bir av olmuş ellerine saglık bırak kim ne derse desin,oltaya gelen balıga gelmemi diyeceksin.
Ben bu konuda çok dertliyim zaten dürüstce tuttugun bütün balıkları koymuşsun , zehir atmadın dinamit atmadın, yarısını saklayıp yarısını koymadın helal ellerine sağlık.
M. Remzi USLU 1969 A rh+ Denizlerimizi temiz tutalım! [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 05326128048 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
|
|
|
|
|
#20 | ||||
|
Üstad
|
VAAAAAAAAAAAAAAAAY VAY VAY bENİM TUNCAY'ım
Nerelere gidermişte ne katliamlar yaparmış. ![]() Tuncay'ım anlatımın bir harika.Sanki o anları seninle birlikte bende yaşadım. Eline emeğine sağlık. Amaaaa bizim paşa üstadımız bu gün Sığacığa organizasyon öncesi avlak bölgesini denetlemek amacıyla avlanmaya gitti. ![]() Zannedersem bu akşam veya yarın konuyu açar.Gör bak nası misilleme yapıyor sana... ![]()
|
|
|
![]() |
| Sosyal Paylaşım |
|
|