|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Balıklar tam ege çeşiti olmuş maşallah,bereketli afiyet olsun Ata.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Bu yoklukta çok güzel görünüyorlar Ata.Afiyet olsun.
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Atacım balıklar şahane ama nerede avlandığınızı ve kerterizlerin yerini saklıyorsun galiba.
İnşallah Paşaları sen yemişsindir. Çok tebrik ederim. Her daim şansın bol olsun.
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ata kardeşim güzel kareler emeğine sağlık bu hafta sonu bizde ta Manisadan Çeşmeye gittik seninde yaptığın gibi yemlerimizi önceden ayırttık şu sponsor denilen yemciye bizde özellikle sponsor olsun dedik ayırttık yemleri güzelbahçeye geldiğimizde yemleri alırken açıp baktım iyikide bakmışım borukurtlarının içinde 6 adet boru kudu ve 3 adeti boştu inanamadım arkadaşlarımda inanamadı anlıyacağın yemsiz kaldık almadan çıktım ve yem aramaya başladım sağolsun liman yemcisi 1 borukurtlarını ayarladı kurtlar güzeldive içleri bayağı doluydu anlıyacağın vatan yemcilik 1 paket boru kurdundan 2 paket boru kurdu çıkarmış sponsor ya ondan olsa gerek bir daha hiç bir güç beni o yemciye sokamaz yem alan arkadaşlar özellikle yemleri tektek açıp kontrol etsinlerdaha sonra bana satmak istedikleri yemlerin fotolarını bir ara yayınlayacağım vatan yemcilik herhalde ilk geliyoruz diye bizi çaylak sandıkonuşacak okadar şey varki o yemci hakkında ama neyse parayı sokaktan toplamıyoruz sen beni anlamışsındır umarım.
![]() |
![]() |
#15 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ata güzel av yapmışsınız..
tebrık ederim
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Alptekin Barajı (Seferihisar/İZMİR) Pazar günü | orhan yıldız | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 16 | 23-06-2010 20:21 |
Pazar günü | orhan yıldız | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 6 | 05-06-2010 19:12 |
13 Ocak Pazar günü bana katılmak isteyen?? | arayadis | DENİZ AVI KARADAN | 1 | 13-01-2008 16:57 |
Pazar günü ne yapalım? | Çağatay | DENİZ AVI KARADAN | 1 | 27-05-2007 08:02 |
Veee...21.01.2007/pazar günü.... | Uzm.Dr.Rastgele | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 25 | 23-01-2007 08:05 |