|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ahmet paylaşımın için gerçekten teşekkürler.Süper keyifli görüntüler ve anlatımın için de ayrıca tebrikler,çok daha iyileri rastgelsin.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
İnşallah denizlerimiz özlediğimiz bereketli konuma bir an önce gelirde hepimiz bereketli avlar gerçekleştiririz. Saygılarımla...
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() tebrikler hedeflediğin balıklara denk gelmesende ömerle cok güzel bir gün olmuş ahmet abi ben hayatımın en bol en güzel cinokop sarı kanatlarını mayıs ayının ortasında tuttum işallah egede çanakkalede yaşanan depremler balığın yönünü deyiştirmemiştir
<script src='http://img401.imageshack.us/shareable/?i=331t.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]</noscript>
![]() |
![]() |
#4 | |||||
|
![]() [quote=orhan69;122772]tebrikler hedeflediğin balıklara denk gelmesende ömerle cok güzel bir gün olmuş ahmet abi ben hayatımın en bol en güzel cinokop sarı kanatlarını mayıs ayının ortasında tuttum işallah egede çanakkalede yaşanan depremler balığın yönünü deyiştirmemiştir
Orhan Abi açtın gözlerimizin pasını sabah sabah. Yoksa sen benden sonra balığamı gittin. Mayısın ortasındayız işte, bu görüntüleri dün mü çektin yoksa. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Profesyonel Balıkçı
|
![]() Ahmet'çim afiyeti şeker bal olsun. 2. / 3.*/ 4. / 6.* / 7.* / 10.* nuncu fotolarda harika olmuş. Evde ne yaparsan yap orda yaptığının lezzetini tutmaz. Yağlarımı erittiniz inceden. Herdaim avınız bereketli olsun. Saygılar.
![]() |
![]() |
#6 | ||||||
|
![]() Alıntı:
Balık tutma merakımın yanında yine amatör düzeyde fotoğraf merakımda var. Mümkün oldukça çok fotoğraf çekmeye çalışıyoru avlarımda. Hatta bazen avlanmayı bile bırakıyorum. Sonrada en beğendiklerimi seçip sizlerle paylaşıyorum. Beğendiğinize çok sevindim.
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Profesyonel Balıkçı
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Boğaz balık avımız | BARBAROS.T | Videolar | 5 | 05-02-2010 22:53 |
Boğaz (Nero) Balık Avı | BARBAROS.T | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 9 | 26-11-2009 22:13 |
26-01 Boğaz İstavrit Avı | zinebird | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 11 | 02-02-2008 13:55 |
3.2. istanbul boğaz | cevat2 | DENİZ AVI KARADAN | 17 | 06-02-2007 17:17 |
12/11/2006 İstanbul Boğaz | mozdil | DENİZ AVI KARADAN | 17 | 23-01-2007 21:04 |