![]() |
#21 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() (YAAA arkadaşlar konuyu başlatan arkadaşa ayıp olucak,konuyu saptırdık kusura bakma cumhur kardeşim)
DEDİNYA. BENDE ALDIRMA AYIP FALAN OLMAZ İÇİNDEN GELDİĞİ GİBİ KOYVER GİTSİN DEMEK İSTEDİM. MAKSAT MUHABBET HOŞ BİRKAÇ KELAM. ARKADAN BUNLAR KALACAK BE DOSTUM. SEVGİYEL KAL. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||
Guest
|
![]() cumhur arkadaşım daha yeni başladık daha neler bırakacağız aynı kuşaktan sayılırız saygılar.
|
||
![]() |
![]() |
#24 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() İŞTE GALATASARAYLI RUHU BU
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |||
Miço ![]()
|
![]() hahah rauf kaptan gerçekten aynı hesap oldu bu iş
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#26 | |||
Miço ![]()
|
![]() zaten baligın normal fiyatı 2000 ytl eder. bence tutan acemi gibi geldi bana
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Yeni!!! Yeni!!! 14.11.2008 av raporu | shark1 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 24 | 03-04-2011 22:46 |
Yeni!!! Amatör Tatlisu Balikcilarina Yeni Pratik Bilgiler Tanitim Videolari | balıkcı omer | Videolar | 7 | 26-03-2008 21:45 |
170 kiloluk balık haberi(botan çayı) | baturhan | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 4 | 20-01-2008 14:15 |
Yeni üye | oguzkurt | Tanışma | 8 | 07-10-2006 21:13 |