|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() şey...
mazhar abi... ben hayat hikayemi anlatsam olur mu? Yanlız bi kaç ömür boyu sürebilir! benim cep telefonum yok... ama adada babamın bi martısı var sait... (sait faik) onunla bana ulaşabilirsiniz...
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() slm balık sevdalıları ayrıca tavsiyelerine teşekkürler mazhar bey
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() tşkler arkadaşlar aranızda olmaktan mutluluk duyucam
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() merhaba arkadaşlar,ben de sitenizin yeni bir üyesiyim,deneyimlerinizi paylaşacak dostça bir forum aradığım için üye olmak istedim ,herkese selam
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Tşkler arkadaşlar çok güzel açık ve net anlatmışsınız ben şunu bilir söylerim avcı insandan kimseye zarar gelmez ancak kendini bilmeyen istisnalar hariç,
biz çocuklarımızı ve torunlarımıza nasıl değer verip sahip çıkıyosak doğamızada o denni değer verip sahip çıkmamız gerek bunun bilincinde olmanın gururu içersindeyim ve siz arkadaşları ve abilerimizide o şekilde görüyorum tşkler.
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() selam arkadaşlar.siteye yeni üye oldum.ismim feridun sönmez.istanbulda oturuyorum.
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() ;herkese selamlar aranıza yeni katıldım...hoş bir ortam var herkese rastgele..
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() mashar kardeşşş sagolasınnn faydalı bilgilerr
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() merhaba sitenize yeni katıldım tavsiyeleriniz teşekkür ederim yerinde ve doğru tavsiyeler .Ben 19/11/1956 izmir doğumluyum özel bir şirkette çalışıyorum. Umarım dediğiniz gibi dostluk arkadaşlık her zaman ilk sırada olur. Balık bahane dostluk baki kalması dileğimle sitedeki her arkadaşıma merhaba derim .Şansımız açık olsun RASTGELE.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Üstad
|
![]() Alıntı:
keyifli paylaşımlar dilerim ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Üyelerimize tavsiyeler surf ile normal kamış farkları | mazhar üzümcü | Tanışma | 2 | 22-09-2011 08:52 |
Üyelerimize tavsiyeler.2 {rüzgar ve kıyı yönü} | mazhar üzümcü | DENİZ AVI KARADAN | 26 | 26-05-2011 21:49 |
Üyelerimize Tavsiyeler-(Takımlar) | mazhar üzümcü | DENİZ AVI KARADAN | 16 | 09-04-2011 14:56 |
Siz Üyelerimize Bir Soru | Necati ARAT | Videolar | 50 | 06-05-2010 07:41 |
Didimde kıyıdan av, Tavsiyeler | Aziz Azizoğlu | DENİZ AVI KARADAN | 6 | 14-09-2007 11:26 |