|
|
|
|
#1 | ||||||
|
Kaptan
|
Alıntı:
vakit bulamıyom bu aralar yazmaya ![]() necati zaten bana çay söylememek için elinden geleni yapıyo ![]() |
||||||
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#2 | ||||||
|
Kaptan
|
Alıntı:
![]() ![]() |
||||||
|
|
|
|
#3 | |||||
|
Kaptan ![]()
|
vay Hasan biraderim helalin var şu havalar biraz ısınsın yakanı bırakmayacağım maydonoz olacam sana.. sanırım Alirıza abi de ister bunu
![]() Hüsnü Halil İplikçi Bu mesaj en son " 04-02-2011 " tarihinde saat 19:49 itibariyle Halil İplikçi tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
|
|
|
|
#4 | ||||||
|
Kaptan
|
Alıntı:
maydanoz olmak ne kelime?![]() insan sevdiğinin yanında olunca mutlu olur ![]() başımın üzerinde yeriniz var ![]() |
||||||
|
|
|
|
#5 | ||||
|
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Hayırlı akşamlar rastgelsin ailesi
![]() Bu aralar yeni aldığım teknenin işlerinin yoğunluğuyla uğraşmaktan dolayı siteye yazıcak vaktim ve gücüm olmuyor. Umarım kusuruma bakmazsınız. Fotoğraflarına yorum atamadığım ya da yazılarını cevaplayamadığım kişilerin affına sığınıyorum. Meskenim Güzelbahçe 2. liman her zaman herkesi çayımı içmeye beklerim teknenin işleri bittikten sonra ilan olarak geçeceğim bu haberi ![]() Görüşmek üzere.
|
|
|
#6 | ||||||
|
Kaptan
|
Alıntı:
![]() hadi bitir garide balığa çıkın ![]() biliyon bende gelirim dicem ama tekneyi ben sevmiyiiiim haaa ![]() |
||||||
|
|
|
|
#7 | |||
|
Kaptan ![]()
|
Hasan yapmışsın gene yapacağını. Derhal detaya gir ve bizleri heyecanlandır. Amma aynı Halil kardeşimin de dediği gibi benden ya da bizlerden nereye kadar uzak olabilirsin.
Paylaşımını fırsat bulur bulmaz yaz. Demli sabah ve akşam çaylarıda benden. Kendine iyi bak.
|
|
|
#8 | ||||||
|
Kaptan
|
Alıntı:
yav ben kimseden uzak olmuyorumki ![]() herzaman buralardayım. ![]() boş olduğum zamanda yaptığım tek bişey var oda balığa gitmek ![]() |
||||||
|
|
|
|
#9 | |||
|
Kaptan ![]()
|
Anılcım yeni tekneni iyi günlerde kazasız belasız kullan. Rüzgarın ve denizin neta olsun. En kısa zamanda kutlamaya ve burnunda soda kırmaya geleceğim. (Malum site kuralları gereği başka bir şey kıramıyoruz)
|
|
|
#10 | |||
|
Kaptan ![]()
|
Herkese iyi günler bugün çalışanlara bol kazançlar dilerim. Hasancım, o boş zamanlarını ah bir yakalayabilsek, haberimiz olsa!
|
![]() |
| Sosyal Paylaşım |
|
|