|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#31 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#32 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Mazhar abi öncelikle geçmiş olsun.
Üzüldüm takımın denize gitmesine hem balık gitti, hemde kamış takımı. ... Her şeyde bir hayır vardır. Bu arada tuttuğunuz PAŞALAR için de ayrıca tebrikler. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() murat sağlık olsun böyle bir şeyi yaşamakta varmış. bir arkadaşım nerede olta attığını bilelimki denizden karaya olta atan çipuranın kancasına takılmasınlar diye harika bir espirili yanıt yazmış. olayı bu espiri benim açımdan harika anlatmış oldu sevgilerimle.
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |||
Miço ![]()
|
![]() Merhaba mazhar avda başına gelenden gerçekten üzüldüm bir oltanın arkasından çaresizce bakakalmak gerçekten çok zor bunu bizler tatlı sudada çok yaşıyoruz ama sağlık olsun demekle yetiniyoruz inşallah böle bir şansızlık yaşamazsın bir daha sana tekrar RASTGELSİN diliyorum
![]() |
![]() |
#35 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Avlanırken Oltayı kıyıya koyup ya da dikip bekleyenlere sormuşdum balık oltayı alıp gitmesin diye ....Yok canım demişlerdi bana öyle balık nerde ....Demekki Üstad sen bulmuşsun onu ...İnşallah birdaha sefere onu yakalamak nasip olur bizim de gözlerimiz bayram eder...
![]() |
![]() |
#36 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Mazhar bey ben olta ve makineden çok giden balığa üzüldüm.
geçen sene sırtı yaparken 2 tane takımı bende denize uçurmuştum maalesef. Güzel paylaşımınız için teşekkür ederim. daha niceleri rastgelsin ![]()
![]() |
![]() |
#37 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() aynı şekilde sevgili salih ilk şoku atlattıktan sonra bende oltayı yakalayıp mücadele edemediğime yanıyorum. bende sana bol avlar diliyorum sevgilerimle.
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Canın sağolsun mazhar abi inşallah oltanı çalan balıktan daha büyüğünü kıyıya çekmek nasip olur sana...Bu arada iri balıklar sanırım kıyıya çok yaklaştılar bu ara...
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Mutlaka okuyun | polmurat | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 13-03-2008 10:31 |
Okuyun:Gülerken düşüneceksiniz | muratsadioglu | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 28-12-2007 18:06 |
Bu hikayeyi lutfen okuyun | Epidermoid_Karsinom | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 08-01-2006 02:26 |