|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#31 | ||
Guest
|
![]() yedim bile ben onun yarısını, napayım dayanamdım, diğer yarısını anneme verdim
![]() |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#32 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Buda benden Ildırda gün batımı
![]() |
![]() |
#33 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Tagocum fotoğraflar harika çıkmış kardeşim ellerin dert görmesin...Sanatının önünde saygıyla eğiliyorum...
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Süper balıklar emeği geçen herkesi tebrik ederim hele o mırmır yok mu bittim resmen.
Yanlız şöyle bir sorum var. Ildır konusunda zır cahil biri olarak pazar günü gerenceden olta atıp bir çupra aldıktan sonra ıldırı keşfe çıktım. Balıklıovadan gerenceye giderken ıldır sapağından gittim, pınar balıkçiftliklerinin tarafına saptım ancak kıyıya ulaşamadım. Yol pınar balık çiftliği girişinde bitiyor sanırım. Bende ıldır köyüne doğru ilerlerken sahile ulaştım. Ancak burası çok taşlık olduğundan pek sarmadı. Sizin attığınız yer neresi eğer sakıncası yoksa aydınlatırmısınız? Pınar balık çiftliğinin ilerisine mi geçtiniz (geçtiyseniz nasıl) yoksa benim dediğim köy ile pınar çiftliği arasından mı attınız? Tekrar tebrikler.
![]() |
![]() |
#36 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Pınarın çiftliğe girdikten sonra biraz yürüyüp gözünüze kestirdiğiniz yerden oltayı sallayın rastgelsin
![]() ama gerencede güzel bir yerdir hatta yaz aylarında ıldırdan iyiydi
![]() |
![]() |
#37 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Sağol kardeşim. Ben pınarın çiftliğinin olduğu yerleri özel mülk sandığımdan pek sokulmak istemedim bir daha ki sefere oralarda da inceleme yaparım. Gerence kadar sakin bir yer sanırmı orasıda.
![]() |
![]() |
#38 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | ||
Guest
|
![]() Allahin dagi, ozel arazi falan diil, git kardesim ciftligin giris kapisina gelmeden 10 mt evvel saga don o arazide aracını birak. sagdan yurumeye devam et, istedigin yerden olta salla, bu msafe 4-5 km dir
|
||
![]() |
![]() |
#40 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Giriş kapısını gördüm pazar günü. Birde şu varki böyle yerlerde güvenlik amacıyla sitelerin köpekleri falan olabilir diye korkmadım değil aslında. Birazda bundan çekindim açıkçası.
![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Galip Bey ve Ildır Raporu | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 13 | 03-12-2008 11:06 |
29.10.2008 Ildır | arayadis | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 7 | 04-11-2008 19:39 |
18 Kasım Ildır Macerası | Lethe | DENİZ AVI KARADAN | 8 | 23-11-2007 09:32 |
6Ocak-Ildır | gokseldbuga | DENİZ AVI KARADAN | 13 | 08-01-2007 16:29 |
Ildır - 18-19 kasım gecesi | Alparsbeğ | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 4 | 22-11-2006 15:20 |