|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#31 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() okan abicm pazar günü için hava güzel görünüyor..... allah bi aksilik vermezse ben 2 kişi gelicem...
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#32 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() celalettın kardesım ben gene de guzel balık alabılcegımızı dusunuyorum .. umarım rast gelır...
![]() |
![]() |
#33 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() tmm emre kardesım beklerız bızde tabııkı mısafırını ve senı
![]()
![]() |
![]() |
#34 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() İnşallah rastgelir Okan kardeş, şimdi bi hoca daha heveslendi benide alın diyor. 3 kişi olduk biz. Org bilgileri nelerdir? onlarıda açıklarsak
![]() |
![]() |
#35 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Dostum yarin tum bilgileri verecegim ilgine tsk ederim
![]() |
![]() |
#36 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() bekliyoruz okan kardeş
![]() |
![]() |
#37 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Dostum tekne sahibinden haber bekliyorum teknenin elektrik tesisatinda cikan ariza nedeniyle ugrasiyor yarin sabah en gec haber alacagim sizide bilgilendirecegim
![]() |
![]() |
#38 | |||
VİP ![]()
|
![]() Hayırdır organisazyon yattımı?Ben yarın işe gittimi ta akşam görüşebiliriz.Bu arada gidilcekse eksiklerimi ve yem işini ayarlamam ve benimle gelecek olan arkadaşlarla organize olmam gerekir yarın akşama kalırsa sürüncemede olur iş.
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Teknenin elektrik tesisatındaki problem dolayısıyla organizasyon ertelenmiştir.
![]() |
![]() |
#40 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Benim şansıma be sadııcm bizde gelelim dedik geçen hafta foça yolunda kaza yaptık bu hafta tekne arızası cıktı demmeki bişeyi çok isteyince olmuyormuş
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
16 Ocak Cuma - Eski Foça Liman | arayadis | DENİZ AVI KARADAN | 16 | 21-10-2011 11:33 |
31 ocak 2010 foça gezintisi | ocaklar | DENİZ AVI KARADAN | 19 | 02-02-2010 20:02 |
27 Ocak 2008 Organizasyonu | Taygun KOCABIYIK | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 18 | 29-01-2008 19:52 |
Tekneden Balik Avi Organizasyonu | lüferci 34 | Organizasyonlar | 0 | 23-01-2008 23:09 |
13 Ocak Pazar günü bana katılmak isteyen?? | arayadis | DENİZ AVI KARADAN | 1 | 13-01-2008 16:57 |