|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
bılıyosunuz dıger sıteden boyle temennı ve dıleklerde bulundugum ıcın en sevdıgım ınsanlardan bırı olan babam benı banladı.( ama hakkını vermem lazım kendılerı yapmadı en sevdıgıme yaptırdılar canım daha cok acıdı bunu da ıtıraf edeyım cok ıyı oynadılar ) bu temennılerı burda da dıle getırdım umarım yonetım tarafından banlanmam.
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Öner abi güzel kareler,eeee bizi nezaman götüreceksin,randevu defterinde boşluk varsa benide yaz seve seve gelirim tabiiki bize sıra gelirse!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Akşama kırmızıköprüdeki Muharremin kahvesine gel ilk önce bir çayımızı iç bakalım balık işi kolay vakit ve zaman olduğu süre her zaman gideriz . Kahveye çıkmadan önce bir alo de yeter. ![]() 0 535 5875786
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() tebrikler.hasan abi için birşey söylemeye gerek yok zaten.ben bir kere süleyman abi ile balığa çıktım.şanssızlık işte oltaları dibe indirir indirmez deniz beni alt üst etti.kendime bir türlü gelemedim.erkenden geri dönmek zorunda kaldık.balık tutamadığım için süleyman abi benden fazla üzülmüştü.gerçekten dost canlısı bir abimiz.yiğit daha tanışamadık.birgün biryerde elbet karşılaşırız.tüm ekibe tekrar tebrikler.
![]() |
![]() |
#6 | |||
VİP ![]()
|
![]() maşallah balıklar çok iyiymiş.Şansınız açıkolsun.Rastgelsin.
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Paşa team bunu hep yapıyor
![]() Tebrik ederim abiler gerçekten çok güzel görüntüler ortaya koymuşsunuz. Balıklarda güzel, muhabbette tabi ki her zaman olduğu gibi şahane.. Organizasyona kadar iğneleri bileylemek için nedenler ortaya çıkmaya başladı ![]()
![]() |
![]() |
#8 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Alıntı:
![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() hasan abinin dediği gibi balık bağane dosluk şahane oyüzdende 24 nisandaki ogüzel dostluk orginazyonu büyük bir sabırla bekliyorum
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
![]() Alıntı:
org'ta görüşmek dileğiyle... ![]()
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Paşa Team Karareis'te... | discus | DENİZ AVI KARADAN | 50 | 29-03-2010 21:13 |
Bir Başkadır Paşa Team | Necati ARAT | DENİZ AVI KARADAN | 22 | 19-02-2010 10:03 |
14.02.2010 Paşa Team | ofturkol | DENİZ AVI KARADAN | 18 | 15-02-2010 17:32 |
Paşa Team Nostalji 1 | ofturkol | DENİZ AVI KARADAN | 13 | 05-11-2009 22:23 |