|
![]() |
#1 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Tam Yagli Cİvcİ Yemİ
Un Veya Misir Unu Yumurta Vanİlya (ne Kadar Fazla Olursa O Kadar İyİdİr Not: Hamuru YoĞururken Kesİnlİkle Su Kullanmayin Herkese Rasgele Bol Şanslar
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
teşekürler ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Sayın Tepreş,
Hamur tarifi yapmışsın, çok güzel. Ama tarifte geçen ançues nedir? Adana da bütün marketleri gezdim, satıcılar dahi ne olduğunu bilmiyorlar. Biz de yalnızca televizyondaki yabancı filmlerde adını duyduk. Nasıl bulabiliriz? Şimdiden teşekkürler... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ançues bizim bilidiğimiz hamsidir. sardalya da olur sanırım yerine...
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() tesekkür ederim bilgilerinden dolayı zaman içinde sıkça sorulan sorulara harika açıklamalarda bulunmuşsun ...saygılar..rastgelsin
|
||
![]() |
![]() |
#6 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() serkan yüzmese daha iyi balık ürker sazan çyle bir tip ki ani bir hareket
gitti
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() zaten gittiğimiz yerlerde yüzdürme pek işe yaramadı akıntı oldugundan yerınde durmuyor kursun ile dip attım gecen hafta 3 tane çıkarttım bakalım bu hafta havaya da bağlı belki sayıyı arttırabilirim
![]()
![]() |
![]() |
#8 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() arkadaşlar
macun kıvamında kötü kokan bir yem gördün birkaç sene önce , acayip balık geliyodu , adamın biri narlıdereden aldım dedi onu kim yapar bilen varmı? |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Çiftlik yemini suda biraz bekletip yumuşatıp kullanıyorlar. İçine sertleşmesi içinde yumurta akı vs. gibi değişik maddeler ekliyorlar.
![]() |
![]() |
#10 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Ya bu başlı başına bir bilim dalı olmuş, valla epey ders çalışmak gerekecek, acaba bir üstadın yanında kurs mu alsak
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Yapay Yemler ve Kullanım Teknikleri | alarga | Yapay Yemlerle İlgili Herşey | 14 | 16-05-2012 08:48 |
yetiştiricilikte yemler... | jellyfish | Su Ürünleri | 18 | 18-04-2007 16:00 |
Yapay Yemler | HALDUN YALIMLI | Yapay Yemlerle İlgili Herşey | 16 | 15-01-2007 14:34 |
Yemler bölümü... | ykmk | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 9 | 11-07-2006 14:08 |
Balıklar ve yediği yemler.. | Anıl ÜNALAN | Olta Avcılığı Dökümanları | 14 | 02-02-2006 06:34 |