![]() |
#41 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() tagocum bende kullandığım misinayı belirteyim
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] beşiktaşta surf atış için kullanıyorum. 100-115gr rahat kaldırıyor dayanıklı tavsiye ederim... oskar ultra 028mm çeker 13,5kg hayalet misina dip avcılığı,çapari ....
hakan okur /istanbul 1962 Bu mesaj en son " 29-07-2008 " tarihinde saat 20:56 itibariyle hakan25 tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#42 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Tavsiye üzerine euphrates marka misina kullanmaya başladım .bir sorun yaşamıyorum ,memnun kaldım.
![]() |
![]() |
#43 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Emrah abi iki çuprayı birden çekmiş ne sorunu çıkartsın yani değil mi
![]()
![]() |
![]() |
#44 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Tayguncum daha evel winch marka kullanıyordum.Takıldığı zaman zorlamaya gelmiyordu ,hemen kopuyordu.. şimdi o yöndende sorun yok. çupraları aldığım oltada, sufix marka sarılı .. Bu arada bu sabah iş dönüşü 1 çupra daha aldım .Yem erken bitmese belki arkası gelirdi ,bunada şükür koca kış olta salladık 1 tane tutamadık .bundan sonra havalar ısınmadan balığa çıkmak yok.
![]() |
![]() |
#45 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#46 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]()
![]() |
![]() |
#47 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Eski bir konu fakat son günlerde sufix adlı bir misina deneme fırsatım oldu. Özellikle düğümlere çok iyi dayanıyor fiyat/performans oranı çok iyi gerçekten.
![]() |
![]() |
#48 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() asso misinaları bende kulllanıyorum ve gerçekten çok memnunum.
![]() |
![]() |
#49 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() --------------------------------------------------------------------------------
merhaba. geçtiğimiz pazar kemeraltındaki Rasgele Av'a gittim misina almak için.Asso nun 0,16 lık ve 0,30 luk double strength misinalarını aldım.ayrıca satıcı kişi, Angel Kiss diye yeni bir misina tavsiye etti.Güzel yorumlar geliyormuş misina hakkında.100m. fiyatına 150 m. yani fiyatı da fena sayılmaz yaklaşık 3,5 euro.ben de merak edip denemek üzere duman renginden aldım.daha önce bu markayı kullanan ya da duyan var mı acaba?yorumlarınızı merak ediyorum.herkese sevgiler.. __________________ Ulaş Çekiç İzmir-1981 ..-.-...-... angel kıss misinayı ben kullanıyorum köstek ve bedende oldukça başarılı ancak makaraya çok sarınca atlama yapıp çabuk gamlanıyor
![]() |
![]() |
#50 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() ben kullanıyorum ve fena değil kipalarda bulunuyor
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Sazan balığı ile ilgili bilgi | dizel45 | Tatlı Su Balıkları | 30 | 11-07-2011 12:23 |
Örgü misinalar | balıkcı | Misinalarla İlgili Herşey | 65 | 25-02-2008 17:10 |
buyrun | VOLKAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 26 | 10-06-2007 23:44 |
kullanışlı misinalar | mufi | Misinalarla İlgili Herşey | 1 | 17-03-2007 12:54 |
Beyler buyrun... | Anıl ÜNALAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 03-02-2006 01:01 |