Tüm Versiyonu Göster : 28.04.12 Karareis (İzmir) Avım
Murat ÇAKMAKÇI
03-06-2012, 17:17
Sabahın erken satlerinde avlak yerindeydim saat 5 gibi
hava mükemmeldi çok umutluydum mazbuz yapar yapmaz oltamı suyla buluşturdum ve arka arka balıklar geldi, sayısızispendek geldi tabiki irilerini seçerek bir karış olanları büyüde gel diyerek saldım 3 saat kadar balık hareketliydi ve havanını kalmasıyla avım sonlandı
bekledim denizin hareketlenmesini, fakat nafile bekledikçe yattı , sanki bana ...senin nasibin bu kadar hadi evine dercesine;)...
kullandığım mağzemeler.....0.26 misina,4 numara iğne,kurşunsuz,macun
[Only Registered Users Can See Links]
dogukan1997
03-06-2012, 17:52
Ellerine sağlık abi yine tavalıkların çıkmış. Afiyet olsun . Özlettin kendini abi ya . Sevgi ve saygılarımla rastgele .
Murat ÇAKMAKÇI
03-06-2012, 20:27
Ellerine sağlık abi yine tavalıkların çıkmış. Afiyet olsun . Özlettin kendini abi ya . Sevgi ve saygılarımla rastgele .
Teşekkürler doğukan iğnen keskin olsun kardeşim
Baba Yalçın
03-06-2012, 20:38
hava mükemmeldi çok umutluydum mazbuz yapar yapmaz oltamı suyla buluşturdum ve arka arka balıklar geldi, sayısızispendek geldi tabiki irilerini seçerek bir karış olanları büyüde gel diyerek saldım 3 saat kadar balık hareketliydi ve havanını kalmasıyla avım sonlandı
bekledim denizin hareketlenmesini, fakat nafile bekledikçe yattı , sanki bana ...senin nasibin bu kadar hadi evine dercesine;)...
Murat'çım maşallah Muradına ermişsin afiyet olsun paylaşımın için teşekkürler. Bundan sonraki avların en babasından olsun ve olacakta çünkü küçüklerini salmışsın bunun ödülü mutlaka olur. Saygılar.
Murat ÇAKMAKÇI
03-06-2012, 20:41
Murat'çım maşallah Muradına ermişsin afiyet olsun paylaşımın için teşekkürler. Bundan sonraki avların en babasından olsun ve olacakta çünkü küçüklerini salmışsın bunun ödülü mutlaka olur. Saygılar.
Teşekkürler ustadım deniz kenarında görüşmek üzere saygılar
muratdogan
03-06-2012, 22:13
Vayyy paşaların PAŞASI Murat Üstadım.
Yakışıklılar ziyaretini esirgememiş ve üstadımızın oltasını şereflendirmiş.
Emeğine sağlık.
Murat ÇAKMAKÇI
03-06-2012, 22:14
Vayyy paşaların PAŞASI Murat Üstadım.
Yakışıklılar ziyaretini esirgememiş ve üstadımızın oltasını şereflendirmiş.
Emeğine sağlık.
Teşekkürler muratım özledik sizleri
Murat eline sağlık temiz ve güzel bir av olmuş afiyet olsun
Ahmet TARİH
04-06-2012, 07:58
Vaaaay Murat üstadım harika bir çakmak yapmışsın kendine. Hayrılı uğurlu olsun. Eskiside güzeldi ama bu daha güzel. Eskisi biraz parlıyordu fotoğraflarda, bu çok yakışıklı çıkmış. İçindeki renkli zarlarda ayrı bir hava katmışlar. İyi günlerde kazasız belasız kullanmak nasip olsun üstadım. :deli::deli::deli::deli::D:D:D
Murat ÇAKMAKÇI
04-06-2012, 08:15
Murat eline sağlık temiz ve güzel bir av olmuş afiyet olsun
Teşekkürler abim
Vaaaay Murat üstadım harika bir çakmak yapmışsın kendine. Hayrılı uğurlu olsun. Eskiside güzeldi ama bu daha güzel. Eskisi biraz parlıyordu fotoğraflarda, bu çok yakışıklı çıkmış. İçindeki renkli zarlarda ayrı bir hava katmışlar. İyi günlerde kazasız belasız kullanmak nasip olsun üstadım. :deli::deli::deli::deli::D:D:D
Ahmet nevar ne yok kardeşim. soy ismim çakmakçı
teşekkürler
serkan KSK
04-06-2012, 08:18
murat abi ellerine sağlık döktürmüşsün valla.özlettin kendini ne zaman buluşuyoz. rastgele
Murat ÇAKMAKÇI
04-06-2012, 08:28
murat abi ellerine sağlık döktürmüşsün valla.özlettin kendini ne zaman buluşuyoz. rastgele
Serkanım bende sizi özledim en yakın zamanda İŞALLAH
Murat üstadım senin raporlarını özlemiştik.
lütfen bu kadar ara verme insanı merakta bırakıyorsun
ellerine sağlık
tebrik ederim
Murat ÇAKMAKÇI
04-06-2012, 08:54
Murat üstadım senin raporlarını özlemiştik.
lütfen bu kadar ara verme insanı merakta bırakıyorsun
ellerine sağlık
tebrik ederim
Teşekkürler cem kardeşim
Ahmet TARİH
04-06-2012, 08:57
Eyvallah Murat kardeşim. Allaha şükür bir yaramazlık yok.
Çok isminle müsemma birisi olduğun için ben bu kanaldan yorumladım bugün seni.
Anıl ÜNALAN
04-06-2012, 10:36
Özlenen avlar dönüyor geriye diyorsun :)
Tebrik ederim Murat abi çok güzel bir av olmuş, daha iyilerinin yine seninle olmasını dilerim :)
İğnen keskin misinan sağlam olsun :) yumurtanın kabuklarını macuna kaçırmaman dileğiyle :D
Murat ÇAKMAKÇI
04-06-2012, 10:48
Özlenen avlar dönüyor geriye diyorsun :)
Tebrik ederim Murat abi çok güzel bir av olmuş, daha iyilerinin yine seninle olmasını dilerim :)
İğnen keskin misinan sağlam olsun :) yumurtanın kabuklarını macuna kaçırmaman dileğiyle :D
Teşekkürler anıl abicimmmm
ishak BALLICA
04-06-2012, 11:27
Vay...Vay..;)İşte özlenen manzara...İşte özlenen misafirler...:helal::helal::helal:
Murat ÇAKMAKÇI
04-06-2012, 11:37
Vay...Vay..;)İşte özlenen manzara...İşte özlenen misafirler...:helal::helal::helal:
Üstadım seni görmek ne güzel saygılar
avcı kış uykusundan uyanmışa benziyor. bu hafta bende karareis tarafındaydım ama başıma gelmeyen aksilik kalmadı o kadar aksiliğin üzerine livardaki lidaki ve çiprularda kaçınca tası tarağı toplayıp avı sonlandırdım. iyide balık tutmuştum öğle saatlerinde 1 karagöz yakaladım livara koymak için yaklaştığımda livarı boş görünce ne yapacağımı şaşırdım.
kaptankarabulut
04-06-2012, 17:07
Murat açılışı güzel bir avla yapmışsın.Tebrikler...özlemiştik senin paylaşımlarını.Sanırın artık ara vermezsin.Daha iyileri daha irileri rastgelmesi dileğimle..
Murat ÇAKMAKÇI
04-06-2012, 20:18
avcı kış uykusundan uyanmışa benziyor. bu hafta bende karareis tarafındaydım ama başıma gelmeyen aksilik kalmadı o kadar aksiliğin üzerine livardaki lidaki ve çiprularda kaçınca tası tarağı toplayıp avı sonlandırdım. iyide balık tutmuştum öğle saatlerinde 1 karagöz yakaladım livara koymak için yaklaştığımda livarı boş görünce ne yapacağımı şaşırdım.
Cengizim bozma moralini beraber tutarız ALLAH kısmet ederse tabi:helal:
Murat ÇAKMAKÇI
04-06-2012, 20:19
Murat açılışı güzel bir avla yapmışsın.Tebrikler...özlemiştik senin paylaşımlarını.Sanırın artık ara vermezsin.Daha iyileri daha irileri rastgelmesi dileğimle..
Teşekkürler üstadım buzluk aklıma geldi bi ara geçerken telefonlaşalımda sana bırakayım
seamen (45), kerkenez_35 (42), cihanhorasan (31)
nice mutlu yıllara.
Arkadaşlar aranıza yeni gelmiş olmakla beraber özellikle İZMİR'li olan arkadaşlarımdan bir istirhamım var.Her sabah saat 8,00 den 10,00 kadar seversiniz veya sevme<zsiniz yinede televizyonunuzda KANAL 35 şi izlemenizi rica edyorum.İzleyin bunu önerdiğime memnun olacaksınız.Şimdiden Hepinize teşekkür ederim.
Sevgili Medaröterler Avatarımı büyültemedim mümkünse büyültürmüsünüz.Teşekkür ederim.
Tuncay GÜNAY
05-06-2012, 10:39
macuncu başı pazardan mı bunlar :))
Cengizim bozma moralini beraber tutarız ALLAH kısmet ederse tabi:helal:
inşallah ilerleyen günlerde kaçarız beraber:helal:
MAVİ FENER
05-06-2012, 15:13
Takma kafayı Murat....
Bugün olmadı ancak bu işin yarınıda var....Sen işini bilirsin yakışıklı kardeşim...öpüldün....
Murat ÇAKMAKÇI
05-06-2012, 22:31
macuncu başı pazardan mı bunlar :))
Ha pazardan kardeşim;)Kurtlar nasıl büyüdü:soru:
Murat ÇAKMAKÇI
05-06-2012, 22:32
Takma kafayı Murat....
Bugün olmadı ancak bu işin yarınıda var....Sen işini bilirsin yakışıklı kardeşim...öpüldün....
Teşekkürler üstadım:)
Tuncay GÜNAY
05-06-2012, 22:36
Ha pazardan kardeşim;)Kurtlar nasıl büyüdü:soru:
bu pazar güvercinlik pazarını yoklayacağız bakalım ya nasip :D:D:D:D:D
Murat ÇAKMAKÇI
05-06-2012, 23:04
bu pazar güvercinlik pazarını yoklayacağız bakalım ya nasip :D:D:D:D:D
Hayırlı pazarlar kardeşim:helal:
Abi pis yedili dedikleri bu değil de nedir? Sende olmasan balığın şeklini unutucaktım :))
Murat ÇAKMAKÇI
09-06-2012, 19:27
Abi pis yedili dedikleri bu değil de nedir? Sende olmasan balığın şeklini unutucaktım :))
Teşekkürler abicim ne demek beraberde avlanırız
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.