Tüm Versiyonu Göster : Birisi Alabalık mı Dedi??
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Taygun KOCABIYIK
04-09-2006, 07:50
Sami abi durdun durdun bombayı patlattın vallaha
Süper Av Serkan Abimi ve Seni Kutlarım...
Sami Abi dönüşünüz muhteşem oldu valla:D :D :D . Tebrik ederim...
Of be böyle yerde balık tutmak isterdim hakikaten.Tebrikler Sami abi.
Sami abi durdun durdun bombayı patlattın vallaha
Süper Av Serkan Abimi ve Seni Kutlarım...
teşekkürler taygun...
Sami Abi dönüşünüz muhteşem oldu valla:D :D :D . Tebrik ederim...
Banada öyle geldi Mert :)
Of be böyle yerde balık tutmak isterdim hakikaten.Tebrikler Sami abi.
Tabiki ...Herzaman bekleriz...;)
svelto69
04-09-2006, 20:27
ah be samicim, keşke bende orda olabilseydim.
aserkansatı
04-09-2006, 21:02
Hepiniz çok sağolun arkadaşlar...Vedocum keşke sen de olsaydın ama karabalık değil alabalık tutuyoruz bu gölette biz...
Bu resim de geçen haftadan... Oltayı kıran alabalığın marifeti
Muhteşem ikiliden muhteşem resimler tebrikler arkadaşlar,bu balıkların tadına doyulmaz,yerin muhteşemliğini söylemeye gerek yok zanederim çünki çok güzel bir ortamı var,,ha bu arada kaçtanesini sami kaçtanesini serkan tuttu bu balıkların msn den aldığım duyumlara göre serkan bir gerisini sami tutmuş ben msn in yalancısıyım,,rastgelsin.
aserkansatı
04-09-2006, 22:22
Hepsini Zekai tuttu...:D :D :D
Muhteşem ikiliden muhteşem resimler tebrikler arkadaşlar,bu balıkların tadına doyulmaz,yerin muhteşemliğini söylemeye gerek yok zanederim çünki çok güzel bir ortamı var,,ha bu arada kaçtanesini sami kaçtanesini serkan tuttu bu balıkların msn den aldığım duyumlara göre serkan bir gerisini sami tutmuş ben msn in yalancısıyım,,rastgelsin.
O geçen hafta gerçekleşti selim abi.....bu hafta ben fazla olta atmadım o yüzden hepsini zekai tuttu...:D
aserkansatı
04-09-2006, 22:40
Sami bu KEZZ marka kaşıklardan memnun kalmadım ben.Meps daha iyi diyorlar...
Serkan Abi o kamışı kıran balık nasıl birşeydi ya:oha: . Geçmiş olsun valla, kötü olmuş. Hem kaçmış, hem zarar vermiş...
HALDUN YALIMLI
05-09-2006, 07:55
Arkadaşlar güzel resimler ve oluşturduğunuz dostluk tablosu için sizleri tebrik ediyorum. Mert'in de dediği gibi dönüşünüz muhteşem oldu. RASTGELSİN.
Tebrikler Arkadaşlar... Güzel av olmuş.
Gölde balık var mı hala..
aserkansatı
05-09-2006, 21:32
Serkan Abi o kamışı kıran balık nasıl birşeydi ya:oha: . Geçmiş olsun valla, kötü olmuş. Hem kaçmış, hem zarar vermiş...
Kaçmadı Mert.Kıyıya alınca kamışı kırdı ve kaşığı ağzından attı.Önce yere sonra suya düştü ama nasip olacak ya, suya düşüp kendini yeniden karaya attı...Plonjon yapıp yakaladım.O akşam Samsunda yedik arkadaşı...
aserkansatı
05-09-2006, 21:34
Sevgili Haldun ve Mustafa kardeşlerim,çok teşekkür ederim,size daha büyükleri rastgelsin inşallah...
Taygun KOCABIYIK
06-09-2006, 07:19
Kaçmadı Mert.Kıyıya alınca kamışı kırdı ve kaşığı ağzından attı.Önce yere sonra suya düştü ama nasip olacak ya, suya düşüp kendini yeniden karaya attı...Plonjon yapıp yakaladım.O akşam Samsunda yedik arkadaşı...
Serkan abi balık senin karizmayı görünce beni bu adam yesin anasını satim demiş atmış kendini karaya :D
Abi o da güzel be, en azından intikamını almışsın kamışın:D . Bu kadar senedir balık avlarım hiç benim avladıklarım kendini karaya atmadı valla, bana da öğretsene abi;) :deli: :D ...
Arkadaşlar güzel resimler ve oluşturduğunuz dostluk tablosu için sizleri tebrik ediyorum. Mert'in de dediği gibi dönüşünüz muhteşem oldu. RASTGELSİN.
Haldun teşekkür ederiz....bu tablo içinde sizinde olmanızı isteriz.belki amasya da belki izmir de kim bilir...
Serkan abi balık senin karizmayı görünce beni bu adam yesin anasını satim demiş atmış kendini karaya :D
taygun dikkatini çekerim orda bende vardım....;)
aserkansatı
11-09-2006, 17:03
Bu resimlerde bu haftadan.Sami Samsundaydı , abisi Mustafa ile beraber gittik... 7 göl alası yakaladık.Balıkların biri 2 numara döner kaşığa,diğerleri solucanlı dip oltasına geldi...
aserkansatı
11-09-2006, 17:07
Gölde sabah sisi......
Taygun KOCABIYIK
11-09-2006, 17:54
serkan abi yine iyisiniz alaları götürmüşsünüz tebrikler :)
bedenim Samsundaydı ama ruhum asla...:artist:
kırmızı beneklisi yokmu bu alabalığın.
Yoksa havuzdan mı?hıı
aserkansatı
12-09-2006, 21:28
Hı hı havuzdan tuttuk zeki dost...Sendende kaçmıyor bi şey yav...Herkese sallamışın bi şeyler.Yoksa her konuda UZMANN mısın böyle??????
kırmızı beneklisi yokmu bu alabalığın.
Yoksa havuzdan mı?hıı
dost erdal havuzdan bunlar...salla bakalım salla elbet bir gün sende balık tutarsın..sakın sen bu konuların UZMANı olmayasın..:soru: :soru: :soru: :soru: :soru: :soru:
Serkan ve Sami bey,
Şimdiye kadar tatlı su avcılığı yapmadım ama sizin ve diğer arkadaşların gönderdiği mesajları okudukça çok zevkli olduğunu anlıyorum. Balıklarınız,dostluğunuz ve doğa harika görünüyor.Bereketinizin ve muhabbetinizin daim olmasını dilerim.
Saygılar
Ben kırmızı beneklilerin dışındakilere pek alabalık diyesim gelmiyor.
Şöyle salına salına yüzerken benekleri parladımı varaya ah ulan ah yaramı deştiniz yine
ben yaylama gidiyorum.
Yayla yolarından aştım da geldim
ay aman vay aman
oyyyy
aserkansatı
13-09-2006, 11:36
Serkan ve Sami bey,
Şimdiye kadar tatlı su avcılığı yapmadım ama sizin ve diğer arkadaşların gönderdiği mesajları okudukça çok zevkli olduğunu anlıyorum. Balıklarınız,dostluğunuz ve doğa harika görünüyor.Bereketinizin ve muhabbetinizin daim olmasını dilerim.
Saygılar
Çok teşekkürler Erhan bey...Deniz avcılığını özlüyorum aslında ama bu alabalık işi denizi unutturuyor şu sıralar...Avcılığı gerçekten çok zevkli...
aserkansatı
16-09-2006, 15:47
Bu hafta,Sami,Zekai,Mustafa ve Yücel Abi ile birlikte yine aynı yerdeydik...(Sami resimleri geciktirme) 17 tane tuttuk.Balıkların ikisi hariç hepsi 2 numara döner kaşıkla yakalandı.Solucanlı dip oltalarımız çalışmadı...Tuttuğumuzun yarısı kadarını da kaçırdık.Sami ağzında kaşıkla birlikte kaçırdı bir tanesini.O balığı tutan biri olursa eminim çok şaşıracaktır bonusuyla gelen balığa...Tuttuğumuz balığın biri bizi oldukça şaşırttı.Yuttuğu olta solungaçlarının arkasına takılmış,ama misina anüsünden dışarı çıkmış.Hayvan bu halde bile kaşığa saldırıyor...Güzel bir gündü sonuçta...Sami,Zekai,ben beşer tane tuttuk.Mustafa ve Yücel Abi 1 balık tuttu...
Bu hafta,Sami,Zekai,Mustafa ve Yücel Abi ile birlikte yine aynı yerdeydik...(Sami resimleri geciktirme) 17 tane tuttuk.Balıkların ikisi hariç hepsi 2 numara döner kaşıkla yakalandı.Solucanlı dip oltalarımız çalışmadı...Tuttuğumuzun yarısı kadarını da kaçırdık.Sami ağzında kaşıkla birlikte kaçırdı bir tanesini.O balığı tutan biri olursa eminim çok şaşıracaktır bonusuyla gelen balığa...Tuttuğumuz balığın biri bizi oldukça şaşırttı.Yuttuğu olta solungaçlarının arkasına takılmış,ama misina anüsünden dışarı çıkmış.Hayvan bu halde bile kaşığa saldırıyor...Güzel bir gündü sonuçta...Sami,Zekai,ben beşer tane tuttuk.Mustafa ve Yücel Abi 1 balık tuttu...
fotoları akşam eklemeye çalışacağım...çok güzel bir gündü ..şu an başım ağrıyor ama değer...
Abi bekliyoruz fotoları. Ben gidemiyorum ya sizin avlarla avunacağım artık. Avlarınız hep böyle bereketli olsun...
bertugdogan
16-09-2006, 20:01
yahu hemserim bu derinöz barajı nerde ben de amasyalıyım ama burayı bilmiyorum.çiğ çiğ yiyesim geldi valla
yahu hemserim bu derinöz barajı nerde ben de amasyalıyım ama burayı bilmiyorum.çiğ çiğ yiyesim geldi valla
Kapaklı orman piknik alanını aşağı yukarı 15 km.yukarısı..
Uzm.Dr.Rastgele
17-09-2006, 12:46
Balıklarda,doğa tabiat da bir harika.:D
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.