Tüm Versiyonu Göster : Rastgelsin Kahvesi
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
[
18]
Necati ARAT
03-06-2011, 10:20
:D abi sen merak etme tek damla yağmur yağmaz gör bak :D:D:D son 1 aydır tutturamıyorlar hava durumunu... aslında bunu da dile getirmek lazım..kaç haftasonu oldu sağanak yağış diyor herkes planını bozuyor...bir bakıyorsun havaya açık...o saatten sonra da gidesin gelmiyor..hadi bakalım bekle bir hafta daha :D
Onur'um bizi bozan yağmur değil RÜZGAR..:cool:
Yağmurdada balık olur ama rüzgarda olmuyor..:'(
Olsada ben anlayamıyorum zevkli olmuyor anlıyacağın..:D:D
Bakalım Nasip deyip haftayamı bıraksak..:)
Haftayada seçim var yine olmuyor..:):hıııı:
Olmaz, Olmaz Bu hafta gitmem lazım..:helal:
Gök Yarılsada gitmem lazım..:rolleyes::rolleyes:
Gelin ata binmiş ya nasip demiş..:D:D
Belkim düzelir..:(:D:D:D:D
Onur ADIGÜZEL
03-06-2011, 11:54
Onur'um bizi bozan yağmur değil RÜZGAR..:cool:
Yağmurdada balık olur ama rüzgarda olmuyor..:'(
Olsada ben anlayamıyorum zevkli olmuyor anlıyacağın..:D:D
Bakalım Nasip deyip haftayamı bıraksak..:)
Haftayada seçim var yine olmuyor..:):hıııı:
Olmaz, Olmaz Bu hafta gitmem lazım..:helal:
Gök Yarılsada gitmem lazım..:rolleyes::rolleyes:
Gelin ata binmiş ya nasip demiş..:D:D
Belkim düzelir..:(:D:D:D:D
işallah abicim istediğin gibi bir hava ve güzel bir av olur :) ben inşallah dedim ya olur olur :D
Necati ARAT
03-06-2011, 12:18
işallah abicim istediğin gibi bir hava ve güzel bir av olur :) ben inşallah dedim ya olur olur :D
İnşallah İnşaalah da Sen de inşaallah dedin nasıl olacak anlamıyorum..
Yatacak mı bu hafta bizim işimiz düşünekaldım vallah..
Onur ADIGÜZEL
03-06-2011, 12:31
İnşallah İnşaalah da Sen de inşaallah dedin nasıl olacak anlamıyorum..
Yatacak mı bu hafta bizim işimiz düşünekaldım vallah..
herşeyin hayırlısı be abicim :) şimdi ben ne desem ki zorda kaldım vallahi ;)
Halil İplikçi
03-06-2011, 15:20
herkese hayırlı hafta sonları..balık hazırlığı yapanlara/gideceklere rastgelsin
livarları dolu olsun huzurlu avlar dilerim;)
Necati ARAT
06-06-2011, 08:01
Cümleten Selamunaleyküm..
Hayırlı işler bol kazançlar dilerim..
balık avı videoları sevenler varsa :D su an yani 06.06.2011 saat 13:50 de yaban tv de köpekbalıgı avcılıgı var olta ile avlıyorlar müthiş... tavsiye ederim...
Tüm forum sakinlerine hayırlı hafta başları.balığa çıkacaklara rastgele.iş sahiplerine ise hayırlı işler bol kazançlar.
Tüm dostlara hayırlı bir gün dilerim.Çalışanlara hayırlı işler bol kazançlar.Balığa çıkacaklara ise rastgele.
Murat ÇAKMAKÇI
07-06-2011, 21:28
bende geçiyodum uğrayım dedim ama kahve açılmamış eve gidip anattarı alıyımda size çay demleyim
Uykumuz kaçmasın bu saatte...
Rastgele ailesine hayırlı bir gün dilerim.çalışanlara hayırlı işler bol kazançlar,balığa çıkacaklara ise gönüllerindeki trofeyi tutmaları dileğimle Rastgele.
Halil İplikçi
08-06-2011, 12:18
[Only Registered Users Can See Links]
/QUOTE]
[QUOTE=ustam18;108245]Rastgele ailesine hayırlı bir gün dilerim.çalışanlara hayırlı işler bol kazançlar,balığa çıkacaklara ise gönüllerindeki trofeyi tutmaları dileğimle Rastgele.
hayrettin biraderim size de hayırlı günler..kahveye rağbetinize özel teşekkür şöyle bi çay iyi gider di mi
Necati ARAT
08-06-2011, 12:31
Halil abi Bak Hasan Balıkçı, Kamil Esen ve Ben Benim rükkanda çayını aldık kabul ettik..;)
Keyifli Forumlar dilerim....
ali rıza acar
08-06-2011, 14:42
Halil kardeşim, avatar değişmiş. Batıktaki kırmızı olmasın o? Hani martının senin kupese sorti yaptığı gün.
Teşekkürler Halil bey 2.5 saat sonrada olsa aldık kabul ettik çayınızı.
Kahveye rağbetim sohbet edecek başka yer bulamadığımdandır.üyelerin çoğunluğu tuzlusucu,bu kadar denizcinin arasında tatlısucuya pek laf düşmez.heleki sezonu açmamış yasaklı tatlısucu ne etsin? sabah "hayırlı işler", akşam "iyi akşamlar " demekten başka çaremiz yok.
Halil İplikçi
08-06-2011, 15:28
Halil abi Bak Hasan Balıkçı, Kamil Esen ve Ben Benim rükkanda çayını aldık kabul ettik..;)
Keyifli Forumlar dilerim....
oo dostlar birarada tüm güzellikler üstünüze olsun
Halil İplikçi
08-06-2011, 15:30
Halil kardeşim, avatar değişmiş. Batıktaki kırmızı olmasın o? Hani martının senin kupese sorti yaptığı gün.
aynen öyle ali abim arkamda senin şapkanın ucu görünüyor:P
Halil İplikçi
08-06-2011, 15:33
Teşekkürler Halil bey 2.5 saat sonrada olsa aldık kabul ettik çayınızı.
Kahveye rağbetim sohbet edecek başka yer bulamadığımdandır.üyelerin çoğunluğu tuzlusucu,bu kadar denizcinin arasında tatlısucuya pek laf düşmez.heleki sezonu açmamış yasaklı tatlısucu ne etsin? sabah "hayırlı işler", akşam "iyi akşamlar " demekten başka çaremiz yok.
dostum senin de paylaşımlarını bekliyorum ayrıca ailede hatırı sayılır tatlısucu var sezonu beklemedeler meraklanma
tigerson
08-06-2011, 20:31
Halil abi soğuk bişeyler yokmudur:D:D bu arada yeni avatarın güzel olmuş en kısa sürede değişmesi dileğiyle :D:D:D cümleten iyi akşamlar;)
Halil İplikçi
08-06-2011, 20:53
Halil abi soğuk bişeyler yokmudur:D:D bu arada yeni avatarın güzel olmuş en kısa sürede değişmesi dileğiyle :D:D:D cümleten iyi akşamlar;)
soğuklar geldi!!!
ufuk şanslısın ki yanımda kızım var:D:D:D yoksa ben beceremezdim
avatarı gelecek sefere değiştiririz evvelallah
tigerson
08-06-2011, 22:15
eyvallah Halil abi:D:D:D abi ay takvimine göre o avatar ayın 19 unda değişeceği yazıyo inşallah :D
19 unda inşallah hepimiiz hatırı sayılır kırmızı cekeriz :) ufuk inş. en küçük kırmızı yı sen çekersin :D :D :D dilimden düşemezsin olum ahahahahah
tigerson
09-06-2011, 15:16
19 unda inşallah hepimiiz hatırı sayılır kırmızı cekeriz :) ufuk inş. en küçük kırmızı yı sen çekersin :D :D :D dilimden düşemezsin olum ahahahahah
:deli::deli: bu nası bu temenni dua:D ahahahahah ama tersi olursa ramazan sana ve övünç'e yine hal yolları görülür:D:D:D
eheheheheh :D :D :D yok bu sefer almam :D :D :D hal den :D tutucam kararlıyım :D
Tüm Dostlara hayırlı Cuma lar. çalışanlara hayırlı işler bol kazançlar.Balığa çıkacaklara ise rastgele.
Sargoz35
10-06-2011, 15:47
Necom selamlar,nasılsın ? görüşmeyeli...
Halil İplikçi
11-06-2011, 10:33
hafta sonu balık hazırlığı yapanlara şimdiden rast gelsin huzurlu avlar..
ben de şakrandaki kerterizimi kısmetse yarın üçüncü kez yoklayacağım(karadan) sitedeki üstadların
da dediği gibi bu yıl çipuraya bir haller oldu kısmet bakalım
İnşallah birşeyler çıkarabilirsin halil abi rastgele....
ali rıza acar
12-06-2011, 21:11
Halil kardeşim raporunu bekliyoruz. Hadi de gari.
tigerson
13-06-2011, 00:34
:D:D:D
Tüm dostlara hayırlı haftalar.iş sahiplerine hayırlı işler bol kazançlar,balığa çıkacaklara ise rastgele.
Ufuk kardeş afiyet olsun.tabii kucağından kaçırdığında suya atlamadıysa.:):helal::)Şaka şaka.
Necati ARAT
13-06-2011, 08:15
Cümleten selamunaleyküm..
Düm dostlara hayırlı işler bol kazançlar..
Tüm dostlara hayırlı haftalar.iş sahiplerine hayırlı işler bol kazançlar,balığa çıkacaklara ise rastgele.
Ufuk kardeş afiyet olsun.tabii kucağından kaçırdığında suya atlamadıysa.:):helal::)Şaka şaka.
Hayrettin abi sanada günaydınlar..
Halil İplikçi
13-06-2011, 10:14
hepinize hayırlı haftalar dostlarım..dün şakranda kerterizimi saat 11-23 arası
kısa aralarla devamlı denememe rağmen sonuç sevgili önder gibi sıfır..geçen hafta bir vuruş alıp becerememiştim bu hafta vuruşta yoktu..
avlakta önümdeki zıpkınlı balık adamla da konuştum abi 2 çipura gördüm
sen yakalasan bir hafta göbek atarsın dedi eğer doğru ise bu çipura bu mevsim
matyaya iştahsız demekki..gelecek sefere sübye veya yengeçle uğraşacağım
hepiniz kalın sağlıcakla
Herkese merhaba iyi haftalar dilerim...
Halil Abi bak ayın 19'u geldi çattı hazırlan...
muhabbetci
13-06-2011, 20:13
hepinize hayırlı haftalar dostlarım..dün şakranda kerterizimi saat 11-23 arası
kısa aralarla devamlı denememe rağmen sonuç sevgili önder gibi sıfır..geçen hafta bir vuruş alıp becerememiştim bu hafta vuruşta yoktu..
avlakta önümdeki zıpkınlı balık adamla da konuştum abi 2 çipura gördüm
sen yakalasan bir hafta göbek atarsın dedi eğer doğru ise bu çipura bu mevsim
matyaya iştahsız demekki..gelecek sefere sübye veya yengeçle uğraşacağım
hepiniz kalın sağlıcakla
Hayırlı işler Halil abi,şansın herzaman açık olsun.
muhabbetci
13-06-2011, 20:15
Herkese merhaba iyi haftalar dilerim...
Halil Abi bak ayın 19'u geldi çattı hazırlan...
Bende;
Sana ve tüm dostlarıma iyi haftalar dilerim.
Herkese mutlu günler ,
Ufuk kardeşimin söz veripte son gün sattığı :) :) avımıza nasip olursa bu gece çıkıyoruz , yolculuğumuz çeşme istikametine umarım şans yanımızda olur mahçup olmayacak şekilde döneriz tüm dostlara rastgele.
tigerson
14-06-2011, 12:28
Evet malesef dünde konuştuğumuz gibi 14-15 haziran da aranızda olamayacağım:( ama 19 haziran Allah nasip ederse beraberiz kardeşim:) zaten 2.5-3 saatle yetişemiyorum bu geceki programa:( ama livarınız dolu neşeniz daim olsun kardeşim rastgele ;);)
Övünç kardeş sizlere rastgele.iğneniz keskin avınız bereketli olsun.
ali rıza acar
14-06-2011, 13:16
Övünç' çüm rastgele. İnşallah yarın bol bol güzel resimlerle dolu paylaşımlarını bizlere aktarırsın.
Livarlarınızın taşmasını diliyorum.
Tuncay GÜNAY
14-06-2011, 15:56
epey oldu kahveye gelmeyeli tümmmm dostlara DENİZLİDEN KOCAMAN SELAMMMMM
tigerson
15-06-2011, 17:09
epey oldu kahveye gelmeyeli tümmmm dostlara DENİZLİDEN KOCAMAN SELAMMMMM
aleyküm selam Tuncay abi,bendende memlekete selamlar ;) nasıl abi oralarda av durumu :soru::D:D
Tuncay GÜNAY
15-06-2011, 19:24
ve aleykümeselam ufuğum saolasın burada av çok bereketli çokkk ya ufuğum dalga mı geçiyonnn :) bilirsin burada kıçı kırık bir baraj var oradada israil sazandan başka bişi yok bende onları sevmiyorum illede izmir diyorum. mercannn karagözzz paşaaa GOPESSSS
tigerson
15-06-2011, 23:05
ve aleykümeselam ufuğum saolasın burada av çok bereketli çokkk ya ufuğum dalga mı geçiyonnn :) bilirsin burada kıçı kırık bir baraj var oradada israil sazandan başka bişi yok bende onları sevmiyorum illede izmir diyorum. mercannn karagözzz paşaaa GOPESSSS
estağfurullah yok abi biliyorum yazları geldiğimde o israil sazanlarından ve kadifeden gına gelmişti, alabalık ve dişli yapan güzel yerler vardı benim asıl oraları merak ediyorum İnşallah durum bizim göl gibi değildir,geçen yaza kadar pek bileni olmadığından çok güzel av yapıyorduk,göl olayı dediğin gibi bitti zaten tuncay abi en son geçen seneki beş kişi gittiğimiz 20 saatlik sazan avında hepimiz eli boş dönmüştük:( 1 aya kadar nasipse geleceğim abi benim dediğim avlağa gideriz;)
gitmeyin abi bununla bak 20 saat kalmıs 1 balık tutamamıs :D :D :D ahahahahhaha
ali rıza acar
16-06-2011, 07:57
Ufuk' cum Övünç olsun Ramazan olsun, bunlar senden ne istiyorlar yaa? Ben anlamadım.
İnşallah onlara dersini Çeşme de verir susturursun.
Ancak av kötü giderse ayak taban kontrolü var ona göre.
Selamlar.
hahhahahahahaha :D :D :D :D süpersin abi taban kontrolü kesin var :D :D :D :D
Halil İplikçi
16-06-2011, 11:32
ramazan misina ve takımları yenilemişsin de ayak taban kontrolü yeni takımların hakkını vermeyenleri de kapsıyor :D:D:D
tigerson
16-06-2011, 12:06
ramazan misina ve takımları yenilemişsin de ayak taban kontrolü yeni takımların hakkını vermeyenleri de kapsıyor :D:D:D
hahaahahahah Ali rıza abi koptum :D:D:D Halil abi çamaşır ipinide zorla değiştirttim ahahahahaah su geçirmez don alcem ben deyip durdu aahahahahah dedim şortla gideriz dondan önce bunları alalım:D:D:D
Necati ARAT
16-06-2011, 12:09
Vay vay vay...
Selamunaleyküm dostlar..
Abilerim kardeşlerim..
Muhabbeteniz bol olsun..
Bakıyorum kılıçlar kuşanılmaş hazırlıklar tüm hızı ile yapılmış..
İşin muhabbet kısmıda şahane..
Sizleri böyle görünce gururlanıyorum vallahi..
Helal olsun sizlere..
hahahahhaa :D :D :D halil abi inşallah o gün vericem ahkkını merak etmeyin :D :D
ama bu ufuk ugursuzundan cekiniyorum :D :D :D :D :D :D :D
Vay vay vay...
Selamunaleyküm dostlar..
Abilerim kardeşlerim..
Muhabbeteniz bol olsun..
Bakıyorum kılıçlar kuşanılmaş hazırlıklar tüm hızı ile yapılmış..
İşin muhabbet kısmıda şahane..
Sizleri böyle görünce gururlanıyorum vallahi..
Helal olsun sizlere..
Aleykümselam necati abi Allah razı olsun sizinde muhabbetiniz bol olsun... inşallah av dan sonra resimlerle yaparız bu muhabbetleri :D :D .D
Necati ARAT
16-06-2011, 12:29
Aleykümselam necati abi Allah razı olsun sizinde muhabbetiniz bol olsun... inşallah av dan sonra resimlerle yaparız bu muhabbetleri :D :D .D
Ramazan inşaallah ...
Merakla bekliyorum resimleri ..
İğneniz keskin nasibiniz bol olsun..
Adem VARDARCIK
16-06-2011, 12:54
Arkadaşlar malum bu gün yaşgünüm .B u da benim ikramım olsun ..Çaylar kimden???
Necati ARAT
16-06-2011, 13:26
Arkadaşlar malum bu gün yaşgünüm .B u da benim ikramım olsun ..Çaylar kimden???
Eyvallah abim teşekkürler..
Tekrar nice yıllara..
Çaylarda benden olsun..
En tazesinden Şimdi demledim..
Afiyet olsun..
Tuncay GÜNAY
16-06-2011, 14:12
canım sıkıldı bak yaaaaa savulunnnn yarın İZMİRE GELEYİM de sıkıntım geçsin bariii :)
Tuncay GÜNAY
16-06-2011, 14:14
bu arada necati kardeş doğum günün kutlu olsun. çay için teşekkürler sakızlı fındıklı kahveni özledik bide kahve patlatsana :)
Necati ARAT
16-06-2011, 14:49
bu arada necati kardeş doğum günün kutlu olsun. çay için teşekkürler sakızlı fındıklı kahveni özledik bide kahve patlatsana :)
Tuncay abi senin kafa iyice karışmış..:(
Sen izmire gelmeden düzelmezsin zaten..:D:D
Doğum günü benim değil ADEM VARDACIK abinin..;)
Onun yeni yaşını kutladık.. o pastaşı ısmarladı bende çayları..;)
:helal:Madem sen de bademli sakızlı kahve istedin buyur afiyet olsun..:helal:
tigerson
16-06-2011, 17:27
adem abi nice yıllara :helal: ;)
necati abi den gari nerde bu paşalar:soru::D:D
ramazan sen istedin bunu özellikle teknede dibine oturacam paso misinaları karıştırcam :D:D hahahahahaahah misina ayıklamaktan avlanamıycan :D sende avlanamassın deme benim rapalam var heheheheh sırtı yaparım dönüşte :D:D:deli:
halil abi ramazan'nı yine malzemecide yakaladım bi tamamlayamadı takım taklavatı zaten :D yüklenme abi buna çıkmıyo balık marketlerden sonra :D
ali rıza abi senide arayamadım ayağını burkmuşsun geçmiş olsun abi:'(:'(
Tuncay GÜNAY
16-06-2011, 18:55
Tuncay abi senin kafa iyice karışmış..:(
Sen izmire gelmeden düzelmezsin zaten..:D:D
Doğum günü benim değil ADEM VARDACIK abinin..;)
Onun yeni yaşını kutladık.. o pastaşı ısmarladı bende çayları..;)
:helal:Madem sen de bademli sakızlı kahve istedin buyur afiyet olsun..:helal:
haklısın necati kardeş karıştırmışım dikkatsizlik ettim PARDON hemen düzelteyim. ADEM ABİ DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN ALLAH SAĞLIK SIHAT VERSİN AİLEN İLE MUTLU UZUN BİR HAYAT DİLERİM.
Anıl ÜNALAN
16-06-2011, 19:12
Balık durmuyo ama fotoğraf yayınlayamadım yine kötü oldu :/ olsun kahveye ben haber geçeyim hemen hemen her gün kişi başı ortalama 4-5 kilo istavrit bizim liman dolaylarında yakalanıyor :) bilginize :)
Tüm dostlara Hayırlı cuma lar. iş sahiplerine hayırlı işler bol kazançlar. balığa gideceklere ise rastgele.
Necati ARAT
17-06-2011, 07:11
Cümleten Selamunaleyküm..
Hayırlı işler bol kazançlar..
Cumanız mubarek olsun..
Tüm dostlara Hayırlı cuma lar. iş sahiplerine hayırlı işler bol kazançlar. balığa gideceklere ise rastgele.
Hayrettin abim seninde Cuman mubarek olsun..
Bugün hava okadar güzeldi ki evde oturarak zaman geçmezdi böyle bir havada dostlarla birlikte olup muhabbettin dibine vurup birer kahve yudumlamak şart olmuştu bizim için,
Saat 1.00 da buluştuk Ramazan ,Ufuk ve Ben eee hal böyleyken yan yana gelince ortaya çıkan ilk şey alışveriş faslı oldu yok bu kamış , bu zoka , şu iğne derken poşetler dolmuş dükkan gezmekten ayaklara karasular inmişti fakat bir okadar da keyifliydi: )
Harcadığımız enerjiyi kazanmak adına birlikte önce güzel bir yemek üstüne de kahveler şart olmuştu saatler hızlıca ilerliyor ayrılık zamanı gelirken geriye dostlarla birlikte olmanın verdiği mutluluktan kalan çerçeve işte böylece gülümsüyordu bizlere,
Dostlarıma bu güzel gün için teşekkürler...
Not: Bu arada resimde Ufuk Telefonda Hepimizin çok sevdiği Halil Abimiz ile konuşuyor kendisi yanımızda olamasada sesini duymak bize yetti onada teşekkür ederiz.
övünç ben teşekkür ederim dostum cok güzel bir gündü... ufuk eziğine teşekkür etmiyorum 2 saat bekletti beni :D :D :D :D :D :D :D
hayırlı akşamlar dostlar bol bol selamlar
tigerson
18-06-2011, 21:15
:D:D evet güzel bi gündü arkadaşlar, gönlümüzde Halil abinin yanında olmak vardı baktık manisa'ya gidemiyoruz kebabcısına gittik:deli: Halil abi telefonlada olsa yanındaymışız gibi hissettik:D:D yorulduğumu eve gelip de koltukta sızınca anladım :D:D
Halil İplikçi
18-06-2011, 22:21
gençler ilk fırsatta manisaya, kebabı 1.elden yemek için davetlimsiniz
benim için hepiniz pırlanta gibisiniz her iki resim de çok güzel çıkmış
o masa da amma espriler olmuştur ufuğuma çok yüklenmeseydiniz bari
gelecek sefere ali abiyi de davet ederek bi aktivite yaparız..
aahhh halil abi ahh p. tesi gidiyorlar içim gidiyor ama başka bir arkadaşıma söz verdiğimden dolayı ben gidemiyorum :( nasip cumartesiye inşallah abi...
ve evet hep birlikte olmak keyif verici sizin gibi kurtlardan gerek balık gerekse hayat hakkında tecrübeler kazanmak çok önemli...
dostlar herkesin babalar gününü kutlar coçuklarıyla mutlu mesut nice yıllar dilerim bugün çaylar benden herkese afiyet olsun
Tüm dostlara hayırlı haftabaşları.Çalışanlara hayırlı ve bol kazançlar,balığa çıkacaklara ise rastgele.Herşey gönlünüzce olsun dostlar.
Tüm dostlara hayırlı Cuma lar.Çalışanlara hayırlı ve bol kazançlar,balığa çıkacaklara ise rastgele. Yarın cumartesi malüm bizim gibi bir hafta çalışanın dört gözle beklediği bir gün.Tatlısuda Balığa çıkacaklara uyarım:Yakaladığınız balıkta yumurta olduğunu hissediyorsanız geri bırakırmısınız?Herşey gönlünüzce olsun dostlar.Sağlıcakla kalın.
Halil İplikçi
27-06-2011, 19:04
iyi akşamlar dostlar şakranda pazar sabahı 8.00 gibi sübyeli oltamı ziyaret eden benim için sezonun ilk misafiri kaba lida yı paylaşmak istedim
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links]) Uploaded with ImageShack.us ([Only Registered Users Can See Links])
kalın sağlıcakla
adolomorola
27-06-2011, 19:09
iyi akşamlar dostlar şakranda pazar sabahı 8.00 gibi sübyeli oltamı ziyaret eden benim için sezonun ilk misafiri kaba lida yı paylaşmak istedim
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links]) Uploaded with ImageShack.us ([Only Registered Users Can See Links])
kalın sağlıcakla
Ooooo...!!!!! Halil abicim en sonunda kıstırmışsın lidayı .....;)
ali rıza acar
27-06-2011, 19:17
Halil kardeşim, gümüş tabak gibi duruyor. Ancak Teknede yakaladığın Mercan mı? Yoksa bu kaba Lida mı?
Tebrikler ve de afiyet olsun.
Görüşmek üzere.
kalın sağlıcakla
halil abi maşallah abi :D :D :D darısı çeşme denizlerine inşallah :D :D :D
tigerson
27-06-2011, 20:02
Halil abi gözün aydın karadan siftahı yapmışsın;) hayırlı olsun abi nasibin bol olsun:)
Halil İplikçi
27-06-2011, 20:29
dostlarım kutlanmaya değecek büyüklükte değil ama burada kerterizim dedik üç seferdir boş...dedik hırs yaptık anlayacağınız.. geçmiş yıllarda ilk misafirler
bu kadar rötar yapmazdı..umarım aynı noktadan yeni paylaşım konu açacak kadar yaparım
Ali abicim çipuranın 400 gr ve üstünü karadan çekmenin(zig zag çizerek gelmesi) tadı bambaşka be.
özledim açıkçası
dediğin gibi halil abi cupura karadan daha güzel geliyor en büyük 700 - 800 grm lık cekmiştim aynı gün 400 gram civarı cekmiştim.... o zevk baskaydı :D belki de kıyıdan ilk cupura larımdı ondandır bilemiyorum :D :D :D
Mübarek Miraç Kandilinizi kutlar ,hayırlara vesile olmasını dilerim.
Necati ARAT
28-06-2011, 07:29
Aminnnn Hayrettin abim Seninde Kandilin Mubarek olsun..
Teşekkürler Abi , herkese hayırlı olması dileği ile...
Ali abicim çipuranın 400 gr ve üstünü karadan çekmenin(zig zag çizerek gelmesi) tadı bambaşka be.
özledim açıkçası
Halil Abicim öncelikle 400gr olmasa da önemli olan eli boş dönmemek, eee sende eli boş dönersen zaten biz hiç gitmeyelim...
Zig zag olayına gelince nasip olursa yakında hep bereber yaşayayacağız 10 numara bir yer öğrendim dolu kovalarla gelmiş arakadaşlar gerisini siz düşünün ?
Bu arada geçen hafta içerisinde Ufak bir yolculuk yapıp Manisa'ya Halil Abinin yanına çay içmeye gittim bir sohbet bir sohbet saat 01.00 olmuş:)
ahh yollar yakın olsada her akşam birlikte çay içsek burdan da herşey için teşekkürler abi.
Halil İplikçi
28-06-2011, 14:41
Aminnnn Hayrettin abim Seninde Kandilin Mubarek olsun..
Bu arada geçen hafta içerisinde Ufak bir yolculuk yapıp Manisa'ya Halil Abinin yanına çay içmeye gittim bir sohbet bir sohbet saat 01.00 olmuş:)
ahh yollar yakın olsada her akşam birlikte çay içsek burdan da herşey için teşekkürler abi.
mübarek kandil için iyi dilekleri ben de sunarım
balık dostları ile bir arada olmak gerçekten çok güzel oluyor teşekkürler Övünç
muhabbetci
13-07-2011, 21:36
Herkeze merhabalar;
Uzun bir süre şehir dışında olduğumdan,internete girememiştim,siteye bir girdim şoke oldum neyse,
Kahveyede; son Halil abinin mesajından sonra ( 15 günnnn ) uğrayan olmamış,
Balık bahane,muhabbet şahane?
Neyse iki gün sonra Kandil.
Şimdiden kandilinizi kutlarım.Kendinize iyi bakın.
gonencsenkal
14-07-2011, 09:34
Yarın beraat kandili arkadaşlar hepinizin kandili kutlu olsun.Umarım bu kandiller iyiliklere ve güzelliklere vesile olur.Sevgi ve saygılarımla.
Tüm aileye hayırlı cumalar hayırlı kazançlar allah işlerinizi rast getirsin....
Dostlar :hayırlı cumalar .iş sahiplerine hayırlı ve bereketli kazançlar,balığa çıkacaklara ise gönüllerindeki trofeyi yakalamaları dileğimle Rastgele.
Herkese selamlar abilerim, ben İzmir'de öğrenciyim. Haftasonlarım genelde boş oluyor.
Balığa çıkan abilerim kardeşlerim olursa eşlik etmek isterim. Burada yaşıtım olan arkadaşlarımın pek ilgisi yok, malum bizde babamızla buyuklerimizle gitmeye alışmışız balık tutmaya.
Şimdiden teşekkür ederim böyle samimi bir ortamda balıkseverleri görmek çok güzel.
Herkese sağlıklı günler
Anıl ÜNALAN
25-07-2011, 16:23
Herkese selamlar abilerim, ben İzmir'de öğrenciyim. Haftasonlarım genelde boş oluyor.
Balığa çıkan abilerim kardeşlerim olursa eşlik etmek isterim. Burada yaşıtım olan arkadaşlarımın pek ilgisi yok, malum bizde babamızla buyuklerimizle gitmeye alışmışız balık tutmaya.
Şimdiden teşekkür ederim böyle samimi bir ortamda balıkseverleri görmek çok güzel.
Herkese sağlıklı günler
Merhabalar. Asıl merakınızın karadan mı tekneden mi olduğunu belirtirseniz sizi ava davet etmek isteyecek birkaç kişi illahaki çıkacaktır. Bende haftasonları tekne turları yaptığımdan dolayı haftasonları balık avlama şansım pek olmuyor yoksa karadan veya tekneden farketmez her türlü katılım sağlayabilirdim.
Ben her türlü balık avından keyif alırım. Günümüzde benim yaşlarımda çok nadir arkadaşlar var balıkçılığa gönül veren.
İnşallah buradaki arkadaşlar ve abilerimle balığa gitmek nasip olur.
Düzenli olarak gidenler varsa, haber ederseniz katılmak isterim.
Anıl ÜNALAN
26-07-2011, 10:28
Ben her türlü balık avından keyif alırım. Günümüzde benim yaşlarımda çok nadir arkadaşlar var balıkçılığa gönül veren.
İnşallah buradaki arkadaşlar ve abilerimle balığa gitmek nasip olur.
Düzenli olarak gidenler varsa, haber ederseniz katılmak isterim.
Sende hemen hemen bizim yaşlardasın benden biraz büyük Taygun'la aynısın :) ama biz bu işe gönül vereli o kadar çok oldu ki. 6 yıl önce site kurduk(Rastgelsin) 6 ay önce tekne aldım. Yaşın bu iş için pek bi önemi yok benim görüşümce yeter ki gönül vermek mesele ve hiç bir zaman bu hobiyi terk etmemek mesele :)
Bencede yaşın pek bi önemi yok tabikide, ama küçük yaşlardan kazanılsa daha iyi olur.
Bende kendimi bildim bileli amatör avcılık yapmaktayım. Oltacılığın yanı sıra zıpkınla dalış yapmayı da çok severim ama malum malzemelerim burda değil. İnşallah onları getirebilirsem, burdaki yerlere gitmek isterim.
Balık tutmak zaten vazgeçilcek bir hobi değil.
Anıl ÜNALAN
26-07-2011, 18:27
Bencede yaşın pek bi önemi yok tabikide, ama küçük yaşlardan kazanılsa daha iyi olur.
Bende kendimi bildim bileli amatör avcılık yapmaktayım. Oltacılığın yanı sıra zıpkınla dalış yapmayı da çok severim ama malum malzemelerim burda değil. İnşallah onları getirebilirsem, burdaki yerlere gitmek isterim.
Balık tutmak zaten vazgeçilcek bir hobi değil.
Malzemeler geldikten sonra bir görüşme yapıp ava gidebiliriz diye düşünüyorum ;) Haftaortası bir gün müsait olursan teknemede davet etmekten çekinmem ;)
Eyvallah kardeşim sağolasın. Getirircem inşallah malzemeleri en yakın zamanda.
Haftaya datçaya gidicem, dalış yapıcam, fotoğrafları paylaşırım..
Sağlıklı günler..
Anıl ÜNALAN
29-07-2011, 15:27
Haftasonu balığa gitçek olanlara şimdiden Rastgelsin.
Murat ÇAKMAKÇI
04-08-2011, 18:33
HAFTA SONU YORGUNLUĞUNU ALALIMDA BALIĞA ENERJİ TEPOLAYALIM
Bir gün 3 ülke arasında en lezzetli içki yarışması yapılıyo
Fıransızlar bizim likörüm lezzetli
Almanlar bizim şarabımız lezzetli
Türkler de bizim rakımız lezzetli diyorlar ve 3 tane fare getiriyolar,fıransızlar likörü fareye içiriyolar, fare ık mık yapıyo yere yatıyo bi dahada kalkmıyor
sıra almanlara geliyo onlarda şarabı fareye içiriyolar , fare gene aynı ık mık yapıyo yere yatıyo oda bidaha kalkmıyo
sıra Türklere geliyo Türklerde rakıyı fareye içiriyolar fare ık mık yapıyo yere yatıyo ve aniden kalkıyo- nerde len o kedi- diyo
Anıl ÜNALAN
04-08-2011, 22:09
HAFTA SONU YORGUNLUĞUNU ALALIMDA BALIĞA ENERJİ TEPOLAYALIM
Bir gün 3 ülke arasında en lezzetli içki yarışması yapılıyo
Fıransızlar bizim likörüm lezzetli
Almanlar bizim şarabımız lezzetli
Türkler de bizim rakımız lezzetli diyorlar ve 3 tane fare getiriyolar,fıransızlar likörü fareye içiriyolar, fare ık mık yapıyo yere yatıyo bi dahada kalkmıyor
sıra almanlara geliyo onlarda şarabı fareye içiriyolar , fare gene aynı ık mık yapıyo yere yatıyo oda bidaha kalkmıyo
sıra Türklere geliyo Türklerde rakıyı fareye içiriyolar fare ık mık yapıyo yere yatıyo ve aniden kalkıyo- nerde len o kedi- diyo
:) eee türklerin herşeyi farklıdır abi :)
Anıl ÜNALAN
28-10-2011, 16:00
Haftasonu hava esintili olsada gidecek olan arkadaşlara şimdiden Rastgelsin.
Kazasız belasız avlar dilerim.
bir aksilik olmazsa yerinde görüp karar vereceğim avlanıp avlanmayacağımı. inşallah çok rüzgarlı ve dalgalı olmaz. çünkü tam balık zamanındayız
muratdogan
28-10-2011, 18:49
bir aksilik olmazsa yerinde görüp karar vereceğim avlanıp avlanmayacağımı. inşallah çok rüzgarlı ve dalgalı olmaz. çünkü tam balık zamanındayız
Cengiz balığa nereden çıkmayı düşünüyorsun...???
Yarın benimde balığa gitmeye niyetim var yanlız gitmeyi düşünüyorsan eşlik ederim.
Bilgin olsun...
Ege Demirağ
28-10-2011, 22:02
eğer balığa gidecek olursanız şimdiden rastgelee :D
Cengiz balığa nereden çıkmayı düşünüyorsun...???
Yarın benimde balığa gitmeye niyetim var yanlız gitmeyi düşünüyorsan eşlik ederim.
Bilgin olsun...
ben genelde güzelbahçeye gidiyorum ama şimdi hava durumuna baktım dalga boyu 4mt rüzgar 6-8 ve fırtına var diyor. akşam hava kararınca karar vereceğim gidersemde genelde güzelbahçeye iskeleye gidiyorum beklerim. inşallah hava düzgün olurda avlanırız
Herkese iyi pazarlar iyi tatiller...
selam dostlar herkese hayırlı cumalar nasılsınız ?
selam dostlar herkese hayırlı cumalar nasılsınız ?
Aleyküm selam Vahap kardeş.seninde (azıcık geç kalmış olsada) cuma n mübarek olsun.avların bereketli olsun Rastgele.
lidakici
07-11-2012, 15:59
Tüm balıkçılığa gönül verenlere selam olsun ben yeni üye oldum
güzel bir portal daha önce neden görmedimki:))
bende bildiklerimi öğrendiklerimi sizlerle paylaşıp,sizlerinde paylaşımlarınızdan ve tecrübelerinizden faydalanmak isterim.
Herkese Rasgelsin...
Tüm balıkçılığa gönül verenlere selam olsun ben yeni üye oldum
güzel bir portal daha önce neden görmedimki:))
bende bildiklerimi öğrendiklerimi sizlerle paylaşıp,sizlerinde paylaşımlarınızdan ve tecrübelerinizden faydalanmak isterim.
Herkese Rasgelsin...
Hoş geldiniz hayırlı ve devamlı paylaşımlarınızı bekleriz.Rasgele.:helal::helal::helal:
MAVİ FENER
30-11-2012, 16:22
Bugün, 30.11.2012 CUMA,
Bu mübarek gün hepimize hayırlı olsun....
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.