PDA

Tüm Versiyonu Göster : Paşa Team İş Başında...

adolomorola
05-04-2010, 19:50
Her şey için teşekkürler Hasan abi ve Yağız diyerek bu haftaki av maceramızı anlatmaya başlıyorum.
3 haftadır balık avına gidemediğim için üzerimdeki stres bir hayli artmıştı bu strezi üzerimden atmak için hafta içi Hasan abiyi aradım oda benim gibi aynı fikirdeydi yalnız iş durumu belli değil ben seni ararım değişiyle hafta sonunu beklemeye başladık.
Perşembe gecesi olmuştu ama Hasan abinin iş durumu henüz netlik kazanmamıştı ben seni yarın saat 15:00 da arayacağım kesin durumu bildiririm değişiyle balık avı stresinin yanına birde gitcezmi ? gitmicezmi ? stresi eklenmişti. Hasan abi saat 15:00 da aradı ve gideceğimizin müjdesini verdi.

Avlak yeri : Zeytineli (Hasan abinin değişiyle Kartal yuvası)
Kullanılan yemler : Boru kurdu,mamun.madya,yengeç,sülünes,sübye,
Kullanılan Takımlar: standart ikili ve üçlü saçaklı takımlar

Yem alma sırasında tanışmayı çok istediğim Süleyman abile tanışma fırsatımız oldu gerçekten çok kalemder bir insan,gecenin o saatinde sadece benimle tanışmak için evinden kalkıp yemciye kadar geldi.Teşekkürler Süleyman abi.

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

Cuma gecesi saat 24:00 gibi av bölgesine vardık zaman kaybetmeden oltalarımızı denize kavuşturduk ilk balık Yağız tarafından çekilen bir fangiri mercan oldu 2. sırayı yine yağız tarafından çekilen karagöz aldı,mandagöz mercanlar oltalardan çıkmaya başlayınca oltalarımızı suya atmama kararı aldık nedeni ise mandagözlerin çoğu çok ufak ve sürküler dışı olmasıydı sürküler dışı olanlar geriye iade edilmiştir.

Sabahın erken saatleri olmuştu paşa zamanı gelmişti ama ne yazıkki deniz ana bizlere sabah suyunda paşa vermemişti akşam suyunda nasipimizi arayacaktık,zamanımızın uzun olması bizleri özellikle beni fazla strese sokmamıştı nasıl olsa Hasan abiyle balığa gitmiştim ne yapar ne eder paşayı çeker diye düşünüyodum .Ama ilk paşa yine Yağız tarafından çekildi.
Sonra Hasan abi öyle bir açılış yaptıki ardı arkası kesilmedi,nede olsa Paşa uzmanı ,onada bu yakışıyor doğrusu .

Akşam olmak üzereydi bizlere nasip olan balıklar oltalarımıza takılıp yakalanmışlardı nasip olmayanlar ya kaçtı yada bizler tarafından denize iade edildi.

Gece olunca 24: 00 kadar muhabbet ettik sonra hasan abile ben dinlenmek ve uyku moduna için çadıra geçtik ,saat 04.30 kadar Yağız nöbetçi kaldı(bu arada yağız sağ olsun bütün işleri ne bana ne hasan abiye bırakmadı tek başına üstünden geldi teşekkürler Yağız )benim nöbet başlamasıyla yağız dinlenme moduna geçti Hasan abi benden 1 saat sonra görevine başladı.kalkar kalkmaz da paşayı çekiverdi sanki paşalarda hasan abinin kalkmasını bekliyorlarmış gibi bir durum meydana geldi ben helal olsun demekten başka bir şey demiceğim her şey ortada 

xcueji
xcuenl

Geri dönüş yolunda yorgunluk çayı içmek için süleyman abinin yanına uğradık ;)
süleyman abimizin çayını içtikten sonrada gökhan biladerim ve ekibiylede tanışma fırsatımız oldu kendileri mangal keyfine gideceklerdi

Sınavdan çıkan Necati son durumu öğrenmek için bizi aradı yolda olduğumuzu öğrendi ve Yağız bana yakın oturuyor sen oraya kadar gitme ben hasan abinin evinin oraya gidiyorum ordan yağızı ben alayım dedi Doğanla beraber gelmişlerdi hasan abinin evinin yan tarafındaki kahvede buluştuk bir yorgunluk çayıda orda nasip oldu.;)

Hasan abi ve yağız av sırasında yakalanan balıkların hepsini bana verdiler sen misafirsin dediler bizim için balıktan çok arkadaşlık ve dostluk lazım dediler biz balığı her zaman tutarız ama senin gibi bir dostu zor buluruz dediler onlarda aynı benim kafadan anlaşılmıştı ;) Balık bahane dostluk şahane ;)
Her şey için Teşekkürler Yağız ve Hasan abi ;)

Bornovalı
05-04-2010, 20:01
vallahi ben ne diyeyim sizlere helel olsunPaşa teama yakışır bir av yapmışsınız.

Hasan abim beni çağırdığında ıldırıdaydım ama kimsenin balık aldığını görmedim.
bende fazla kalmadan adaların arkasına geçtim.
yanlız olsaydım yanınızdaydım,inşallah birdahaki sefere.
ellerinize sağlık dostlar.
bu güzel paylaşım için de çok teşekkürler.

mehmetulas
05-04-2010, 20:05
öner kardeşim tebrik ederim ne güzel balıklar onlar öyle eeeeeeeeee paşateam le
balığa gidipte bunları yakalamadan dönmek olmazdı
darısı bizim başımızda organizasyonda inşallah

adolomorola
05-04-2010, 20:06
vallahi ben ne diyeyim sizlere helel olsunPaşa teama yakışır bir av yapmışsınız.

Hasan abim beni çağırdığında ıldırıdaydım ama kimsenin balık aldığını görmedim.
bende fazla kalmadan adaların arkasına geçtim.
yanlız olsaydım yanınızdaydım,inşallah birdahaki sefere.
ellerinize sağlık dostlar.
bu güzel paylaşım için de çok teşekkürler.

Ben teşekkür erderim Rıdvan
İnşallah en kısa zamanda seninlede tanışma fırsatımız olur..;)

adolomorola
05-04-2010, 20:07
öner kardeşim tebrik ederim ne güzel balıklar onlar öyle eeeeeeeeee paşateam le
balığa gidipte bunları yakalamadan dönmek olmazdı
darısı bizim başımızda organizasyonda inşallah

İnşallah Mehmet abi seninlede orda tanışma fırsatımız olacak nasip kısmet olursa.;)

Aydın35
05-04-2010, 20:07
Yine süper bir iş çıkartmışsınız bende pazar gecesi ve p.tesi sabahı karareis tarafındaydım ama nafile bişi alamadım.Gece boyunca 1 defa vuruş aldım sabahta tık yoktu.Helal olsun paşa teame saygılar.

aykons
05-04-2010, 20:09
Tebrikler balıklar şahane, detaylı rapor olmuş ama bizi atlamışsınız, bizlede tanıştınız yahu :)) Şaka bi yana inşallah daha iyi avlara denk gelirsiniz.

Düzeltme mesajı atıyorum arada bahsetmişsin ikinci okumamda gördüm özür dilerim :)

yenal45
05-04-2010, 20:13
vay öner abicim yüklemişsin fotoları abi gerçekten kıskandım şimdiya nezamandan beri kurtlar içimi yiyiyor ama böyle balık avı böyle dostluk işte rastgelsin ailesi bidağa kine benide almayı unutma hadi avın da şansın da bol olsun afiyet balşeker olsun rastgelsin

ibrahimz35
05-04-2010, 20:16
Maşallah, her şey gönlünüzce olmuş.
Balık, sohbet, muhabbet Allah gönlünüze göre vermiş.
Öner Abi, harika bir anlatım olmuş.
Hele o fotoğraflar diyecek söz bulamıyorum...
Tüm ekibi kutlarım.
Afiyet olsun.

Taygun KOCABIYIK
05-04-2010, 20:17
Ben önce Öner abimi kutluyorum, o benim gönlümün şampiyonu her halükarda :) Yağız abim sanada maşallah götürmüşsün nevaleyi :)

EY Hasan Balıkçı, seni RTÜK tarafından sansürletirim bak ona göre :D Böyle balıkları tutup tutup milletin iştahını kabartma kötü oluyoruz ekran başında :D Şaka şaka canım abim harika balıklar yakalamışsın, balıklarıda Öner abiye vermeniz çok ince bir davranış.

Hepinize kocaman bir alkış, en kısa zamanda birlikte avlanmak dileğiyle...

adolomorola
05-04-2010, 20:19
Yine süper bir iş çıkartmışsınız bende pazar gecesi ve p.tesi sabahı karareis tarafındaydım ama nafile bişi alamadım.Gece boyunca 1 defa vuruş aldım sabahta tık yoktu.Helal olsun paşa teame saygılar.

Teşekkürler Aydın gercekten balık bu hafta keyifli değildi :(
Sağ olsun Hasan abi beni Manisaya balıksız göndermemek için tam 9 çeşit yem kullandı en sonunda bu hafta balıkların yiyecek yemini denk getirdide balıksız kalmadık bu ;)

Hasan BALIKÇI
05-04-2010, 20:19
öner kardeşim önce ben teşekkür ederim :)öyle güzel hazırlamışsınki hala ordaymışım hissi var içimde;)
senin gibi bir kardeşim dostum olması çok iyi bu ilk deyildi gerçeği seninle ama neyse :)
bu sana yakışan bir gündü.balık benim için güzel bir hobi önemli olan bu hobi sayesinde aynı duygularla dost olmakta .:)ben senin gibi bir dostum olduğundan mutluyum.:)

ne zaman dilersen herzaman kapımda yüreğimde açıık kardeşim başımın üstünde yerin var :)

balık senin yanında ikinci plan :D

mutlupiroglu
05-04-2010, 20:24
tebrikler.hasan abi için birşey söylemeye gerek yok zaten.ben bir kere süleyman abi ile balığa çıktım.şanssızlık işte oltaları dibe indirir indirmez deniz beni alt üst etti.kendime bir türlü gelemedim.erkenden geri dönmek zorunda kaldık.balık tutamadığım için süleyman abi benden fazla üzülmüştü.gerçekten dost canlısı bir abimiz.yiğit daha tanışamadık.birgün biryerde elbet karşılaşırız.tüm ekibe tekrar tebrikler.

sazancı45
05-04-2010, 20:25
maşallah balıklar çok iyiymiş.Şansınız açıkolsun.Rastgelsin.

Anıl ÜNALAN
05-04-2010, 20:31
Paşa team bunu hep yapıyor :)
Tebrik ederim abiler gerçekten çok güzel görüntüler ortaya koymuşsunuz. Balıklarda güzel, muhabbette tabi ki her zaman olduğu gibi şahane..
Organizasyona kadar iğneleri bileylemek için nedenler ortaya çıkmaya başladı :)

Hasan BALIKÇI
05-04-2010, 20:32
Ben önce Öner abimi kutluyorum, o benim gönlümün şampiyonu her halükarda :) Yağız abim sanada maşallah götürmüşsün nevaleyi :)

EY Hasan Balıkçı, seni RTÜK tarafından sansürletirim bak ona göre :D Böyle balıkları tutup tutup milletin iştahını kabartma kötü oluyoruz ekran başında :D Şaka şaka canım abim harika balıklar yakalamışsın, balıklarıda Öner abiye vermeniz çok ince bir davranış.

rütükmü?:D:Dyanılmıyosam PAŞA TEAM ekibinden necati abini kastediyon :D:D

adolomorola
05-04-2010, 20:46
Tebrikler balıklar şahane, detaylı rapor olmuş ama bizi atlamışsınız, bizlede tanıştınız yahu :)) Şaka bi yana inşallah daha iyi avlara denk gelirsiniz.

Düzeltme mesajı atıyorum arada bahsetmişsin ikinci okumamda gördüm özür dilerim :)

İyi dileklerine bende katılıyorum inşallah org ta diyelim...;)

adolomorola
05-04-2010, 20:49
vay öner abicim yüklemişsin fotoları abi gerçekten kıskandım şimdiya nezamandan beri kurtlar içimi yiyiyor ama böyle balık avı böyle dostluk işte rastgelsin ailesi bidağa kine benide almayı unutma hadi avın da şansın da bol olsun afiyet balşeker olsun rastgelsin

Teşekkürler Yenal inşallah org ta sende senden güzel bir av bekliyorum en azından geçen sefer yakaladığın levrek kadar yakışır sana...;)

Kerem YAMAN
05-04-2010, 20:51
hasan abinin dediği gibi balık bağane dosluk şahane oyüzdende 24 nisandaki ogüzel dostluk orginazyonu büyük bir sabırla bekliyorum

The Lunatic
Paşa Team denizin canavarlarını toplamış yine. Muhteşem balıklar. Tebrikler tüm ekibi. Yine imrenerek baktık fotoğraflara. Havaların düzelmesi daha nice mükemmel Paşa Team avlarını getirecek bu yaz bize. Bundan eminim. Bir kez daha tebrikler...

adolomorola

Teşekkürler Taygun
Sizin kontrol nasıl geçti

kaptankarabulut
05-04-2010, 20:54
Hasan balıkcı'ya ve Yağıza öncelikle teşekkür ederim. Öner kardeşimizi bir cuval balıkla gönderdikleri için... işte dostluk, işte içtenlik, işte samimiyet budur.Bizlerde bu iyi niyet bu samimiyet olduğu sürece biz gün gün dağ gibi büyürüz.Ve nice olumlu dostlukların temelini atarız.Alınan balıklara gelince, HASAN BALIKCI'nın olduğu yerde tabii ki paşadan söz edilir. trofeleriniz içinde ayrıca kutlarım. tebrikler..

delvel
05-04-2010, 20:57
abicim bunları ben ancak tezgahlarda görürüm heralde:D
maşallah:)

fikret45
05-04-2010, 21:10
çok güzel balıklar elinize sağlık anlayamadığım şey balıkların arasındaki metre

sazancı45
05-04-2010, 21:17

Ölçü olsun diye ;)

Taygun KOCABIYIK
05-04-2010, 21:24
Teşekkürler Taygun
Sizin kontrol nasıl geçti

Abi siz çay içerken yeni gelmiştik Karareis'e. Oltaları attık 10-15 dakika sonra bir fırtına koptu ki sorma. Biraz yedik içtik. Baktım gelen giden yok biraz uzanayım dedim şöyle güneşte vitamin alayım. 2 dakika geçti geçmedi kalk tago uyuyana ekmek yok dedim. Yemleri değiştirip oltayı salladım bir kaç dakika sonra bir mırmır teşrif etti ama tabii hasan abinin mırmır yanında esamesi okunmaz. Hepsi hepsi o kadar. Rüzgar çok çarpınca rahatsız oldu yanımızdaki bayan arkadaşımız saat 5:30 gibi toplanıp döndük.

ocaklar
05-04-2010, 21:27
bütün ekibi tebrik ediyorum..gerçekten gönüllere ve göze hitap eden güzel bir av olmuş..

adolomorola
05-04-2010, 21:28
Abi siz çay içerken yeni gelmiştik Karareis'e. Oltaları attık 10-15 dakika sonra bir fırtına koptu ki sorma. Biraz yedik içtik. Baktım gelen giden yok biraz uzanayım dedim şöyle güneşte vitamin alayım. 2 dakika geçti geçmedi kalk tago uyuyana ekmek yok dedim. Yemleri değiştirip oltayı salladım bir kaç dakika sonra bir mırmır teşrif etti ama tabii hasan abinin mırmır yanında esamesi okunmaz. Hepsi hepsi o kadar. Rüzgar çok çarpınca rahatsız oldu yanımızdaki bayan arkadaşımız saat 5:30 gibi toplanıp döndük.

Her şey nasip
En azından org yerini ve son durumunu yakından görme fırsatınız oldu .;)

adolomorola
05-04-2010, 21:31

Eeee ! artık sigara paketi,çakmak su şisesi yerine metre kullanmak çok daha mantıklı bence ;)
hem kötü örnek olmamış oluyoruz sence nasıl :soru:

Taygun KOCABIYIK
05-04-2010, 21:31
Her şey nasip
En azından org yerini ve son durumunu yakından görme fırsatınız oldu .;)

Saati olmadığı halde, fırtınaya rağmen bence bir balık bile olması bile sevindirici abi. Organizasyon günü eminim güzel balıklar çekeriz ;)

adolomorola
05-04-2010, 21:47
Maşallah, her şey gönlünüzce olmuş.
Balık, sohbet, muhabbet Allah gönlünüze göre vermiş.
Öner Abi, harika bir anlatım olmuş.
Hele o fotoğraflar diyecek söz bulamıyorum...
Tüm ekibi kutlarım.
Afiyet olsun.

İbrahim begendiğine sevindim.;)
Nasip kısmet olursa org ta hep birlikte av yapma fırsatımız olacak...;)

adolomorola
05-04-2010, 21:50
öner kardeşim önce ben teşekkür ederim :)öyle güzel hazırlamışsınki hala ordaymışım hissi var içimde;)
senin gibi bir kardeşim dostum olması çok iyi bu ilk deyildi gerçeği seninle ama neyse :)
bu sana yakışan bir gündü.balık benim için güzel bir hobi önemli olan bu hobi sayesinde aynı duygularla dost olmakta .:)ben senin gibi bir dostum olduğundan mutluyum.:)

ne zaman dilersen herzaman kapımda yüreğimde açıık kardeşim başımın üstünde yerin var :)

balık senin yanında ikinci plan :D

Teşekkürler Hasan abi ;)
Aynı dilekler benden senin içinde her zaman geçerli ;)

adolomorola
05-04-2010, 21:55
tebrikler.hasan abi için birşey söylemeye gerek yok zaten.ben bir kere süleyman abi ile balığa çıktım.şanssızlık işte oltaları dibe indirir indirmez deniz beni alt üst etti.kendime bir türlü gelemedim.erkenden geri dönmek zorunda kaldık.balık tutamadığım için süleyman abi benden fazla üzülmüştü.gerçekten dost canlısı bir abimiz.yiğit daha tanışamadık.birgün biryerde elbet karşılaşırız.tüm ekibe tekrar tebrikler.
Teşekkürler hep birlikte bir av yapma dilerlerimle...
maşallah balıklar çok iyiymiş.Şansınız açıkolsun.Rastgelsin.
Teşekkürler Halit abi
Paşa team bunu hep yapıyor :)
Tebrik ederim abiler gerçekten çok güzel görüntüler ortaya koymuşsunuz. Balıklarda güzel, muhabbette tabi ki her zaman olduğu gibi şahane..
Organizasyona kadar iğneleri bileylemek için nedenler ortaya çıkmaya başladı :)
Haydi Anıl kurtları dökme sırası sana geldi göster kendini..;)
hasan abinin dediği gibi balık bağane dosluk şahane oyüzdende 24 nisandaki ogüzel dostluk orginazyonu büyük bir sabırla bekliyorum

Konuya alakadar olduğun için teşekkürler Kerem
org'ta görüşmek dileğiyle...;)

adolomorola
05-04-2010, 21:58
Paşa Team denizin canavarlarını toplamış yine. Muhteşem balıklar. Tebrikler tüm ekibi. Yine imrenerek baktık fotoğraflara. Havaların düzelmesi daha nice mükemmel Paşa Team avlarını getirecek bu yaz bize. Bundan eminim. Bir kez daha tebrikler...
Teşekkürler Uğur daha güzelleri sana nasip olur inşallah..;)
Ölçü olsun diye ;)
Aynen öyle...;)
bütün ekibi tebrik ediyorum..gerçekten gönüllere ve göze hitap eden güzel bir av olmuş..

Daha güzelleri sana nasip olması dileğiyle Mehmet...;)

Anıl ÜNALAN
05-04-2010, 21:59
Haydi Anıl kurtları dökme sırası sana geldi göster kendini..;)

Ah be abi okul sağolsun esir aldı bizi buraya. Yoksa gidicem balığa ama. Tek kaçış planımı organizasyon gününe yaptım bakalım hayırlısıyla o günü bekliyoruz..

adolomorola
05-04-2010, 22:03
Hasan balıkcı'ya ve Yağıza öncelikle teşekkür ederim. Öner kardeşimizi bir cuval balıkla gönderdikleri için... işte dostluk, işte içtenlik, işte samimiyet budur.Bizlerde bu iyi niyet bu samimiyet olduğu sürece biz gün gün dağ gibi büyürüz.Ve nice olumlu dostlukların temelini atarız.Alınan balıklara gelince, HASAN BALIKCI'nın olduğu yerde tabii ki paşadan söz edilir. trofeleriniz içinde ayrıca kutlarım. tebrikler..

Teşekkürler Süleyman abi ;)
Senin tekne süpermiş bir gün seninle balık avına çıkmak isterim doğrusu tam balık yakalamak için ideal bir tekne..;)

abicim bunları ben ancak tezgahlarda görürüm heralde:D
maşallah:)

İnşallah ilk avında bunlardan daha irileri sana nasip olur Veli ..;)

Denizkızı35
05-04-2010, 22:39
Paşa team gercekten konuşturmuşsunuz ustalıgınızı

Necati ARAT
06-04-2010, 07:31
Değerli abim...
Öncelikle bu Harika paylaşım için teşekkürler..

Bir av günü ancak bu kadar ince ve güzel anlatılabilir..
Hiçbir şeyi atlamadan kimseyi unutmadan güzel bir anlatım..
Resim ve videolara zaten bir şey demiyorum çünki ..:
PAŞA TEAM orada onlar çok normal..

Abim beraber de av yapmak ve o ortamı beraber tatmak isterim..
İşaallah en kısa zamanda bu gerçekleşir..

Emeklerine sağlık..Paylaşım için teşekkürler..

Murat ADAK
06-04-2010, 10:47
:helal::helal::helal::helal::helal: Öner abi seni hasan abimi ve yağızı tebrik ederim:helal::helal::helal::helal::helal:
Paşa team olarak yine ustalığınızı konuşturmuşsunuz.
Paşa team in adına yakışır paşalar almışsınız maşşallah.
Raporu okuyupta gaza gelmemek mümkündeğil.
Avlarınız her daim böyle bereketli olur inşallah.
En kısa zamanda beraber av yapmak dileğiyle.
Paylaşım için teşekkürler.

Kamil ESEN
06-04-2010, 12:27
Bu balıkları tutmasaydınız vay halinize:D.Ama yine klasınızı konuşturmuşsunuz.Daha nicelerinde Hadi rastgelsin.;)

muratbaykent
06-04-2010, 13:11
Bu güzel avada bu güzellikte bir anlatım yakışırdı zaten.Tebrik ederim Öner.Harika bir av olmuş.Afiyet olsun.

adolomorola
06-04-2010, 16:59
Paşa team gercekten konuşturmuşsunuz ustalıgınızı

Herşey nasip aslında
ama nasip deyip beklersen biraz zor tabi nasipini aramak lazım...;)

Hasan BALIKÇI
06-04-2010, 17:02
:helal::helal::helal::helal::helal: Öner abi seni hasan abimi ve yağızı tebrik ederim:helal::helal::helal::helal::helal:

Çok sağol murat biladerim :)

adolomorola
06-04-2010, 17:07
Değerli abim...

İyi dileklerin için teşekkürler Necati
Bende istiyorum hep birlikte şöyle güzel bir bakalım ya nasip org kadar olmazsa org sonrası mutlaka denk getiririz şöyle güzel bir hafta sonu inşallah..;)

İyi dileklerin için teşekkürler Murat gerçekten bende sizlerle bir an önce tanışmak ve bu sanal ortamı real ortama çevirmek istiyorum bakalım hayırlısı ;)
Bu balıkları tutmasaydınız vay halinize:D.Ama yine klasınızı konuşturmuşsunuz.Daha nicelerinde Hadi rastgelsin.;)

Vallah doğru söylüyon Kamil hocam ne oldu anlayamadan hasan abi birden fikir değiştirdi ve sonra olanlar oldu yani klas meselesi sanırım...:(;)

adolomorola
06-04-2010, 17:08
Bu güzel avada bu güzellikte bir anlatım yakışırdı zaten.Tebrik ederim Öner.Harika bir av olmuş.Afiyet olsun.

Teşekkür ederim Murat abi
Daha güzelleri sizlere nasip olması dileğiyle..;)

Hasan BALIKÇI
06-04-2010, 17:17
Vallah doğru söylüyon Kamil hocam ne oldu anlayamadan hasan abi birden fikir değiştirdi ve sonra olanlar oldu yani klas meselesi sanırım...:(;)

öner kardeşim ben bişey yapmadım aslına bakarsan:)sadece nasip ve acemilik ;)

Taygun KOCABIYIK
06-04-2010, 17:30
öner kardeşim ben bişey yapmadım aslına bakarsan:)sadece nasip ve acemilik ;)

Ne acemilikmiş be :deli: senelerdir aynı hikaye :D
Bende acemi olmak istiyorum :dans:

Hasan BALIKÇI
06-04-2010, 17:35
Ne acemilikmiş be :deli: senelerdir aynı hikaye :D
Bende acemi olmak istiyorum :dans:

ben ciddiyim taygun evlat :Dbenden daha iyileri var ;)uzaktan takip ediyolar ;)anladın sen :D:D

nevzat
06-04-2010, 18:23
Tebrikler dostlar,bu güzellikler daim olsun inşallah.

Doğan ÖZCAN
06-04-2010, 18:35
Öner abi bu harika anlatımın için teşekkürler... Balıkların maşallahı var maşallahı ..... Av mahaline dahil olamadık paşa team olarak biliyorsunuz malum sınavımız vardı.... ama dayanamadık bi şekilde çok şükür yanınıza geldik.... Çayımızı içtik sohbet desen zaten her zaman yanyanayız.... ama kısmetse şöyle paşa team in namına yakışır güzel bir ava hep birlikte imzamızı atarız...sağlıkla kal abicim....
Hasan abicim biz her zaman yaşıyoruz çok şükür yanyana geldiğimizde yağızı ve seni aldığınız trofelerden dolayı tebrik ederim...
Yalnız şaka maka abi yağız baya baya artık fangrici oldu.... kıyıdan fangri çekiyor ....Paşa team in fangri ustası oldu vesselam.... hepinizi ayrı ayrı tebrik ederim..... inşallah yakın zamanda yanyana bir av gerçekleştiririz....

Hasan BALIKÇI
06-04-2010, 18:37
Tebrikler dostlar,bu güzellikler daim olsun inşallah.

sen paslandın nevzat biladerim;)olta atmayıda unutmuşsundur :Dbi ara gelde sana biraz kurs vereyim :D:Dilerde lazım olcak ;)

aacaipman
06-04-2010, 18:59
Hasan abi harikalar yaratmissiniz ve cok keyifli bir gun gecirmissiniz dostlarinizla...imrenmemek elde degil dogrusu :)
aviniz ve dostlugunuz daim olsun...harikasiniz

yenal45
06-04-2010, 19:03
öner abi inşallah ama paşa timinlede tanışaçağım ve yeni dosluklar kuracağım için balık bağane inşallah kalıçı dosluklar olucak ama ustatlarımızlada nacizane kapışıcaz şimdiden sabırsız lanıyorum rastgelsin

kral dolmuşcu
06-04-2010, 19:48
tebrikler güzel bir gün gecirmişsınız .allah daim etsin

kral dolmuşcu2
06-04-2010, 19:59
avlarınız daim olsun

Hasan BALIKÇI
06-04-2010, 20:10
Hasan abi harikalar yaratmissiniz ve cok keyifli bir gun gecirmissiniz dostlarinizla...imrenmemek elde degil dogrusu :)
aviniz ve dostlugunuz daim olsun...harikasiniz

çok sağol volkan kardeşim :)

misafirim ağırdı ;)taaa manisadan kalkıp gelmişti :)inşallah böyle güzel birliktelikleri beraberde yaşarız :)

Hasan BALIKÇI
06-04-2010, 20:19
tebrikler güzel bir gün gecirmişsınız .allah daim etsin

avlarınız daim olsun

her ikinizede çok teşekkür ederim.hep birlikte olsun inşallah.:)

ADNAN
06-04-2010, 20:49
Öner, hasoyu iyi yakalamışsın bu hafta çok sessız kımsecikler gitmez 24-25nısana bilenıyor diye düşünürken kaçmışsınız tebrıkler helal olsun, eskı mekanda balıklar büyümüş hasoooo yağız, haso, öner allah içinize sındırsın ellerınıze sağlık bu arada kişiliği ile tartışılmaz süleyman abi harikasın .. büyük avda kısmetse hep beraberız.

Hasan BALIKÇI
06-04-2010, 20:53
Öner, hasoyu iyi yakalamışsın bu hafta çok sessız kımsecikler gitmez 24-25nısana bilenıyor diye düşünürken kaçmışsınız tebrıkler helal olsun, eskı mekanda balıklar büyümüş hasoooo yağız, haso, öner allah içinize sındırsın ellerınıze sağlık bu arada kişiliği ile tartışılmaz süleyman abi harikasın .. büyük avda kısmetse hep beraberız.

ben herzaman bilenikim adnan abi siz düşünün.:D:Dbaksanıza sizin pasınızı almak için pas sökücü lazım :D:D
sen tekneye tekneye ısparozlarda büyümüş.:D

adnan abiiii organizasyonda benim oltalara bakarmısın ;)

Aydın35
06-04-2010, 23:37
Teşekkürler Aydın gercekten balık bu hafta keyifli değildi :(
Sağ olsun Hasan abi beni Manisaya balıksız göndermemek için tam 9 çeşit yem kullandı en sonunda bu hafta balıkların yiyecek yemini denk getirdide balıksız kalmadık bu ;)
Vallaha 4 kişi Karareise gittik arkadaşlarla.Onlar sabaha kadar arabada yattı,ben hırsımdan sabaha kadar olta attım ama belki 50-60 adet bedeni denizde bıraktım yılmadım usanmadım tekrar yaptım ama nafile benim için kra avcılığı sona ermiştir.Bundan sonra tekne avcılığı rulaz....

dizel45
07-04-2010, 15:06
deyzeoğlu balıklar güzelmiş şansın hep böyle olsun

adolomorola
07-04-2010, 16:48
Vallaha 4 kişi Karareise gittik arkadaşlarla.Onlar sabaha kadar arabada yattı,ben hırsımdan sabaha kadar olta attım ama belki 50-60 adet bedeni denizde bıraktım yılmadım usanmadım tekrar yaptım ama nafile benim için kra avcılığı sona ermiştir.Bundan sonra tekne avcılığı rulaz....

Bizde aslında Karareise gidecektik fakat rüzgarın ters eseceginden dolayı rotayı zeytineline çevirdik.
Bu kadar beden koparmanıza çok şaşırdım doğrusu Organizasyon yapacagımız yerde hiç takılmıyor keşke oraya olta atsaydınız hep en azından yiyecek balığınızı kesin yakalardınız neyse her şey nasip en azından stresinin atmışsınız ;)

adolomorola
07-04-2010, 16:50

Bir dahaki avda sende geleceksin hiç şansın yok :)

Hasan BALIKÇI
07-04-2010, 18:11

sağol tertip:D:D:D:D:Dbidaha sende gel emi;)

nevzat
07-04-2010, 18:31
sen paslandın nevzat biladerim;)olta atmayıda unutmuşsundur :Dbi ara gelde sana biraz kurs vereyim :D:Dilerde lazım olcak ;)

He he heee yavaş atın tekmesi pek olur derler Hasan abi anladın sen onu;)

Hasan BALIKÇI
07-04-2010, 18:51
He he heee yavaş atın tekmesi pek olur derler Hasan abi anladın sen onu;)

sen arı kovalamaktan balığa gidemiyonki:D:D:Dondan diyom ben bu gidişle paslancan :D:D

ADNAN
07-04-2010, 20:48
Hasooooo isparozlara yem etme beniiii :) :).

Hasan BALIKÇI
07-04-2010, 20:50
Hasooooo isparozlara yem etme beniiii :) :).

ben seni biliyom nelere yem etçem :Dşu organizasyon bi geçsin gör bak :D:D

ADNAN
07-04-2010, 20:52

Aydın karareis de sabah kadar olta attım hiç takılmadı aynı oltayı 1 hafta sonra üşendım değiştirmeden ürkmezde de kullandım sanırım yanlış bir yerde avlandınız. yılmadan devam bende 3-4 sene evvel sitemızden arkadaşlarla karadan asla demiştık ama 24-25 nısanda muhabetler mangallar :) diye düşünmeye başladım bile saygılar.

Anıl ÜNALAN
07-04-2010, 22:08
Aydın karareis de sabah kadar olta attım hiç takılmadı aynı oltayı 1 hafta sonra üşendım değiştirmeden ürkmezde de kullandım sanırım yanlış bir yerde avlandınız. yılmadan devam bende 3-4 sene evvel sitemızden arkadaşlarla karadan asla demiştık ama 24-25 nısanda muhabetler mangallar :) diye düşünmeye başladım bile saygılar.

Doğru yerde doğru zamanda doğru tecrübelere dayanarak av yapıldığında karadan her zaman denilebiliyormuş demi Adnan abicim :) Herşey nasip değil bazen tecrübelerden yararlanmak gerekiyor.. Kendi tecrübelerinizin yetmediği yerde Hasan Balıkçı geliyorr :)

Hasan BALIKÇI
07-04-2010, 22:11
Doğru yerde doğru zamanda doğru tecrübelere dayanarak av yapıldığında karadan her zaman denilebiliyormuş demi Adnan abicim :) Herşey nasip değil bazen tecrübelerden yararlanmak gerekiyor.. Kendi tecrübelerinizin yetmediği yerde Hasan Balıkçı geliyorr :)

o kadarda deyil anıl yeğenim.;)ama bildiklerimi anlatmak ve yardımcı olmak bana artık balık tutmaktan fazla keyif veriyor.;)
anlıcan benim anlattıklarımla birileri balık tutup mutlu oluyorsa işte o zaman ben o kişidende çok mutlu oluyorum :)

sağol yeğenim :)

adolomorola
08-04-2010, 16:50
o kadarda deyil anıl yeğenim.;)ama bildiklerimi anlatmak ve yardımcı olmak bana artık balık tutmaktan fazla keyif veriyor.;)
anlıcan benim anlattıklarımla birileri balık tutup mutlu oluyorsa işte o zaman ben o kişidende çok mutlu oluyorum :)

:helal::helal: Brova be Hasan abi :helal::helal:

Hasan BALIKÇI
08-04-2010, 22:37
:helal::helal: Brova be Hasan abi :helal::helal:

:helal::helal::helal:alkışlar sana öner kardeşim.:helal::helal:

Yağız DEMİR
09-04-2010, 18:46
ÖNER abim bu güzel avı senınle paylasmak orada o muhabbetlerı etmek ayrı bır zevktı. eee her zamanki gibi balıksız donmedık yıne neselı keyıflı bır av oldu valla eeee bu avların devamı ılerıkı gunlerde devamı gelecek tabı abım en kısa zamanda tekrar beraber ava gıtmek dılegıyle abım
not dusmeden edemıcem abı baska turlu bır anlatım olamazdı bır harıka ogunu tekrar tekr ar yasadım valla abım ellerıne emegıne saglık

Yağız DEMİR
09-04-2010, 18:48

taygun kardesım tesekkur edrım eee sezon acıldı yavas yavas daha ne paylasımlar olacak nasıp olursa

Kamil ESEN
09-04-2010, 18:48
ÖNER abim bu güzel avı senınle paylasmak orada o muhabbetlerı etmek ayrı bır zevktı. eee her zamanki gibi balıksız donmedık yıne neselı keyıflı bır av oldu valla eeee bu avların devamı ılerıkı gunlerde devamı gelecek tabı abım en kısa zamanda tekrar beraber ava gıtmek dılegıyle abım

Bu yıl en çok balığı önerle sen tutarsın inşallah.(hasan abi öyle diyo;) )

Yağız DEMİR
09-04-2010, 18:51
:helal::helal::helal:alkışlar sana öner kardeşim.:helal::helal:

bende alkıslıyorum hemde ayakta :helal::helal::helal::helal:

Yağız DEMİR
09-04-2010, 18:54
Öner abi bu harika anlatımın için teşekkürler... Balıkların maşallahı var maşallahı ..... Av mahaline dahil olamadık paşa team olarak biliyorsunuz malum sınavımız vardı.... ama dayanamadık bi şekilde çok şükür yanınıza geldik.... Çayımızı içtik sohbet desen zaten her zaman yanyanayız.... ama kısmetse şöyle paşa team in namına yakışır güzel bir ava hep birlikte imzamızı atarız...sağlıkla kal abicim....
Hasan abicim biz her zaman yaşıyoruz çok şükür yanyana geldiğimizde yağızı ve seni aldığınız trofelerden dolayı tebrik ederim...
Yalnız şaka maka abi yağız baya baya artık fangrici oldu.... kıyıdan fangri çekiyor ....Paşa team in fangri ustası oldu vesselam.... hepinizi ayrı ayrı tebrik ederim..... inşallah yakın zamanda yanyana bir av gerçekleştiririz....

DOĞANım valla orada ne zaman atsam ılk balığım FANGİRİ oldu kısmet işte keske ogun sınav olmasaydıda necatı abımle sende bızlerle olsaydın kardesım

Denizkızı35
09-04-2010, 18:54

Gercekten takdir edilecek bir insansın Hasan abi

Yağız DEMİR
09-04-2010, 18:56

AYDIN kardesım kara avcılıgı cok sabır ısteyen bır ıs ve takıp ısteyen bır ıs yılmazsan enınde sonunda sende bole guzel avlar yapacaksındır emın ol ınsallah bır dahakıne bırlıkte gıtmek nasıp olur

Yağız DEMİR
09-04-2010, 18:59
Bu yıl en çok balığı önerle sen tutarsın inşallah.(hasan abi öyle diyo;) )

kamıl abım bu sene ve onumuzdekı seneler ınsallah hepımız bolca balık tutarız benı ıcın bılıyonuz balıktan sıyade sızın gıbı abıler kardeslerle ve ustalarla tanısıp onlardan bır seyler ogrenmek ve muhabbetlerı paylasmak daha cok keyıf verıyor abım ama senınlede bır kıyı avına ve hatta tatlı su avına gıtmeyı cok ısterım abım

Yağız DEMİR
09-04-2010, 19:02

SÜLEYMAN abım senınde o saate evden kalkıp bızı karsılaman ayrı bır guzellık bılıyorsun senınle yaptıgımız tekne avlarıda keyıflı harıka ve bol balıklı gecıyo ınsallah haftaya havalar musade eder ve sende musaıt olursan gelmek ısterım abım

Yağız DEMİR
09-04-2010, 19:04
Değerli abim...

necatı abım kese sınavlar bır hafta sonra olsaydı sızlerde bızlerle olsaydınız ama yınede av donusu bızı karsılamanızda ayrı bır keyıftı abım tesekkur ederım

Yağız DEMİR
09-04-2010, 19:05

murat kardesım tesekkur ederım unutma senınle gıdecegımız avıda ben dört gözle beklıyorum kardesım

Hasan BALIKÇI
09-04-2010, 21:39

bahar kardeşim çok teşekkür ederim.elimden geldiğince faydalı olmak istiyorum sadece :)

master
10-04-2010, 08:21
süper av olmuş,tüm ekibi kutlarım...arabayı oraya kadar sokabilmenizde güzel..biz yukarıda bırakıp,eşyaları zorla indiriyorduk kıyıya..

ali rıza acar
10-04-2010, 08:58
Evet Hasan kardeşim, onlar sahici balıkmı? videoyuda seyrettim gerçekten sizlersiniz. Hepinizi kutluyorum. Bu iş bu kadar olur. En kısa zamanda tanışmak umudu ile.

Hasan BALIKÇI
10-04-2010, 19:00
süper av olmuş,tüm ekibi kutlarım...arabayı oraya kadar sokabilmenizde güzel..biz yukarıda bırakıp,eşyaları zorla indiriyorduk kıyıya..

özgür kardeşim çok sağol :)

bırakta o kadar sözümüzün geçtiği yerler olsun.ilk gittiğim zaman ağaç ekseydim tapusu bende olurdu;)yaklaşık 17 sene oldu hepsi hemen hemen tanıyor ;)o yüzden bir sıkıntı olmuyor.;)bide bunun yanında kişilere güven meselesi de var tabi;)
çevrene zarar verirsen tabiki kimse kayıtsız kalmaz.kıyıcılıkta bunu gerektiriyor birşeyler yapacaksan mutlaka çevrene saygılı olacaksın ;)

Hasan BALIKÇI
10-04-2010, 19:03
Evet Hasan kardeşim, onlar sahici balıkmı? videoyuda seyrettim gerçekten sizlersiniz. Hepinizi kutluyorum. Bu iş bu kadar olur. En kısa zamanda tanışmak umudu ile.

evet alirıza abi sahici balık ;)bizler sahte ile uğraşmıyoruz.
bizdeki dostluklarda ne yazıkki sahte deyil.en kısa zamanda tanışırız inşallah.:);)

ali rıza abi imza ayarlarınıda yaparsan tüm dostlarımız hitap şeklinde bir hata yapmaz ;)sohbetlerimiz daha saygılı ve dostça olur ;)

saygılar :)

master
10-04-2010, 20:28
haklısın hasan abi,yarın sabah aksilik olmazsa oralarda olacağım...bakalım biz neler yapacağız..

Hasan BALIKÇI
10-04-2010, 21:16
haklısın hasan abi,yarın sabah aksilik olmazsa oralarda olacağım...bakalım biz neler yapacağız..

inşallah rastgelir ;)

levrek
10-04-2010, 23:29
Paşa Team, gerçekten hem Paşa hemde müthiş bir Team.Yılmadan usanmadan yaz kış demeden aynı kararlılıkla yoluna devam ediyor.Balıklar şahane,muhabbetleri de öyle.Tek kusurları, tutukları balıkların av sonrası ızgara hallerinin görüntülerin olmayışı.Yani bu balıklar ahanda işte böyle yenir, dedirten fotoğrafları : ))

Hasan BALIKÇI
10-04-2010, 23:38
Paşa Team, gerçekten hem Paşa hemde müthiş bir Team.Yılmadan usanmadan yaz kış demeden aynı kararlılıkla yoluna devam ediyor.Balıklar şahane,muhabbetleri de öyle.Tek kusurları, tutukları balıkların av sonrası ızgara hallerinin görüntülerin olmayışı.Yani bu balıklar ahanda işte böyle yenir, dedirten fotoğrafları : ))

erol dostum çok sağol :)
madem sen ızgara olsun diyorsun öyleyse bende diyorumki mangal başında sen ol ;)ozaman beraber fotosunu çekiliriz ne dersin.?:)ben varım :D;)

levrek
10-04-2010, 23:53
Tamamdır, ilk denemesini inşallah Kara reis de yaparız....

paşalı
11-04-2010, 09:45
Kutluyorum tek kelime ile harikadınız arkadaşlar.Bu güzel vidio ve resimlerde emeği geçen kardeşlerime çok teşekkür ederim.Sizleri cani gönülden kutluyorum tebrikler.

ali rıza acar
11-04-2010, 15:38
Hasan kardeşim, alınmadığını zannediyorum. Şaka yaptığımı herhalde anlamışsındır. Sizlerden biri olmaktan inan çok mutluyum. En kısa sürede tanışmak umuduyla, sevgiler.

Hasan BALIKÇI
11-04-2010, 16:41
Hasan kardeşim, alınmadığını zannediyorum. Şaka yaptığımı herhalde anlamışsındır. Sizlerden biri olmaktan inan çok mutluyum. En kısa sürede tanışmak umuduyla, sevgiler.

abi kızılcak bişey demedinki neden alınayım bilakis mutlu oldum ;)
inşallah tanışırız alirıza abi :)

Hasan BALIKÇI
11-04-2010, 16:41
Tamamdır, ilk denemesini inşallah Kara reis de yaparız....

mangal başında sen olcan ama demi :D:Dbende çayları demlicem :D

Hasan BALIKÇI
11-04-2010, 16:42
Kutluyorum tek kelime ile harikadınız arkadaşlar.Bu güzel vidio ve resimlerde emeği geçen kardeşlerime çok teşekkür ederim.Sizleri cani gönülden kutluyorum tebrikler.

sende öylesin turgay abi organizasyonda görüşürüz inşallah :)
bide beraber yaşayalım bu güzelliği ;)

köylü
12-04-2010, 17:16
Merhaba arkadaşlar
öncelikle bu avı düzenleyen ve emeği geçen arkadaşları kutluyorum ve bizlere çektiğiniz bu göz ziyafeti için de ayrıca teşekkür ederim

sanal alemde havada uçuşan dostluk, arkadaşlık, samimiyet gibi kelimelerin ne kadar sahte olduğunu görmüş ve yaşamış biri olarak şunu söylemek istiyorum.
bu sanal alemin delikanlı dediğim adamları nasıl bozduğunu gören ve bilen biriyim..!

umarım bu gurubun içindeki arkadaşlar böyle olmaz
umarım hiçbir menfaat sizin dostluğunuzu bozmaz
umarım bu arkadaşlık ve dostluk zor zamanlarınızda da devam eder
umarım herkes samimi ve içtendir, işi bittiğinde sırtını dönenlerden değildir.

hepinizi yürekten selamlıyorum

Hasan BALIKÇI
12-04-2010, 17:50
Merhaba arkadaşlar
öncelikle bu avı düzenleyen ve emeği geçen arkadaşları kutluyorum ve bizlere çektiğiniz bu göz ziyafeti için de ayrıca teşekkür ederim

sanal alemde havada uçuşan dostluk, arkadaşlık, samimiyet gibi kelimelerin ne kadar sahte olduğunu görmüş ve yaşamış biri olarak şunu söylemek istiyorum.
bu sanal alemin delikanlı dediğim adamları nasıl bozduğunu gören ve bilen biriyim..!

vahap biladerim bizler sanal alemden dost olup güzel olan bir hobiyi güzel dostluklarla süslemeyi becerebilen kişileriz;)
sadece gösteriş meraklısı olarak yapmıyoruz buradaki bulunan dostlarımızda benim gibi düşünüyorlarki dostluk ve tanışma adına yapılacak organizasyona katılma kararı adı.:)

amaç sadece balık deyil kendi adıma söylüyorum eğer benim en ufak bir menfaat karşılığı yapmış olduğum bir işi görürseniz ne isterseniz onu diyebilirsiniz.;)
amacımız yeni dostluklar yeni arkadaşlar tanımak birşeyleri iyisiyle kötüsüyle paylaşmaktır;)

herkese sevgi ve saygılar :)

Kamil ESEN
12-04-2010, 18:09
Merhaba arkadaşlar

Merak etme biz bağırır çağırırız ama kırılmayız.Çünkü reeldede tanıdık birbirimizi.Ancak bizi istemeyenlerin yanında durmayız.;)İyi dileklerine teşekkürler..

köylü
12-04-2010, 18:47
Merak etme biz bağırır çağırırız ama kırılmayız.Çünkü reeldede tanıdık birbirimizi.Ancak bizi istemeyenlerin yanında durmayız.;)İyi dileklerine teşekkürler..

hocam merhaba
bılıyosunuz dıger sıteden boyle temennı ve dıleklerde bulundugum ıcın en sevdıgım ınsanlardan bırı olan babam benı banladı.( ama hakkını vermem lazım
kendılerı yapmadı en sevdıgıme yaptırdılar canım daha cok acıdı bunu da ıtıraf edeyım cok ıyı oynadılar )
bu temennılerı burda da dıle getırdım umarım yonetım tarafından banlanmam.

Kamil ESEN
12-04-2010, 18:52
hocam merhaba
bılıyosunuz dıger sıteden boyle temennı ve dıleklerde bulundugum ıcın en sevdıgım ınsanlardan bırı olan babam benı banladı.( ama hakkını vermem lazım
kendılerı yapmadı en sevdıgıme yaptırdılar canım daha cok acıdı bunu da ıtıraf edeyım cok ıyı oynadılar )
bu temennılerı burda da dıle getırdım umarım yonetım tarafından banlanmam.

İstenmediğin yerde durmadığın daha iyi.Bende öyle sezince resti çekip gittim,bir dahada yazmadım.Ama kaybeden benmi oldum.;)Yada senmi;)Yoksa diğerlerimi.Biz burdada dostuz,burdada beraberiz.Onlar kendilerine çizdikleri çemberin içine herkes giremiyor diye düşünürlerken,aslında kendilerine dışarı çıkamayacakları bir sınır çizdiler.Onun için kaybeden bence biz değiliz.Burda da seni kimse böyle şeyler yazdın diye kınamaz bile.Bilakis takdir eder;)Sağlıkla kal..

köylü
12-04-2010, 19:02
İstenmediğin yerde durmadığın daha iyi.Bende öyle sezince resti çekip gittim,bir dahada yazmadım.Ama kaybeden benmi oldum.;)Yada senmi;)Yoksa diğerlerimi.Biz burdada dostuz,burdada beraberiz.Onlar kendilerine çizdikleri çemberin içine herkes giremiyor diye düşünürlerken,aslında kendilerine dışarı çıkamayacakları bir sınır çizdiler.Onun için kaybeden bence biz değiliz.Burda da seni kimse böyle şeyler yazdın diye kınamaz bile.Bilakis takdir eder;)Sağlıkla kal..

teşekkür ederim hocam
organizasyonda görüşmek üzere;)

adolomorola
12-04-2010, 20:51
Son 4 - 5 mesaj için
:helal::helal::helal::helal::helal:

ADNAN
12-04-2010, 21:38
Hasooo ya şu senın avatardakı resımlerın içinde izledıklerım hepsi eline yakışıyorda kırmızı olan bir türlü gözüm alışamadı :) senı hep siyah beyaz balıklarla alışmışım görmeye garip geliyor tekneden yakaldığın :)mercan. bir gün gelde tekneyle sana is..nasıl yaklaanır göstereyım :).

adolomorola
12-04-2010, 21:53

Madem istedin buyur Erol abi

Babam balıkların son rutuşlarını yapıyor

levrek
13-04-2010, 06:50
Hah, ,işte budur olay, afiyet şeker olsun....

Taygun KOCABIYIK
13-04-2010, 08:54
Öner abi ama olmaz ki böyle can bu yahu çekiyor :D

ali rıza acar
13-04-2010, 08:54
Öner kardeşim baba bu mangal işini gördüğüm kadarı ile çok çok iyi biliyor. Hepinize afiyet olsun.

Hasan BALIKÇI
13-04-2010, 16:36
Hasooo ya şu senın avatardakı resımlerın içinde izledıklerım hepsi eline yakışıyorda kırmızı olan bir türlü gözüm alışamadı :) senı hep siyah beyaz balıklarla alışmışım görmeye garip geliyor tekneden yakaldığın :)mercan. bir gün gelde tekneyle sana is..nasıl yaklaanır göstereyım :).

adnan abi ben sana organizasyonda sadece ısparoz tutturcam :D:D:Dsenin bütün fotoların ısparoz ile olsun senin eline arbiden yakışıyor:D:D:D:D

abi şaka şaka ;)biliyorsun senin paşa tutmanı senden fazla ben istiyorum ;)inşallah kıyıdan çok güzel asrın paşasını çekersin;)benimde değişmez yol arkadaşım olursun ;)

Hasan BALIKÇI
13-04-2010, 16:39
Madem istedin buyur Erol abi

Babam balıkların son rutuşlarını yapıyor

bilader ne güzel görüntü :helal::helal:organizasyona babanda gelsin tutuklarımızı erol dostumla beraber halletsin olmazmı :D:)

karaköylü45
13-04-2010, 17:30
Mahşallah Öner abi balıkları kırmışsınız.;)

Mehmet BODUROĞLU
13-04-2010, 19:08
Ahhh ahhh
Sen mangaldayız dediğinde atla it dolmuşa değil mi :D:D
Hiç kafam basmadı o an ama şimdi neler kaçırdığımı anlıyorum :D
Afiyet bal şeker olsun Önerim.
Bir dahakine bende orada olmak istiyorum ;)

Hasan BALIKÇI
13-04-2010, 20:00
Ahhh ahhh
Sen mangaldayız dediğinde atla it dolmuşa değil mi :D:D
Hiç kafam basmadı o an ama şimdi neler kaçırdığımı anlıyorum :D
Afiyet bal şeker olsun Önerim.
Bir dahakine bende orada olmak istiyorum ;)

sana demiş yine mehmet bize onuda demedi :D:D:D

Hasan BALIKÇI
13-04-2010, 20:06
Öner kardeşim baba bu mangal işini gördüğüm kadarı ile çok çok iyi biliyor. Hepinize afiyet olsun.

alirıza abi aramızda kalsın önerde güzel mangal yapar :D;)

Hasan BALIKÇI
13-04-2010, 20:07
Öner abi ama olmaz ki böyle can bu yahu çekiyor :D

çokmu canın çekti evlaaaat :D:D

Hasan BALIKÇI
13-04-2010, 20:10

çok sağol bahar kardeşim :)

ukg79
21-04-2010, 09:20
Öner abi güzel kareler,eeee bizi nezaman götüreceksin,randevu defterinde boşluk varsa benide yaz seve seve gelirim tabiiki bize sıra gelirse!!!!!:D:D:D:D:D

adolomorola
21-04-2010, 17:36
Öner abi güzel kareler,eeee bizi nezaman götüreceksin,randevu defterinde boşluk varsa benide yaz seve seve gelirim tabiiki bize sıra gelirse!!!!!:D:D:D:D:D

Deftere gerek yok ilk sırada sensin ;)
Akşama kırmızıköprüdeki Muharremin kahvesine gel ilk önce bir çayımızı iç bakalım balık işi kolay vakit ve zaman olduğu süre her zaman gideriz .
Kahveye çıkmadan önce bir alo de yeter.;)
0 535 5875786

ümitavcı70
21-04-2010, 21:58
Eostluk ve muhabbet adına herşey var.harika bir anlatım.Ellerinize ve emeğinize sağlık.