Tüm Versiyonu Göster : 16.10.2010 zeytinlerde av (Resim eklendi )
mazhar üzümcü
16-10-2010, 21:15
Sitemizin avcı dostlarına selamlar.
Bilgisayar ile aram çok iyi değil onun için gerek arkadaşların av raporlarına cevap olsun gereksede kendimin raporları olsun siteye göndermede eksikliğimden ötürü özür dilerim.
Bu ilk gönderimim olacak, umarım resimleri ile birlikte göndermeyi başarabilirim.
Arkadaşlar malum sezonun içinde olmamıza rağmen kıyı avı yeni yeni verim vermeye başladı.
Bende zeytinlere geceden av programlayıp mamun ve yengeçlerle yola çıktım.
Sabah 7.30 a kadar vuruş alamadım.
7.30 dan itibaren yengeçlere ziyaretler başladı ve ilk çipurayı 08 de aldım.
Havada bu arada güneyden sertleşmeye başlamıştı, vuruşlar saat 12 ye kadar devam etti.
Ben bir tanesi kilolukolmak üzere 2 çipura aldım ve avı sonlandırdım.
Balık fotolarınıda evde görüntüledim.
Telefonun fotoları iyi çıkmıyor.
Herkeze sevgiler ve bol avlar dileği ile ...
Mazhar Üzümcü
Bunlarda fotografları.
[Only Registered Users Can See Links]
ibrahimsepetçi
18-10-2010, 13:00
herdaim rastgele.selamlar.
sitemizin avcı dostları b.sayar ile aram çok iyi değil onun için gerek arkadaşların av raporlarına cevap olsun gereksede kendimin raporları olsun siteme göndermede eksikliğimden ötürü özür dilerim.bu ilk gönderimim olacak umarım resimleri ile birlikte göndermeyi başarabilirim. arkadaşlar malum sezonun içinde olmamıza rağmen kıyı avı yeni yeni verim vermeye başladı. bende zeytinlere geceden av programlayıp mamun ve yengeçlerle yola çıktım. sabah 7.30 a kadar vuruş alamadım 7.30 dan ihtibaren yengeçlere ziyaretler başladı ilk çipurayı 8 de aldım. havada bu arada güneyden sertleşmeye başlamıştı vuruşlar saat 12 ye kadar devam etti ve ben 1 i kiloluk 2 çipura aldım ve avı sonlandırdım. balık fotolarınıda evde görntüledim telefonun fotoları iyi çıkmıyor herkeze sevgiler ve bol avlar dileği ile mazhar üzümcü
tebrikler tertibim güzel av olmuş paylaşımlarının devamını beklerim
akinyildiz81
18-10-2010, 21:38
hoş geldiniz.fastimageresizer diye bir program var.büyük boyutlu resimleri küçültüyor.sonrası yükleme işi forumda yazıyor.[Only Registered Users Can See Links] adresine yükleyebilirsiniz.büyük boyutlu resimlerde hata veriyor benden söylemesi
Mazhar kardeşim paylaşımdan dolayı teşekkürler.
Mazhar bey sizinle aynı kanıdayım, kıyı avı daha yeni yeni kendini göstermeye başladı. sizin avlağınız zeytinlerin neresinde kalıyor? Haberleşebilirsek beraber avlanmayı isterim
Paylaşım için teşekkürler.:helal:
mazhar üzümcü
20-10-2010, 23:01
mesajımı okuyup cevablayan cevaplayamayan tüm dostlara teşekkürler ve bol avlar ayrıca sevgili yönetici arkadaşlarada bu vesile ile seslenmiş olayım lütfen bu resim gönderme olayını en kapsamlı ve en basit gönderim şeklini tespit ederek mail ile ulaştırsınlar.
Hasan BALIKÇI
21-10-2010, 17:16
güzel avlarının devamını herzamanda bereketli geçmesini dilerim.:)fotoğraf ve video yükleme anlatımları sitemizde mevcuttur.gereken ilgi ve alakayı yönetim gösterecektir.;)
mazhar üzümcü
21-10-2010, 18:31
üstadım konuyu cevaladığın içinde çok haklı uyarın içinde sağolasın sevgilerimle mazhar
mazhar üzümcü
31-10-2010, 20:28
Mehmet BODUROĞLU
31-10-2010, 21:18
Maşallah maşallah Mazhar abi.
Paşalar harikaymış.
Afiyet bal şeker olsun.
Paylaşım için teşekkürler.
Halil İplikçi
01-11-2010, 00:11
tebrikler Mazhar kardeş böyle XL boy çipuraları büyük üstad Hasan Balıkçı dışında bir arkadaşın raporunda görmek kendime de güven verdi :D:D:D
Adem VARDARCIK
01-11-2010, 04:17
Mazhar abi süper kareler çıkmış ortaya.Bereketli olsun.
burakca0001
01-11-2010, 08:56
tebrik ederim. geçenlerde bende gittim sabaha kadar tık yok ama sabah saat 5-6 civarından sonra öğleye kadar balık devam ediyor.
Taygun KOCABIYIK
01-11-2010, 10:27
Mazhar abicim tebrikler gerçekten çok güzel balıklar afiyet olsun, rastgelsin.
Mazhar abi resimleri görünce enerjim yerine geldi :) Maşallah maşallahh
Necati ARAT
03-11-2010, 08:52
Mazhar abi tebrukler..
Bunlar Harbi paşaymış..
Afiyet bal şeker olsun..
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.