PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bayram Arefesinde Paşa Team Kuzuları

İrfanavcı
15-11-2010, 19:02
Bayrama az zaman kala Paşa Team adının hakkını verebilmek için Kamil hocamla operasyon kararı aldık.Ama Abdullah abi olmadan asla dedik.Ve pazar günü için Çandarlı Deniz köye hedefi çizdik.

Sonradan bize dayımız Figani Erdoğanda katıldı,keyfimize diyecek yoktu.
Amaç Paşaları kıstırmaktı.Fakat madya ya bile sadece mırmır geliyordu.Hemen takımları uygun hale getirip,mırmıra devam dedik.
Hemen hazırlıkları yaptık.
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

Bu arada ustalar bilgi alışverişine başlamışlar,sohbetide kaynatıyorlardı.

Akşam güneşinde Kamil hocamın yorgunluk molası..

Yemek işi sana yakışır dediler,nedense...:confused::cool::P:P:rolleyes:

Yemek konusunda isteğe bağlı pişirme yöntemleri deniyoruz..:P:P
Abdullah abide arkadan denetleyip not veriyor..:P

Bunlarda benim balıklar.Herkes paşa bekliyor ama bizde çok bekledik bunlar geldi,affetmedik.;)

Bir barbun ve toplamda 15 kadar mırmrı attık torbaya.Paşaları sorduk,Bayram iznine çıktı dediler:P
Herkese iyi bayramlar dilekleriyle PAŞA TEAM Manisa ekibi olarak Selamlar......

Kamil ESEN
15-11-2010, 19:08
İrfan abim,bayram gelmeden bayram keyfini yaptık.Varmısın bayramdan sonra yine?;):P:P

İrfanavcı
15-11-2010, 23:45
İrfan abim,bayram gelmeden bayram keyfini yaptık.Varmısın bayramdan sonra yine?;):P:P

Neden olmasın dostum,bayram tatilinde Dikili proğramım var,
İstersen beraber gideriz.:):)

Doğan ÖZCAN
16-11-2010, 07:25
Oh maşallah abilerim benim.... Keyfinize diyecek yok .... Bende artık yapabilirsem hani bayram tatilinde küçük bir kaçamak yapabilirim.... Sonramı tabiki ver elini merzifon.... Oralardada yakın bir baraj buldum.... Bide ekip tamamladık mı soluğu kıyıda alırız herhalde....sağlıkla kalın abim...Allah ağzınızın tadını bozmasın...RASTGELSİN

paşalı
16-11-2010, 12:35
Maşallah İrfancım mırmırlarda paşaları aratmıyacak cinsten.Tüm ekibi kutluyorum afiyet olsun.

dizel45
16-11-2010, 13:53
tebrikler arkadaşlar harika bir av olmuş mangaliçin ise afiyet olsun

trakonya55
17-11-2010, 08:07
Bayram öncesi arkadaşlarla iyotlu havayı soluyarak deniz kıyısının keyfini çıkartmışsınız,tavalık balıkta çıkmış.Bereketli afiyet olsun.

İrfanavcı
17-11-2010, 10:56
Oh maşallah abilerim benim.... Keyfinize diyecek yok .... Bende artık yapabilirsem hani bayram tatilinde küçük bir kaçamak yapabilirim.... Sonramı tabiki ver elini merzifon.... Oralardada yakın bir baraj buldum.... Bide ekip tamamladık mı soluğu kıyıda alırız herhalde....sağlıkla kalın abim...Allah ağzınızın tadını bozmasın...RASTGELSİN

Maşallah İrfancım mırmırlarda paşaları aratmıyacak cinsten.Tüm ekibi kutluyorum afiyet olsun.

tebrikler arkadaşlar harika bir av olmuş mangaliçin ise afiyet olsun

Bayram öncesi arkadaşlarla iyotlu havayı soluyarak deniz kıyısının keyfini çıkartmışsınız,tavalık balıkta çıkmış.Bereketli afiyet olsun.

Arkadaşlar ilginize,iyi dileklerinize çok teşekkür ederim.
Her şey gönlünüzce olsun,saygılar..:):)

akinyildiz81
17-11-2010, 11:27
mangalı gördüm karnım acıktı.elinize sağlık.

İrfanavcı
17-11-2010, 11:41
mangalı gördüm karnım acıktı.elinize sağlık.

Akın kardeşim yolun Manisaya düşerse o mangalı beraber yakarız
ilgine teşekkürler.

dizel45
17-11-2010, 11:43
kıskandım irfan abi hanibize mangal yokmu

İrfanavcı
18-11-2010, 12:32
kıskandım irfan abi hanibize mangal yokmu

Olmazmııı, gününü sen ayarla Erdoğan kardeşim.:):):)

Anıl ÜNALAN
19-11-2010, 16:41
Afiyet bal şeker olsun güzel abilerim. Resmen kıskandım yalnız görüntüleri :)
Mırmırlarda güzel barbununda maşallahı var daha güzellerini dilemekle birlikte tebrik ediyorum..
Dostluğunuz ve sohbetiniz baki kalır umarım..

ibrahimz35
19-11-2010, 18:27
Maşallah çok güzel bir gün ve av olmuş.
Balıklardan çok mangaldaki etler dikkatimi çekti.
Afiyet bal şeker olsun.

Raif Yelkenci
19-11-2010, 18:34
Tebrikler İrfan abi bayram öncesi iyi bir av olmuş afiyet olsun daha iyileri de rast gelsin.

Adem VARDARCIK
21-11-2010, 07:32
Mırmır lar alay gibi dizilenmişler mangal da çabası..Avınız daim muhabbetiniz bol olsun.Güzel bir gün geçirmişsiniz tebrik ederim.

İrfanavcı
21-11-2010, 22:08
Afiyet bal şeker olsun güzel abilerim. Resmen kıskandım yalnız görüntüleri :)
Mırmırlarda güzel barbununda maşallahı var daha güzellerini dilemekle birlikte tebrik ediyorum..
Dostluğunuz ve sohbetiniz baki kalır umarım..

Maşallah çok güzel bir gün ve av olmuş.
Balıklardan çok mangaldaki etler dikkatimi çekti.
Afiyet bal şeker olsun.

Tebrikler İrfan abi bayram öncesi iyi bir av olmuş afiyet olsun daha iyileri de rast gelsin.

Mırmır lar alay gibi dizilenmişler mangal da çabası..Avınız daim muhabbetiniz bol olsun.Güzel bir gün geçirmişsiniz tebrik ederim.
Arkadaşlar ilgi ve alakanıza çok teşekkürler ,
daha iyileri sizlere rastgelsin,saygılar..;)

Necati ARAT
22-11-2010, 09:33
Kurban olunrum sizlere ..
Takıma bak sen..
Orada olmak sizlerle o masa başında oturup 2 kelimenin belini kırmak denizden çıkacak 5 paşaya değer..ama altıncısını ben alırım..:)..
Ortamda takımda süper..
İşaallah hep birlikte o anları yaşamak ümidim ile..
Hepinize ayrı ayrı selam ederim..
Bu arada geçmiş bayramınızı kutlar bir dahaki bayramların en az bu kadar bereketli geçmesini temenni ederim..

Erhan ÇUKURLU
22-11-2010, 14:26
Tebrik ederim. Balıklar güzel lakin yemekler daha iç açıcı gözüküyor. Paylaşım için teşekkürler. Daha bereketli avlar dilerim.

İrfanavcı
22-11-2010, 20:05
Kurban olunrum sizlere ..
Takıma bak sen..
Orada olmak sizlerle o masa başında oturup 2 kelimenin belini kırmak denizden çıkacak 5 paşaya değer..ama altıncısını ben alırım..:)..
Ortamda takımda süper..
İşaallah hep birlikte o anları yaşamak ümidim ile..
Hepinize ayrı ayrı selam ederim..
Bu arada geçmiş bayramınızı kutlar bir dahaki bayramların en az bu kadar bereketli geçmesini temenni ederim..

Tebrik ederim. Balıklar güzel lakin yemekler daha iç açıcı gözüküyor. Paylaşım için teşekkürler. Daha bereketli avlar dilerim.
Değerli arkadaşlar,güzel yorumlarınız için çok teşekkürler.saygılar.:)

kaptankarabulut
22-11-2010, 20:45
İrfan kardeşim o paşalar APO kardeşimden kaçmışlardır mutlaka..:D :D

Hele hele Kamil hocamızı gördülermi kaçacak delik arıyorlar.Paşalar her kıyıda onları görüyorlar karşılarında.Onlarda diyar diyar kaçmakta buluyorlar çareyi.:D :Dİrfan kardeşim paylaşım için teşekkürler afiyet olsun...

adolomorola
22-11-2010, 21:41
Vayyyy... İrfan abim sen en sonunda işlerinden fırsat bulup denizin yolunuda bulmuşsun çokta güzel olmuş.
Tüm ekibi kutluyorum,Afiyet bal şeker olsun...;)

İrfanavcı
24-11-2010, 00:06
İrfan kardeşim o paşalar APO kardeşimden kaçmışlardır mutlaka..:D :D

Hele hele Kamil hocamızı gördülermi kaçacak delik arıyorlar.Paşalar her kıyıda onları görüyorlar karşılarında.Onlarda diyar diyar kaçmakta buluyorlar çareyi.:D :Dİrfan kardeşim paylaşım için teşekkürler afiyet olsun...

Vayyyy... İrfan abim sen en sonunda işlerinden fırsat bulup denizin yolunuda bulmuşsun çokta güzel olmuş.
Tüm ekibi kutluyorum,Afiyet bal şeker olsun...;)

İlginize çok teşekkür ederim arkadaşlar.saygılar.

Hasan BALIKÇI
24-11-2010, 20:26
ohoooo olmuyo ama hani paşa nerde :D:D:D

yalnız harika kareler var keşke bende aranızda olaydım dicem diyemiyom :Dbirgün oluruz ;)

elinizede yüreğinizede sağlık :)daha iyi avlara diyebilcem sadece :)

İrfanavcı
25-11-2010, 19:13
ohoooo olmuyo ama hani paşa nerde :D:D:D

yalnız harika kareler var keşke bende aranızda olaydım dicem diyemiyom :Dbirgün oluruz ;)

elinizede yüreğinizede sağlık :)daha iyi avlara diyebilcem sadece :)

Hasan kardeşim ilgi ve alakana çok teşekkürler.nasip olursa beraberde avlanırız.

Taygun KOCABIYIK
25-11-2010, 19:50
İrfan abim mangalın başına beraber geçeriz inşallah bir gün, bu arada mırmırları boşver barbun bu avda yeter artar adamı doyurur :)
Tebrik ediyorum tüm ekibi

İrfanavcı
25-11-2010, 20:17
İrfan abim mangalın başına beraber geçeriz inşallah bir gün, bu arada mırmırları boşver barbun bu avda yeter artar adamı doyurur :)
Tebrik ediyorum tüm ekibi

Taygun kardeşim nezaman istersen o mangalı ateşleriz.ilgine teşekkürler.

discus
30-11-2010, 21:24
heytt beeee ekibe bakın maşallaaaahhh:helal::helal::helal:
canım abilerim o mırmırlardan kaldıysa şahet adresi özelden bildiriyorum yok kalmadı derseniz illa hafta sonu alın benide ekibe ama hasan abiyi almayalım malum ;)
paylaşım için sonsuz teşekkürler canım abimm ellerine emeğine sağlık...

İrfanavcı
01-12-2010, 18:12
heytt beeee ekibe bakın maşallaaaahhh:helal::helal::helal:
canım abilerim o mırmırlardan kaldıysa şahet adresi özelden bildiriyorum yok kalmadı derseniz illa hafta sonu alın benide ekibe ama hasan abiyi almayalım malum ;)
paylaşım için sonsuz teşekkürler canım abimm ellerine emeğine sağlık...

Serkan kardeşim,senin istediğin Mırmır olsun,ekibe sende katıl beraber tutalım. ilgi ve alakana çok teşekkürler hoşçakal..