PDA

Tüm Versiyonu Göster : Merhaba balıksever arkadaşlar :)

kaliteci
27-12-2010, 14:53
Ben Erdal,

İstanbul kıyılarında balık tutmadığım yer kalmadı, emeklilik sonrası Gemlik GEMSAZ bölgesine taşındım, şimdilerde Gemlik kıyıları balıklarını avlamaya çalışıyorum.. Amatörce kıyıdan ve sandaldan çıkıyorum, anlatacak büyük bir avım yok henüz ama her çıkışımda hayalimde büyük balık avlamak var :)

Sizlerle balık avcılığı konularındaki tecrübelerimizi paylaşmak üzere aranıza katıldım, hepinize bol ve büyük avlar diliyorum :)
:helal::rolleyes:

Necati ARAT
27-12-2010, 15:00
Erdal bey aramıza hoş geldiniz..
Keyifli ve kalıcı paylaşımlar dilerim..

Yağız DEMİR
27-12-2010, 16:37
erdal bey aıleye hos geldınız keyıflı paylasımlar dılerım

erkepli
27-12-2010, 19:55
Ben Erdal,

İstanbul kıyılarında balık tutmadığım yer kalmadı, emeklilik sonrası Gemlik GEMSAZ bölgesine taşındım, şimdilerde Gemlik kıyıları balıklarını avlamaya çalışıyorum.. Amatörce kıyıdan ve sandaldan çıkıyorum, anlatacak büyük bir avım yok henüz ama her çıkışımda hayalimde büyük balık avlamak var :)

Sizlerle balık avcılığı konularındaki tecrübelerimizi paylaşmak üzere aranıza katıldım, hepinize bol ve büyük avlar diliyorum :)
:helal::rolleyes:

Bir işe başlamak yarısını yapmak sayılır der babam sizde hedefi koyun büyük balık umarım en kısa sürede sizi bulur:helal:

discus
27-12-2010, 19:56
Aramıza hoş geldiniz erdal bey...

ali rıza acar
28-12-2010, 19:47
Hayalinin gerçek olmasını temenni ederim. Aramıza hoşgeldiniz.

kaliteci
30-12-2010, 14:55
Merhabalar,
Aranızda olmaktan memnunum, teşekkürler Necati bey, Yağız bey, Remzi bey, Sercan bey ve Ali Rıza bey..
Bol şans ve avlar diliyorum..
Erdal

Kamil ESEN
31-12-2010, 09:15
Aramıza hoşgeldiniz.İmza ayarlarınızı yaparsanız daha güzel hitabetme şansımız olur.;)